2012


Satelly-in 2012 nu se aliniază planetele ci întregul sistem solar se va alinia pe ecuatorul galactic-
Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca.. Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde aproape pe o suprafata de 6000 kmp.
Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.
Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)
Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.
Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.
2012 – Calendarul dacilor – model pentru NASA!
Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.
O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.
Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!
Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea Cartii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta.
Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!
Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.
2012 – Un nou inceput. Pentru cine?
Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor.
Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth.
Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).
Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un guvern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerologic nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimentelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m)/Zalmoxe), alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respective Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina sis a ii asigure puterea absoluta asupra omenirii.
De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant. German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.
2012 – Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii
Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!
Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).
Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi. Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) si nu este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III.
In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii!
Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta.
Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica.
Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze.
Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: “Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru…” Astfel ca, la inceputul anilor ‘80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua:
“Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic

Reclame

Responses

 1. Comandantul navetei spatiale Discovery este de parere ca viata exista in spatiu, insa in opinia sa, extraterestrii nu au vizitat Pamantul, deoarece calatoria pana aici ar fi extrem de dificila.

  “Avem cateva dovezi care ne indica prezenta vietii pe Marte in trecut, deci este probabil ca viata sa existe in tot universul. Din experienta noastra, este foarte dificil sa calatoresti in spatiu si, personal, cred ca extraterestrii nu au vizitat Pamantul.”, a declarat astronautul Mark Kellly, in cadrul unei conferinte de presa, care s-a tinut la Tokyo.
  Declaratia astronautului american vine pe fondul unor discutii din Parlamentul japonez, in cadrul carora unii politicieni si-au manifestat credinta in existenta extraterestrilor, in vreme ce altii au considerat ca sunt necesare mai multe dovezi pentru a sustine aceste afirmatii.

  Nava Discovery a efectuat un zbor in spatiu in luna iunie a acestui an, cand a transportat laboratorul orbital japonez Kibo catre Statia Spatiala Internationala.
  “Ca si o masina japoneza, Kibo este foarte bine construit. Acesta va fi primul laborator al Statiei Spatiale Internationale pentru multi ani de acum inainte.”
  Japonia este cea de-a saisprezecea tara care a trimis echipament in spatiu si se asteapta ca laboratorul, format din trei parti, sa fie finalizat in cursul anului viitor, urmand ca ultima parte sa fie transportata ulterior in spatiu.

  Sursa: Reuters

 2. Cinci mii de ani lumina ne despart de cel mai apropiat sistem solar identic cu cel in care se afla Terra, anunta Martin Dominik, cercetator la Universitatea St Andrews.

  Pana in prezent, astronomii au identificat doua planete asemanatoare cu Jupiter si Saturn, ambele orbitand in jurul unei stele de doua mai mica decat Soarele. Oamenii de stiinta considera ca acesta este doar inceputul si ca exista o posibilitate destul de mare ca in indepartatul sistem solar sa existe si planete capabile sa sustina viata.

  „Se pare ca planetele respective s-au format in acelasi mod in care s-au format si cele din sistemul nostru solar. In acest caz putem confirma faptul ca galaxia in care se afla Terra nu este unica”, subliniaza Dominik.

  Noul sistem, botezat OGLE-2006-BLG-109L, se afla la circa 5000 de ani lumina de Pamant, iar faptul ca ca are mai mult de o planeta, reprezinta o caracterisitica rara, doar 10% dintre sistemele descoperite pana acum prezentand aceasta particularitate.

  „Deocamdata, tehnologia actuala nu ne permite sa avansam atat de repede pe cat ne-am dori. Ne asteptam insa ca prima planeta locuibila sa fie descoperita peste numai cativa ani”, concluzioneaza Martin Dominik.

  Sursa:DailyMail

 3. Trupul congelat, vechi de 5.300 de ani, al barbatului din Epoca de Piatra botezat “Otzi” de oamenii de stiinta germani, este expus spre analiza publiclui larg, online, prin intermediul unor fotografii de inalta rezolutie publicate pe Internet.

  Scanarea fotografica a lui Iceman a necesitat realizarea a 150.000 de cadre de inalta definitie ale mumiei perfect prezervate, din 12 unghiuri diferite, pe care cercetatorii le-au suprapus selectiv si le-au publicat ulterior pe o pagina de Internet (http://iceman.eurac.edu/).
  Acest lucru le va permite utilizatorilor sa se “apropie” pana la o distanta de cativa milimetri de detaliul dorit de pe corpul mumiei, din confortul propriului fotoliu. De asemenea, pot privi mumia tridimensional si ii pot admira tatuajele atat in conditii normale de luminozitate cat si in spectru UV.
  Otzi a fost descoperit in gheata de catre o echipa de turisti germani in anul 1991 in Alpii aflati la granita dintre Austria si Italia. Oamenii de stiinta estimeaza ca in momentul decesului Otzi avea aproximativ 45 de ani, o inaltime de 1.67 metri si cantarea in jurul a 50 de kilograme.

  Sursa: DailyMail

 4. ANANUKY-PĂRINŢII OMENIRII
  –––––––––––––––
  Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin,exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar(stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X).Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto.Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui.Se crede ca periheliul planetei este in apropierea centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter.O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete,Tiamat(sau Maldek).Din ramasitele acestei planete s-a creat Pamantul.Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si nu poate fi depistata(sau este in apropiere, ceea ce ar dezvalui misterul Planetei X).
  Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi „acei care au coborat”,”acei care au venit jos”.Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:”acei care au venit din cer pe pamant”).Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham. Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca.Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat.S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus. La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.
  Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divinizeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.Totusi,in urma acestor diferente sau credinte,intotdeauna izbucneau razboaie,iar anunnaki reuseau sa-i faca pe oameni sa se lupte intre ei,cand de fapt ei erau adevaratii inamici ai omenirii.
  La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant,si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva „zeilor” nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice. Invins de Enki,Enlil a fost nevoit sa plece de pe Terra si i s-a dat o alta misiune de catre Consiliul de pe Nibiru. Dupa o perioada de timp, Enki a simtit ca rasa umana se poate descurca singura si ca mai ales se poate inmulti ;astfel el a parasit Terra si s-a reintors peNibiru,stiind ca munca lui pe Pamant s-a terminat.A lasat in urma sa pe planeta cativa membri ai Casei Regale de Alne,urmand ca Terra sa fie condusa de ei.De asemenea,si cativa Anunnaki au hotarat sa ramana. In ciuda a ceea ce se crede,Anunnaki nu erau o rasa de barbari,insetati de sange.Erau o rasa de fiinte foarte inteligente,probabil atat de evoluata incat nici nu avem cunostiintele necesare pentru a-i intelege.Pentru ei eram doar o rasa primitiva,folositoare doar sa munceasca si sa serveasca.Pentru a-i putea stapani,Anunnaki ramasi pe Pamant au inceput sa insamanteze frica in inimile oamenilor.Astfel au luat forma unor zei atotputernici.Pentru ca ei sa-si poate pastra forma umana,aveau nevoie sa bea sange uman,iar oamenii,intr-un efort de a-i linisti pe zei,au inceput sa se sacrifice intre ei pentru suprematie.De aici a venit si mitul Diavolului,de care Anunnaki s-au folosit pentru a accentua frica oamenilor de necunoscut.Ca o reprezentare a Diavolului,ei l-au ales pe fiul lui Enki,Marduk,caruia i-au dat o infatisare hidoasa,dincolo de orice inchipuire.Sacrificiile si frica de Diavol pot fi gasite in orice civilizatie de pe Glob.In momentul de fata,ritualurile si consumarea de sange nu mai au loc pentru ca Anunnaki au gasit o alta modalitate de a lua forma umana.
  Atunci cand Enki va veni inapoi pe Terra, Anunnaki de aici vor trebui sa dispara,iar ei sunt constienti de acest lucru.Astfel,vor face tot ce le va sta in putinta sa opreasca venirea lui Enki.Cu ajutorul grupului numit Illuminati,ei au creat o bomba colosala,pe care o vor folosi impotriva planetei Nibiru.In ajutorul lor a sarit si o rasa de extraterestri necunoscuta,numita Eredian.Asadar,razboiul este iminent.Ramane de vazut daca Enki va avea forta necesara sa-i infranga pe Anunnaki si daca va ramane cu noi pentru totdeauna,asa cum a promis…..
  Acum nu stiu daca astea sunt aberatii sau nu insa cert este ca pentru a afla originea extraterestrilor indiferent care ar fi ea…tot trebuie sa existe un inceput..
  sursa-RUFON

 5. CELE 13 CRANII DE CRISTAL
  ––––––––––––––-
  ce ştiţi pana acum despre cele 13 cranii de cristal?
  Singura legenda referitoare la craniile misterioase isi are originea in India si ea vorbeste despre existenta a 13 cranii din cristal, cu o putere foarte mare care, reunite in forma unui cerc, ar putea schimba schimba complet lumea. Legenda spune ca ele sunt pietrele cunoasterii, obiectele fiind aduse din spatiu de 13 civilizatii diferite, care le-au dat spre pastrare diverselor popoare. Cand va sosi timpul, craniile vor fi redescoperite.
  Incepand din anul 1840, in diferite regiuni ale lumii au fost descoperite 12 cranii ciudate care, in prezent, se afla in unele colectii particulare sau sunt expuse in muzee din SUA, Franta sau Marea Britanie. La inceput, ele au fost considerate adevarate opere de arta create de stramosii nostri, dar, dupa ce s-a aflat legenda indiana, cercetatorii au devenit sceptici.Specialistii in prelucrarea cristalelor afirma ca felul in care au fost taiate aceste obiecte este atipic si este aproape imposibil ca ele sa fi fost realizate de mana unui om. Seful catedrei de cristalografie si mineralogie de la Universitatea din Pasadena, John Rowen, sustine aceasta idee, explicand: “Un cristal creste pe trei planuri diferite de-a lungul unor axe cristalografice. In functie de unghiul in care se afla aceste planuri se formeaza fetele pietrei. Daca un cristal e prelucrat in sens invers axelor sale, materialul se sparge pur si simplu in bucati foarte mici. Tinand cont de mijloacele tehnice existente astazi, e imposibil de realizat asa ceva”. De asemenea, Rowen spune ca nici unul dintre craniile descoperite nu prezinta urme de slefuire: “Sunt facute dintr-un singur bloc de cristal si nu se vede vreo urma pe care ar fi lasat-o, cu certitudine, orice obiect care ar fi fost folosit pentru modelarea craniilor. Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile, lucru posibil. Am calculat, insa, ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, si asta datorita duritatii materialului si complexitatii obiectelor.
  Cea mai interesanta ipoteza privind craniile a fost aceea ca reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant. De asemenea, se spune ca ele au fost codificate si inmagazinate cu profetii ale evenimentelor din urmatoarele milenii si cu o istorie completa a vietii pe Pamant. Pentru ca s-a crezut ca persoanele cu capacitati paranormale ar putea obtine aceste informatii din interiorul craniilor, meditand in preajma acestora, s-a recurs de multe ori la aceasta metoda. Incercarile nu au adus, insa, la rezultate concrete. Modul in care au aparut si au fost create craniile din cristal ramane insa un mister. Cei mai sceptici oameni de stiinta cred ca aceste cranii nu constituie decat incercarea de a-i pacali pe creduli ca ele reprezinta dovada unor puteri paranormale sau a existentei extraterestrilor.
  O legenda americana vorbeste despre existenta a 13 cranii care ar putea vorbi, daca ar fi reunite, despre originile si destinul umanitatii. Interesant este ca totusi exista 12 cranii de acest fel in lume, dintre care trei se afla in colectii particulare. Curatorii muzeului mai vorbesc si despre cei care cred in aceste legende si care i-au acuzat ca ascund craniile de ochii lumii si ca „ar capta energiile cosmice ale acestora.

  sursa-RUFON.

 6. Alinierea planetelor in anul 2012

  Civilizatia Maya, in urma cu 3500 de ani au pus la punct un sistem calendaristic care determina cu acurateta structura anului solar,acesta fiind mai exact decat cel gregorian folosit astazi.Mayasii erau de parere ca timpul “curge”in cicluri care se repeta periodic,la sfarsitul fiecaruia incepand unul nou.Acestia posedau cunostinte astronomice,matematice care sunt vitale pentru un calendar precis.Calendarul Lung Maya prezice alinierea Soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee pe data de 12.XII.2012.”Sarpele cu pene” va cobor pe treptele piramidei Chichen Itza,proiectat de umbra si lumina care imbratiseaza si ilumineaza capul de sarpe sculptat la marginea scarilor.Timp de 32 de minute Soarele va parasi fiecare treapta , mergand din varf pana la baza,in timp ce Sarpele format din lumina si umbra va cobori pe pamant. In jurul orei 11:11 pe data de 21.XII.2012 proiectia din varful piramidei(coada sarpelui) va tinti exact inspre constelatia Pleiadelor intr-o aliniere exacta cu cea din piramida Quetzalcoatl din Teotihuacan.Mayasii cred ca in momentul revenirii pe pamant a lui Quetzalcoatl,lumea se va sfarsi prin foc, iar Hunab Ku (“pantecele cosmic”) va da nastere “Celui de-al Saselea Soare”,numit de mayasi astfel.

  Anul 2012 va fi momentul cand adevarul ne va fi revelat,in nici un caz nu va fi “Sfarsitul lumii”.Vom suferi schimbari dramatice asupra ADN-ului uman,si anume va fi imbunatatit,avand 12 spirale in loc de doua.Tehnologia va fi depasita de cum este cunoscuta de oameni astazi.In acest moment suntem intre doua Lumi avand in vedere ca cel de al cincilea an se sfarseste in anul 1987 iar al saselea incepe in 2012.

  Oamenii se pot astepta la inundatii,cataclisme de proportii mari,schimbari bruste de clima si restructurarea geofizica.Pe plan spiritual si energetic sunt mai multe ipoteze si anume: contractarea timpului,disparitia bolilor
  incurabile(Sida,cancer),cresterea sensibilitatii corpului uman,aparitia vibratiilor noi mult mai inalte,vor creste abilitatile de vindecare iar cunostintele actuale despre Timp si Spatiu vor fi depasite.

  Astfel o alta lume mai evoluata urmeaza sa se nasca.Pentagonul si oamenii de stiinta fiind de acord cu prezicerile mayase.

 7. http://apologeticum.wordpress.com/

 8. CINE SÂNT GENIALII ARHITECŢI AI UNIVERSULUI
  – MARILE MISTERE ALE OMENIRII–
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Universul a fost creat si îsi mentine echilibrul într-un mod inexplicabil, care ne pune pe gânduri. Ordinea din univers arata indubitabil existenta unor invizibili Geniali Arhitecti cu un intelect hiperdezvoltat, care au creat întregul sistem. Este deosebit de greu de conceput ca aceasta ordine si existenta fiintelor inteligente, provin din inexistenta gândirii, respectiv din substante anorganice, pe calea unor simple „intâmplari”.
  ? ? Acesti Geniali Mari Arhitecti din culise, oricare ar fi natura lor, sunt ceea ce se numeste TOT CEEA CE ESTE (bisericile folosesc termenul de „Dumnezeu”).
  ? ? Se pot constata nenumarate exactitati si coincidente incredibile in determinarea echilibrului perfect al universului. Iata numai câteva din aceste „minuni” inexplicabile:
  ? ? Explozia primordiala „Big-Bang” de acum 13,7 miliarde ani a avut ordinul de marime de 10 la puterea 60. Daca ar fi fost ceva mai slaba sau ceva mai puternica, nu am fi aici, sa discutam despre ea.
  ? ? Daca temperatura medie a suprafetei pamântului ar fi mai mare decât +25?C, ar exista posibilitatea ca vaporii de apa sa se amestece cu bioxidul de carbon din atmosfera, astfel încât radiatiile infrarosii sa nu mai fie lasate sa se împrastie în atmosfera si astfel sa încalzeasca pamântul la o temperatura apropiata de aceea a lui Venus, temperatura de topire a plumbului. Din fericire, interactiunea dintre vaporii de apa în curs de condensare si elementele atmosferei a fost de asa natura, încât vaporii calzi au servit pentru a diminua continutul de bioxid de carbon din atmosfera, iar norii formati din apa rezultata au servit ca filtru si reflector pentru razele calde ale Soarelui, înainte sa ajunga la suprafata pamântului, mentinând astfel o temperatura optima, necesara pentru o planeta locuibila.
  Din cauza înclinarii axei pamântului cu 23˝° catre Soare, în unele locuri apa nu îngheata niciodata, în altele gheata nu se topeste niciodata ca, de exemplu,
  la poli, iar în alte locuri apa îngheata iarna si gheata se topeste vara, creind astfel o mare varietate de specii biologice.
  Oceanele produc o temperare a climei terestre pe distante mari, atât prin faptul ca temperatura lor este mai constanta, cât si prin curentii determinati de apa rece care cade la fund si de apa calda care se ridica. Golfstream-ul este un astfel de curent cald, fara de care Europa ar fi o zona rece, la fel ca Siberia. Ceea ce este uimitor este ca suprafata de separatie a acestui „râu cald oceanic” este atât de clar conturata încât se pot întâlni doua temperaturi diferite la o distanta de aproximativ 6 m pe verticala. De ce, oare, nu se amesteca apele ?
  Zapada este un izolator uimitor; cu fulgii sai având forme nenumarate (niciunul identic cu altul !), ea protejeaza solul de înghet excesiv. Ar fi dificil ca viata sa reziste sub sau deasupra solului acoperit cu gheata. De asemenea, zapada constituie o rezerva de apa pentru primavara când este necesara si, deoarece se topeste încet, patrunde în sol mai bine decât o ploaie.
  Daca Pamântul ar fi fost numai cu 5% mai aproape de Soare, ne-am praji din cauza efectului de sera, iar daca ar fi fost cu numai 1% mai departe de Soare, am îngheta.
  Daca orbita Pamântului ar fi ceva mai eliptica, am îngheta si ne-am praji în cursul unui an, din cauza ca intervalul dintre înghet si fierbere este sub 2% din intervalul mediu de temperatura masurat în Univers.
  Gravitatia este suficienta pentru a tine apa si a nu o lasa sa se piarda în spatiu, din cauza fortei centrifuge, la o viteza sub 11 km pe secunda.
  Apa este transparenta, ceea ce permite fotosinteza pâna la 50 m adâncime si propagarea sunetului de 4˝ ori mai repede, pentru o mai buna orientare si comunicare prin simturi. Radiatiile mortale ultraviolete pot patrunde numai câtiva milimetri în apa si deci viata a putut sa se dezvolte în oceane, înainte de aparitia atmosferei si a stratului de ozon care sa protejeze si sa întretina viata pe pamânt.
  De câte ori fulgerul strabate aerul, produce în jurul lui temperaturi deosebit de mari. Aerul se raceste repede însa, în prealabil, caldura determina combinarea moleculelor de azot si oxigen din aer, formând bioxidul de azot. Acesta se dizolva în apa (de obicei ploua în acele momente) si formeaza acidul azotic, care produce o ploaie acida. Când acidul azotic atinge solul se transforma în nitrati care ajuta la fertilizarea pamântului, ceea ce face posibila viata pe uscat. Fiecare fulger produce imense cantitati de bioxid de azot, furnizând pamântului 10% din oxidul de azot pe care viata îl consuma numai în proportie de 50%. Restul este sintetizat în sol de catre bacterii, care pot utiliza azotul sub alte forme.
  Câmpul gravitational al Lunii ridica oceanele cu circa un metru, în functie de pozitia Soarelui, ajutând prin aceasta viata acvatica în privinta hranei, a adapostului si a reproducerii. Daca Luna ar fi mai aproape de Pamânt, ar produce maree catastrofale.
  Vântul solar a aparut imediat dupa formarea Pamântului, dar înainte ca vulcanii sa produca apa si gaze; altfel, toata apa si gazele ar fi fost aruncate în spatiu. Daca ar fi lipsit chiar si numai un singur element din toate acestea, nu am fi aici sa discutam cum am ajuns sa existam.
  Daca „fortele tari” care actioneaza asupra quark-urilor, neutronilor si protonilor din nucleul atomic ar fi ceva mai slabe, singurul element stabil ar fi hidrogenul. Nu ar mai putea exista nici un alt element. Daca ar fi putin mai tari in raport cu forta electromagnetica (forta care regleaza modul de comportare al leptonilor: electronii si neutronii) atunci un nucleu atomic ce contine numai doi protoni ar deveni o caracteristica stabila a universului. Acesta ar însemna ca hidrogenul sa nu existe, iar stelele si galaxiile sa nu fi evoluat niciodata, iar daca aceasta s-ar fi întâmplat, ar fi fost în mod foarte diferit de felul cum au facut-o.
  Dilatarea Universului, atât de aproape de limita dintre colaps si expansiune eterna, pe care omul nu a putut sa o masoare, s-a produs exact cu viteza necesara pentru a permite formarea galaxiilor si stelelor. De fapt un univers ca al nostru, cu galaxii si stele, este destul de improbabil. Daca se considera constantele si legile care ar fi putut rezulta, sansele împotriva unui univers, care a produs viata ca a noastra, sunt imense. Sa consideram sansele ca dupa ce agitam piesele unui ceas aflate într-un recipient, acestea sa se aranjeze la locul lor, astfel încât sa obtinem din nou acelasi ceas care sa functioneze.
  Intregul univers este format din protoni si neutroni si nu contine antiprotoni si antineutroni. Un asemenea dezechilibru între particule si antiparticule este o conditie „a priori” pentru existenta noastra, pentru ca daca sistemul ar fi compus dintr-un amestec de particule si antiparticule, în parti egale, acestea s-ar anihila unele pe altele si ar ramâne numai radiatia.
  Fiecare atom are o sarcina electrica nula, din cauza ca sarcina pozitiva a fiecarui proton este echilibrata exact de sarcina negativa a unui electron. Acest echilibru exact dintre sarcina unui electron si sarcina unui proton este o alta coincidenta remarcabila prin exactitatea ei.
  Daca fortele nucleare, care controleaza comportarea protonilor si neutronilor in nucleul unui atom, ar fi ceva mai puternice decât sunt în realitate, în comparatie cu fortele electrice, atunci biprotonul (un nucleu atomic format din doi protoni) ar fi stabil. Fierul, carbonul, oxigenul si celelalte elemente sunt produsele sintezei stelare ale nucleelor, proces sensibil la câteva accidente aparente ale fizicii. Universul pare a fi astfel creat încât în el sa se petreaca lucruri greu de priceput.
  Universul este uimitor de fin reglat pentru a produce creaturi vii, unele chiar cu constiinta si inteligenta, ca oamenii.
  Universul s-a dilatat dupa „Big-Bang” tocmai cu viteza necesara care sa permita galaxiilor, stelelor si planetelor sa se formeze. O cale de a întelege extraordinara coincidenta cosmica este de a arunca din nou o privire la varietatea elementelor chimice din univers. Toate acestea, multumita exploziilor si colapsului repetat al supernovelor care au produs 92 de elemente din numai 52. Cel mai stabil element din punct de vedere energetic este fierul si, daca universul s-ar fi racit lent, atunci majoritatea protonilor si neutronilor ar fi fost blocati în nucleele atomilor fierului. Nu ar fi existat loc pentru viata. Daca Universul s-ar fi dilatat mai repede, norii s-ar fi împrastiat, s-ar fi subtiat si s-ar fi separat înainte ca gravitatia sa devina dominanta, chiar la scara locala, si sa determine colapsul lor în galaxii si stele. Fara acel colaps, nici un element greu nu ar fi luat nastere în interiorul stelelor si, din nou, nu am exista aici pentru a ne minuna. Daca Universul s-ar fi dilatat mai încet, s-ar fi oprit si ar fi repetat colapsul dupa primul milion de ani.
  Conform descrierii matematice a spatiului si a timpului, facuta de Einstein, s-a constatat ca, daca Big-Bang-ul ar fi fost mai puternic sau mai slab cu o parte din 10 la puterea 60, universul nu ar mai fi avut conditii pentru dezvoltarea vietii, asa cum o cunoastem noi.
  Daca neomogenitatea initiala dupa „Big-Bang” ar fi fost ceva mai mica de 10 la puterea 5, atunci universul ar fi si acum tot uniform, fara galaxii, fara stele si fara viata. Aceasta arata faptul ca universul este destul de neomogen, dar nici prea neomogen, deoarece aparitia vietii depinde de înca o coincidenta cosmica, valoarea neomogenitatii.
  Intensitatea „fortelor slabe” a fost aceea care a decis cât hidrogen sa fie transformat în heliu dupa „Big-Bang”. Este necesar un reglaj fin si foarte precis pentru a evita scaparea într-o directie sau alta. Daca fortele ar fi fost ceva mai puternice, nu s-ar mai fi produs heliu; daca ar fi fost ceva mai slabe, aproape toti barionii s-ar fi transformat în heliu.
  O crestere de numai 20% a heliului în univers, ar fi accelerat durata de viata a corpurilor ceresti în asemenea masura, încât acum Soarele ar fi în convulsiile mortii si, în consecinta, Pamântul ar fi mort demult, iar noi, oamenii, nu ne-am fi nascut niciodata.
  Dupa câteva mii de ani de la Big-Bang temperaturile si energiile au continuat sa scada proportional cu expansiunea universului. Când temperaturile au scazut sub 3000°C, s-a produs un eveniment important: lumina s-a separat de materie si a iesit din întunericul universului. [Geneza 1:2-4: „Pamântul era fara forma si gol; si întuneric era peste fata adâncului si Spiritul lui Dumnezeu se misca peste întinderea apelor. Si Dumnezeu a zis: „Sa fie lumina!” Si a fost lumina. Dumnezeu a vazut ca lumina era buna; si Dumnezeu a despartit lumina de întuneric”].
  S-au facut calcule privitoare la timpul necesar pentru ca, prin reactii chimice întâmplatoare, sa se formeze o simpla bacterie unicelulara, mult mai simpla decât un organism complex multicelurar, ca cel uman. Bazându-se calculele pe viteze de reactie optimist de mari, timpul calculat pentru formarea unei bacterii, nu numai ca depaseste 4,5 miliarde de ani, vârsta Pamântului, ci chiar vârsta totala, de 13,7 miliarde de ani, a universului. Probabilitatea ca procesele întâmplatoare sa produca viata, din baia primordiala de chimicale, este chiar mai mica decât aceea ca, dupa ce se bate omleta, galbenusul si albusul sa se separe sub forma initiala a oului !
  ADN si ARN sunt baza materialului genetic al tuturor celulelor vii analizate pâna acum. Aceasta echivalenta între toate formele de viata este o dovada puternica în sprijinul unei singure surse a tuturor formelor de viata. Nu este plauzibil ca aceasta analogie sa fi aparut din întâmplare. Exista 20 de tipuri diferite de aminoacizi utilizati pentru formarea proteinelor. Probabilitatea ca, din întâmplare, sa se dedubleze doua lanturi de proteine identice, fiecare cu 100 de aminoacizi, este o sansa din 20 la puterea 100. Pentru a obtine conditia probabila ca o singura proteina sa se poata dezvolta din întâmplare, ar fi fost necesar sa se execute 10 la puterea 130 încercari în fiecare secunda de la începutul timpului. Pentru a realiza aceste încercari simultane rezerva de hrana ar trebui sa fie de 10 la puterea 90 grame de carbon. Dar, întreaga masa a Pamântului (toate elementele combinate) este de numai 6 x 10 la puterea 27 (in grame). De fapt, 10 la puterea 90 depaseste de multe miliarde de ori masa estimata a universului. Aceste diferente arata clar ca întâmplarea nu putea sa fie forta motrice care sa produca proteine asemanatoare la bacterii si la oameni.
  Stelele aflate în primele stadii pierd foarte mari cantitati de materie într-o singura eruptie. Acest fenomen este cunoscut sub numele faza T-Tauri a unei stele. Probabil ca Soarele nu a fost o exceptie. Faza T-Tauri a Soarelui a produs un vânt solar atât de cumplit încât a împrastiat, în întregime, toate gazele interplanetare în spatiul exterior. Atmosferele planetelor au fost si ele maturate. Totusi aici respiram un amestec care întretine viata, de 20% oxigen si 80% azot. Sursa oceanelor si atmosferei noastre sunt, în mare parte, gazele si vaporii eliberati în timpul eruptiilor vulcanice. Oxigenul a aparut mai târziu, prin fotosinteza. Deoarece faza T-Tauri a Soarelui a avut loc dupa aglomerarea materiei planetare, dar înainte de acumularea majora de gaze în vulcani care a însotit topirea pamântului proaspat format, apa si alte substante volatile retinute în pamânt au fost protejate de acest vânt solar. Daca topirea pamântului ar fi avut loc înainte de faza T-Tauri a Soarelui, forta devastatoare a vântului ar fi aruncat apa si gazele din biosfera în spatiul exterior.
  Distanta medie a Pamântului fata de Soare este de aproximativ 150 de milioane de kilometri. Variatia anuala a distantei Pamântului fata de Soare este de aproape 4,5 milioane, ceea ce înseamna numai 3% din distanta totala (suntem cu 3% mai aproape în ianuarie). Daca distanta fata de Soare ar fi fost cu numai zece milioane de kilometri mai mica, sau pe aproape, caldura solara ar împiedica apa sa se condenseze. Nu ar exista apa, nici oceane. Intervalul de temperatura al apei lichide este între 0 si 100 de grade Celsius, dar acesta reprezinta mai putin de 2% din intervalul de temperatura al sistemului nostru solar.
  Radiatia ultravioleta (UV) poate patrunde numai câtiva milimetri în apa. Aceasta a dat vietii posibilitatea de a se dezvolta în ocean, înainte ca oxigenul sa apara în atmosfera. Oxigenul produs de algele din apa a format ecranul de ozon initial. Apoi, viata a putut sa iasa din adapostul protejat al apei si sa populeze pamântul.
  Miscarea masei de fier topit în nucleul pamântului produce câmpul magnetic a carui forta deviaza o mare parte din radiatia cosmica, potential mortala, care ajunge în vecinatatea pamântului. Daca radiatia cosmica nu ar fi deviata, pamântul s-ar scalda într-un torent continuu de ionizari, devastatoare pentru viata.
  Caldura din interiorul pamântului produce o activitate vulcanica suficient de mare pentru a elibera apa necesara oceanelor, gazele necesare atmosferei, fierul topit necesar câmpului nostru magnetic, totusi insuficienta pentru ca aparitia vulcanilor si a cutremurelor de pamânt sa fie continua.
  In contrast acut cu viteza scazuta de producere a energiei prin fermentatia alimentelor, energia eliberata prin utilizarea alimentelor în procesul de metabolism este atât de mare încât hrana consumata este suficienta pentru a furniza energia necesara plantelor si animalelor multicelulare mari.
  Fotosinteza îsi ia energia necesara din razele de lumina. Este atât de eficienta, încât produce cantitati mari de materie organica ce furnizeaza o sursa regenerabila de hrana pentru animale si om. Odata cu aparitia fotosintezei, viata a trecut doua bariere: a fost asigurata productia continua de alimente si a fost furnizat oxigen pentru ca aceasta hrana sa fie utilizata eficient.
  Este foarte greu de crezut ca o structura complexa ca ochiul, care implica multe schimbari coordonate, a aparut din întâmplare si, mai ales, ca aceasta s-a produs de mai multe ori. Insusi Darwin era naucit de acest lucru. „Când ma gândesc la ochi, ma înfior” a spus el.
  Daca se cer numai sase mutatii pentru a realiza o modificare de adaptare, aceasta ar putea avea loc, datorita întâmplarii, numai o data la un miliard de ani, iar daca ar fi implicate doua duzini de gene, ar necesita 10 miliarde de ani, ceea ce e cu mult mai mult decât vârsta Pamântului.
  Coordonarea partilor unei fiinte vii nu se realizeaza la întâmplare, ci prin dezvoltare precis controlata. Nu trebuie sa excludem posibilitatea existentei unor programe, chiar în dezvoltarea prin evolutie.
  Osul are o structura precisa, cu adevarat unica, fiind compus din substanta vie si substanta minerala, întrepatrunse. Taria oaselor provine din componente minerale: cristale de hidroxipatita, iar adaptabilitatea – din colagenul viu. Acestea doua sunt aranjate dupa modele specifice, cu spatii rezervate pentru celulele vii care fabrica osul si pentru vasele sangvine. Daca unul din oasele mai mari este taiat în doua, se observa ca el contine o substanta spongioasa formata din straturi încrucisate, care se aliniaza de la sine în cel mai potrivit mod pentru a absorbi tensiunile la care este supus osul respectiv al fiintei respective. Ca si reteaua de grinzi care sustine un pod, aceasta da forta pentru un minimum de greutate. Mai mult, oasele mari contin o cavitate captusita cu un strat special care genereaza celulele necesare sângelui.
  Celulele sângelui uman au o viata de numai 120 de zile, si cu totii depindem de maduva, care le înlocuieste în flux.
  Apoi, mai este si maiestria articulatiilor cu capsula lor cartilaginoasa si lubrifiantul lor remarcabil, lichidul sinovial. Este evident ca crearea osului a necesitat nu una, ci o întreaga rafala de mutatii, toate integrate unui singur scop, un lucru despre care nu se poate crede ca se produce la întâmplare, chiar daca nu ar fi fost nimic altceva.
  In trecerea de la animalele amfibii la cele de uscat, acestea au avut nevoie sa-si protejeze ochii de uscare prin curgerea lacrimilor si au avut nevoie de pleoape pentru a-i proteja de particulele de praf. La fel, nasul trebuie protejat prin furnizare de mucus. De asemenea, nu mai este nevoie de curiosul organ aflat pe partea laterala, numit cuta laterala, care s-a transformat trecând printr-o uimitoare serie de etape. Ochiul si urechea sunt extraordinar de complexe, depasesc orice închipuire. Apoi, sunt schimbarile care au dus de la înotatoarele pestilor la picioare. Darwin se plângea: „Unde sunt infinit de numeroasele verigi de tranzitie care ar ilustra actiunea selectiei naturale ?”.
  Oul este un miracol, este neted, destul de rigid pentru a-si proteja interiorul, dar nu atât de tare ca puiul sa nu poata sa-l gaureasca si sa iasa. Coaja este permeabila pentru gaze, astfel ca puisorul sa poata respira. Suspendat, în mijlocul oului, este galbenusul sustinut de fire. Coaja oului poate fi rotita de douazeci de ori fara a deranja galbenusul, deoarece firele îl înfasoara.
  Ce lucru extraordinar este pana ! Atât de usoara si totusi atât de puternica. La microscop se vede ca este mai deosebita. Pala este divizata în nenumarati tepi goi în interior, fiecare marginit de „tepisori”. La o marire puternica, se constata ca fiecare dintre tepi este dotat cu cârlige. Acestea prind tepisorii din fata lor, astfel încât întreaga structura este legata într-o singura pala care opune rezistenta aerului. De fapt, penele prezinta doua modele. Penele inferioare, proiectate pentru a conserva caldura nu au cârlige. Paleontologii presupun ca penele au evoluat din ordinul reptilelor. Acest lucru ar fi necesitat o imensa perioada de timp si ar fi implicat o serie de structuri intermediare. Deocamdata, resturile fosile nu sprijina aceasta ipoteza. In acest caz, faptul uimitor este ca penele par a fi evoluat inaintea zborului si, deci, înainte de a oferi un avantaj pe baza caruia sa poata actiona selectia naturala. Totusi, acesta nu este singurul caz în care produc asemenea anticipari.
  Trebuie sa-ti fortezi imaginatia pentru a-ti reprezenta atât de multele modificari, atât de frumos potrivite, care apar din „întâmplare”, chiar tinând seama ca au trecut 150 de milioane de ani de la iesirea vietii din oceane si de la aparitia primelor pasari. Fiecare modificare ar fi putut avea loc din întâmplare, în acest interval de timp; ceea ce este greu de crezut este acumularea de modificari integrata într-un singur model functional. Cea mai radicala si mai derutanta dintre aceste modificari este, probabil, termoreglarea, capacitatea multor vietuitoare de a-si regla automat temperatura corpului. Termoreglarea apare complet functionala pe scena evolutiei, pe neasteptate. O privire retrospectiva asupra dovezilor duce la constatarea ca, în fiecare etapa majora, lipsesc aproape complet fosile capabile sa sustina pretentia ca noile forme au aparut printr-o acumulare treptata a modificarilor marunte. Oualele au fost gasite pe deplin dezvoltate; tot asa si penele. Fosilele primelor pasari sunt extrem de rare. Mamiferele cu placenta apar simultan, divizate în 12 grupe. Unii specialisti considera ca numarul acestora este mai mare, de fapt, exista aproape 26 de grupe de mamifere ale caror origini sunt complet obscure. In ceea ce privesc pestii, nu se cunoaste stramosul lor direct. Originea insectelor este un mister total. Pozitia plantelor care fac flori nu este mai buna. Absenta formelor de tranzitie este un fenomen aproape universal. Acest lucru este adevarat atât pentru nevertebrate si vertebrate, cât si pentru plante. Ramura care face legatura cu stramosul comun nu este cunoscuta nici macar într-un singur caz. Rozatoarele apar brusc, gata dotate cu dintii rozatori. Cât despre mamifere, pentru toate cele 32 de ordine ale mamiferelor, ruptura este atât de frapanta, iar golul atât de mare încât originea ordinului se bazeaza pe vagi ipoteze. Chiar cele mai recente modificari evolutive sunt derutante. De exemplu, balenele si delfinii apar, în cazul fosilelor gasite, gata formate si diversificate.
  Prin ce întâmplare imaginabila ar fi putut trilobitul sa fi acumulat in ochi singura substanta din univers – si anume calcitul – care are proprietatile optice necesare sa-i impuna singurul tip de suprafata curba cu care ar realiza rezultatul dorit ? Exista nenumarate tipuri posibile de forme, dar nici una dintre ele nu ofera avantajul unic al corectiei sferice. Acum, ca totul sa fie acolo unde trebuie pentru a încununa aceasta rezolvare evolutionista, este faptul ca indicii de refractie al calcitului si chitinei sunt exact cei necesari pentru a produce o lentila aplanatica. Pasarile de prada, ca si soimul sau vulturul, au o vedere ascutita, de opt ori puterea de rezolutie a ochiului uman. Aceasta se realizeaza, în primul rând, printr-o concentrare intensa a receptorilor, cam un milion pe milimetrul patrat si, fireste, acesti receptori sunt, în principal, conuri.
  Pe masura ce creierul se formeaza, apar doua protuberante care iau forma de cupa si constituie retina. Ele secreta o substanta, numita inductor, care determina pielea de deasupra sa formeze o lentila. Daca o cupa din ochi este transplantata în alta parte a corpului, ea determina acolo formarea unei lentile. Aceasta explica modul în care colaboreaza tesutul cerebral si pielea. Dar cum, oare, am putea explica faptul ca evolutia a produs o substanta cu proprietati atât de extraordinare ? Modul sau de actiune ramâne un mister.
  Originea urechii interne este total necunoscuta… În contrast cu ochiul, unde celulele nediferentiate s-au specializat pâna la formele necesare, aici, structurile existente au fost profund modificate si chiar deplasate în alta pozitie, printr-o serie progresiva de modificari care seamana mai curând cu perfectionarea unui plan, decât cu rezultatul unei serii de coincidente fericite.
  Este greu sa întelegi cum ar fi putut selectia naturala sa hotarasca în privinta unor montaje atât de delicate ca dubla închizatoare a gurii la articulatiile aripilor de albina, butonul pentru apasare la Nepas, care trebuie sa fie perfecte ca sa functioneze cât de cât. Multe din aceste modificari au caracteristica „totul sau nimic”, ceea ce face foarte greu de înteles cum ar fi putut fi produse prin selectie naturala. De-a lungul anilor, multi biologi au considerat imposibil sa creada ca adaptarile minunat de exacte care se întâlnesc în lumea plantelor si animalelor ar putea sa se datoreze numai „întâmplarii” si au ajuns, adesea împotriva vointei lor, la concluzia ca exista un fel de plan sau finalitate a evolutiei.
  Pestii au, în majoritate, culori închise pe spate si deschise pe pântece, ceea ce îi ajuta sa se ascunda de pradatorii de deasupra si de sub ei, adaptare clara prin ea însasi. Vazuti din parti, aspectul lor argintiu îi ascunde efectiv în apa care este plina de lumina refractata de undele de la suprafata. Aceasta se datoreaza capacitatii lor de a secreta multe milioane de cristale de azot minuscule, care se depun în straturi pe pielea si solzii lor. Exista un milion de asemenea oglinzi minuscule pe centimetrul patrat. Numai ele reflecta aproape 24% din lumina incidenta, dar se poate atinge un procent mult mai mare, de aproape 75%, daca acestea sunt aranjate în straturi, alternând cu citoplasma, cu conditia ca straturile sa fie separate prin distante strict egale cu un sfert din lungimea de unda a radiatiei incidente. In cazul luminii verzi, aceasta înseamna a sapte milioana parte dintr-un centimetru si aceasta este exact ceea ce a aranjat evolutia. Cum poate selectia naturala sa realizeze o asemenea solutie de unica precizie ?
  Uneori, genetica a fost incapabila sa raspunda principalei întrebari: poate întâmplarea sa explice aparitia unei mutatii necesare sau utile la momentul potrivit si sa procedeze la fel în repetate rânduri? Aceasta era de asteptat. Dar nu a reusit nici sa demonstreze mecanisme prin care, de exemplu, ciocanitoarea a reusit sa dobândeasca o gheara inversa. Si mai putin a fost în stare sa explice procesele prin care s-a format un organ complicat ca urechea. Descoperirile anilor saizeci si saptezeci din sec.20 au facut dificila explicarea chiar a celei mai simple modificari. Genomul s-a dovedit atât de complicat, se întâmpla în interiorul lui atâtea lucruri pe care nu le-am fi banuit niciodata, încât, daca reusim sa întelegem principiul de functionare, genetica va fi ridicata pe o noua treapta si totul se va clarifica.
  Faptul ca secventele de reactii coordonate (sunt efectiv mii în corpul omenesc !) ar fi aparut toate prin mutatiile întâmplatoare ale unor gene izolate, este improbabil în cel mai înalt grad. Este ca si cum ne-am astepta ca celebrele maimute care au batut la masina, din întâmplare, piesele lui Shakespeare, sa scrie si lucrarile lui Dante, Racine si Confucius în succesiune rapida. Probabilitatea ca praful purtat de vânt sa reproduca „Serenada” lui Schubert, este mai putin infinitezimala decât posibilitatea unei erori de copiere la moleculele de AND care duc la formarea ochiului.
  Aparitia AND sau ARN din întâmplare este improbabila în cel mai înalt grad. Probabilitatea împotriva acestui fapt este de 10 la puterea 301, adica este practic imposibil.
  Pamântul este inundat de un vast spectru de vibratii, cele mai multe emanate de Soare, de la unde radio cu lungimi de ordinul kilometrilor si pâna la radiatii gamma ale caror lungimi de unda sunt de 10000 de miliarde de ori mai mici. In acest spectru exista o singura „fereastra” îngusta destinata vibratiilor vizibile pentru om si pe care le numim lumina – acelea ale caror lungimi de unda sunt cuprinse între 380 si 1100 milimicroni. Absorbtia atmosferei sterge aproape tot restul. Apoi, printr-o întâmplare fericita fiintele vii si-au dezvoltat pigmenti care intra în rezonanta cu lungimile de unda cuprinse chiar în aceasta banda si acest lucru este valabil atât în privinta vederii, cât si a energiei. Este greu de acceptat ideea ca întâmplarea sau, mai curând un lung sir de întâmplari, au construit un asemenea mecanism extrem de elaborat care depinde de substante mult mai complexe decât materiile prime pe care le transforma. Daca nu a fost o necesitate interioara, o dispozitie primara incorporata prin constructie de a consolida un asemenea model, nu se poate crede ca ar fi putut aparea ceva atât de complicat si care sa vadeasca o gândire atât de personala.
  Dupa un milion de ani de la aparitia vietii, se produce, indiferent prin ce mijloace, o a doua mare discontinuitate: aparitia unui tip de celula mult mai mare si mai sofisticata decât tipul simplu de sac format din molecule care se divid. Si aceasta perfectionare a implicat readaptari rapide ale unui gen care pare sa se afle în afara sferei de actiune a întâmplarii. In cursul dezvoltarii reproducerii sexuale, contrastul din procariot si eucariot a fost numit „cea mai mare discontinuitate evolutionista întâlnita în lumea de azi”. Modul în care a fost realizat acest progres ramâne unul dintre cele mai importante mistere ale biologiei.
  Newton credea ca sistemul solar pare prea elaborat pentru a fi fost produs numai prin actiunea unor forte haotice. Acest extrem de frumos sistem format din soare, planete si comete, putea sa apara numai datorita planului si conducerii unei/unor Fiinte inteligente si puternice. Lumea naturala nu este numai un amestec oarecare de entitati si forte, ci un plan matematic unificat, extraordinar de ingenios.
  Gradul înalt de improbabilitate ca viata sa se fi format prin miscare moleculara întâmplatoare a fost comparat cu un vârtej care, trecând printr-o fabrica de avioane, împrastie componentele si formeaza un Boeing 747 în stare de functionare. Este usor sa se estimeze sansele împotriva asamblarii ADN printr-o permutare întâmplatoare a moleculelor. Sunt aproape 1 urmat de 40000 de zerouri împotriva fata de 1 pentru. Aceasta revine la acelasi lucru cu a arunca o moneda si a obtine capul cam de 130.000 de ori la rând.
  Fiecare combinatie de aminoacizi creaza o suprafata care are o forma caracteristica, iar numarul de combinatii posibile este inimaginabil. Daca se considera numai un singur aminoacid din cei douazeci, se pot forma mai mult de 2,4 miliarde de miliarde de combinatii, fiecare dând nastere unei molecule de forma putin diferita. Totusi, moleculele proteinelor reale sunt formate din mai mult de douazeci de aminoacizi. Numarul fiecarui tip prezent variaza de la câtiva la câteva duzini. Numarul combinatiilor posibile ale aminoacizilor într-o molecula de hemoglobina (care transporta oxigenul de la plamâni spre toate celulele corpului) este 10 la puterea 640. Aceasta înseamna 1 urmat de 640 de zerouri. Si numai una din aceste combinatii va functiona perfect (totul din „întâmplare” ?).
  In cazul fiintei umane, exista probabil 50.000 de enzime care controleaza 50.000 de reactii chimice. Moleculele acizilor nucleici care contin informatiile ce duc la formarea acestor enzime sunt formate din 6 miliarde de nucleotide. Daca nucleotidele ar fi reprezentate prin litere „în ordinea corecta”, ar rezulta un miliard de cuvinte sau, aproximativ, echivalentul a 360 de carti, fiecare de marimea unui volum din „Encyclopedia Britannica”.
  Mintea omului care nu primeste nici un ajutor sovaie când încearca sa studieze ceva complicat asa cum este ea. Sa presupunem ca am înteles totul despre modul de functionare al creierului, dar nu am putea sa vizualizam procesele care se petrec acolo. Numai pentru a numara conexiunile din cortex, câte una pe secunda, ne-ar trebui 32 de milioane de ani. Desi complex, creierul uman nu are rival în privinta eficientei. Un om fabricat electronic, cu o putere de calcul echivalenta, ar trebui sa aiba inaltimea unei cladiri cu o suta de etaje si sa cuprinda o suprafata de marimea Frantei.
  Universul trebuie sa aiba reglaj fin pentru a putea avea destui nucleoni, dar trebuie sa existe si un numar determinat de electroni. Daca numarul electronilor nu ar fi egal cu numarul protonilor, cu o precizie de 1 parte din 10 la puterea 37 sau mai buna, fortele electromagnetice din univers ar fi depasit atât de mult forta gravitationala, incât galaxiile, stelele si planetele nu s-ar fi format niciodata. O parte din 10 la puterea 37 constituie un echilibru atât de incredibil, încât este greu de conceput.
  Este uimitor cât de exacta trebuie sa fie viteza de expansiune a universului, pentru ca viata sa existe. Nu poate varia cu mai mult de o parte din 10 la puterea 55 fata de viteza existenta. Daca forta electromagnetica ar creste cu numai o parte din 10 la puterea 40 în raport cu gravitatia, atunci s-ar forma numai stele mici. Daca, însa, ar scadea cu numai o parte din 10 la puterea 40, atunci s-ar forma numai stele mari. Dar, pentru ca viata sa fie posibila în univers, trebuie sa existe atât stele mari cât si mici. Stelele mari trebuie sa existe din cauza ca numai în cuptoarele lor termonucleare se produc majoritatea elementelor necesare vietii. Stelele mici, ca Soarele, trebuie sa existe pentru ca numai stelele mici ard destul de mult pentru a mentine viata pe o planeta.
  O stea mai masiva decât Soarele ar arde prea repede si prea intermitent pentru ca viata de pe planeta sa poata fi mentinuta. Dar steaua nu poate fi nici mai putin masiva. Cu cât masa stelei este mai mica, cu atât planeta trebuie sa fie mai apropiata de stea pentru a mentine o temperatura convenabila pentru chimia vietii. Acest lucru da nastere unei probleme, din cauza ca interactiunea, sub forma de maree, dintre o stea si planeta ei creste dramatic pe masura ce distanta care le separa se micsoreaza. Daca planeta ar fi numai foarte putin mai aproape, s-ar produce o interactiune tip maree atât de înspaimântatoare, încât perioada de rotatie a planetei s-ar lungi repede de la ore la luni. De pilda, aceasta a fost soarta planetelor Mercur si Venus.
  Luminozitatea soarelui a crescut cu 35% de când viata a aparut pentru prima data pe pamânt. O asemenea schimbare este mai mult decât suficienta pentru a extermina viata. Totusi, viata a rezistat pe pamânt, din cauza ca marirea luminozitatii solare a fost exact compensata, în fiecare etapa, de o scadere a eficientei efectului de sera, din atmosfera pamântului. Aceasta scadere a eficientei efectului de sera a dus la introducerea atenta tocmai a speciilor potrivite de viata, în numar potrivit, chiar la momentul potrivit. Cel mai neînsemnat accident evolutionist ar fi produs fie înghet rapid, fie o fierbere rapida.
  Perioada de rotatie a unei planete purtatoare de viata nu poate fi schimbata cu mai mult de câteva procente. Daca timpul de rotatie este prea lung, diferenta de temperatura dintre zi si noapte va fi prea mare. Pe de alta parte, daca planeta se roteste prea repede, viteza vântului ar atinge niveluri catastrofale. O zi linistita pe Jupiter (perioada de rotatie de 10 ore), de exemplu, genereaza vânturi cu viteze de mii de kilometri pe ora. Jupiter este de doua ori si jumatate mai masiv decât toate celelalte planete la un loc. Din cauza masei lui uriase, deci si a gravitatiei uriase, si a pozitiei sale între pamânt si norii de comete care înconjura sistemul solar, Jupiter fie atrage cometele (prin gravitatie) pâna când acestea se ciocnesc de el, asa cum s-a întâmplat în iulie 1994 sau, mai adesea, le deviaza (tot prin gravitatie) în afara sistemului solar. Daca nu ar fi existat Jupiter, noi nu am fi în apropiere pentru a studia originea sistemului solar.

  Se pare ca Pamântul (si alte planete din Univers) sunt numai un teren de antrenament pe care s-au facut experiente complexe. Daca nu acesta este cazul, ne jenam sa intrebam: dupa un travaliu gigantic de 13,7 miliarde de ani, cu ce s-au ales Genialii Mari Arhitecti pâna la urma ?…
  SURSA-RUFON

 9. Cel mai longeviv şi mai cunoscut miracol al creştinismului, Focul Sfânt, are loc în fiecare an în Sâmbăta Mare, în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim. Din piatra pe care a fost întins trupului Lui Iisus Christos, în fiecare an izbucneşte o flacără rece care nu arde, dar care stârneşte veneraţia şi teama a mii şi mii de credincioşi.

  Încă din Vinerea Marea, credincioşi din toată lumea se strâng în Biserica Sfântului Mormânt, aşteptând să fie martori la miracolul Sfintei Lumini. A doua zi, sâmbătă, de dimineaţă, creştinii arabi încep să-şi cânte rugăciunile, bătând tobele în acelaşi timp.

  O ceremonie grandioasă

  În jurul orelor 13:00 se face linişte şi apar reprezentanţii autorităţilor israeliene, meniţi să asigure corectitudinea feţelor bisericeşti ce vor lua parte la miracol. Ei verifică bine mormântul ca să nu existe surse de foc ascunse în el, apoi sigilează uşa cu ceară.

  La scurt timp apare Patriarhul Ortodox care este verficat, la rândul lui, de israelieni. Intră în mormânt doar cu un mănunchi de lumânări banale şi iese cu ele aprinse de la Focul Sfânt. În afară de Patriarhul Ierusalimului, nimeni altcineva nu poate fi prezent în Sfântul Mormânt, când are loc miracolul.

  După povestirile patriarhilor Focul Sfânt izbucneşte chiar din piatra pe care a fost întins Iisus în mormânt. În fiecare an se comportă altfel, are o culoare diferită şi un aspect diferit. Uneori este limitat la suprafaţa pietrei, alteori luminează tot mormântul, uneori e albastru, alteori e roşiatic.

  După ce îşi aprinde lumânările, patriarhul iese din mormânt şi împarte lumina Sfântă credincioşilor. Se spune că, în primele 33 de minute, focul nu arde, chiar dacă îţi treci mâna sau părul direct prin el. Mai mult, se pare că el atinge şi lumânările sau lămpile din Biserică, acestea aprinzându-se spontan.

  Ceremonia este transmisă în direct de televiziunile ţărilor creştine şi mai multe state pun la dispoziţia Bisericii zboruri speciale care să aducă Sfânta Lumină de la Ierusalim aşa încât aceasta să ajungă la credincioşi în Noaptea de Înviere.

  Sfânta Lumină, miracol sau înşelătorie?

  Părerile oamenilor de ştiinţă sunt împărţite în ce priveşte miracolul Focului Sfânt, majoritatea refuzând să creadă în ceva ce nu are nicio explicaţie ştiinţifică, mai ales că feţele bisericeşti nu au permis niciodată nimănui să ia parte la miracol.

  „O lumânare care se aprinde în spatele unei uşi închise nu reprezintă un miracol”, spun scepticii. Totuşi, fizicianul rus Andrei Volkov a încercat să dezlege misterul. Prezent la ceremonia din 2008, cercetătorul a spus că aparatura lui a detectat o radiaţie electromagnetică ciudată, un soi de descărcare electrică pe care nu a putut să o explice. Volkov crede că nu a avut legătură cu Focul Sfânt, ci mai degrabă cu o furtună sau o cameră de filmat aflată în biserică.

  Pe de altă parte, fizicianul a confirmat că focul proaspăt aprins nu arde pielea. Totuşi, cum se pot aprinde din senin lumânările patriarhului? Chiar în Grecia, ţară care difuzează ceremonia în direct la TV şi care trimite un zbor special pentru a aduce Focul Sfânt, un om de ştiinţă a demonstrat că Lumina Sfântă ar putea fi o înşelătorie.

  Cercetările lui Michael Kalopoulos au dus către o substanţă capabilă de autocombustie spontană, fosforul alb. În contact cu aerul, acesta se aprinde, iar dacă este diluat cu un solvent potrivit, apariţia focului întârzie până când solventul se evaporă complet.

  Cu ajutorul formulelor chimice se poate calcula în cât timp se va aprinde lumânarea înmuiată în fosfor diluat într-o anumită cantitate de solvent. Potrivit oamenilor de ştiinţă, substanţele capabile de autocombustie spontană erau cunoscute încă din antichitate şi aşa s-ar explica vechimea Focului Sfânt.

 10. ANUL 2010-ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI?? Urmeaza mari cutremure si eruptii vulcanice intre 21 aprilie – 25 mai * Fenomenul este dat de ciclul Soare-Luna, dupa cum zice Piers Corbyn * In Kamciatka, vulcanul Shiveluch a aruncat cenusa la 7,5 km * In Vanuatu populatia este evacuata pentru ca o alta eruptie este iminenta * „Acesta e doar inceputul”, spun specialistii

  Astrofizicianul Piers Corbyn a gasit legaturi intre cutremurele si eruptiile vulcanilor din ultima si activitatea Soarelui in conexiune cu Luna. Aceste doua astre exercita o forta deosebita asupra miscarilor tectonice.

  Acesta leaga evenimentele de puternica eruptie solara care a avut loc in 13 aprilie 2010 si care a determinat eruptia vulcanului din Islanda. Corbyn atrage atentia ca vor avea loc alte miscari tectonice (eruptii, cutremure) in perioada 19-25 aprilie, datorita impactului asupra Terrei exercitat de tandemul Soare-Luna si de alte explozii solare ce vor urma. „Efectul, apreciaza Corbyn, va fi unul devastator cu consecinte asupra climei intregii planete. Lungile perioade de minimum solar, cum a fost si cea in urma cu doi ani, favorizeaza cutremurele, iar din acest punct de vedere in zilele de 23 si 24 aprilie riscul este unul maxim. 25 dintre cele 26 de cutremure mai mari de 4 grade pe scara Richter care au avut loc de la inceputul acestui an, s-au petrecut intr-un interval legat de Luna Plina, sau Luna Noua. Toate cele 6 mari cutremure de peste 7 grade pe Richter, ca si cel din Chile, sau cel din China, mai recent, s-au petrecut pe Luna Plina. Mai multe cutremure se vor produce in intervalul 21-24 aprilie, dar ne asteptam la un maxim in perioada 18-21 mai, cand, de asemenea vafi luna plina, iar conditiile de atractie ale tandemului Soare-Luna vor fi maxime.”

  Conform altor informatii furnizate de colaboratorul nostru, scriitorul Cristian Negureanu, specializat in misterele lumii actuale, si vulcanul Katla, din Islanda sta sa erupa. Mai mult, vulcanul Shiveluch din Kamciatka (din regiunea Petropavlosk) a aruncat pe 19 aprilie cenusa in atmosfera la o inaltime de 7,5 km. Conform specialistilor rusi si acesta sta sa erupa. O alta stire alarmanta vine din Vanuatu, din arhipelagul pacificului, la est de Australia, unde un alt vulcan da semne ca va erupe in scurt timp. Autoritatile de aici au luat deja primele masuri de evacuare a populatiei.

  „Acesta este doar inceputul”, avertizeaza si alti specialisti. Se asteapta ca mai ales in cercul de foc al Pacificului sa se intensifice activitatea vulcanica, data de ciclul Soare-Luna. Activitatea maxima este prognozata intre 23-25 aprilie, pentru aceasta luna, dar pentru mai se asteapta la eruptii foarte puternice, in urma miscarilor tectonice care sa elibereze uriase cantitati de energie latenta. „Daca o salba de vulcani erupe in aceeasi perioada, atunci ne putem astepta la perioade lungi de intuneric, la aparitia iernilor in lunile de vara, la turlburarea intregului climat al Terri, dar si la tulburarea metabolismului plantelor, animalelor si oamenilor”, a spus Corbyn.

  Mai adaugam faptul ca Edgar Cayce, cunoscut ca si „Profetul care doarme” a prevazut – pe langa alte viziuni care toate s-au adeverit – ca inceputul sfarsitului va veni in 2010, cand vor exista cutremure mari in amaerica de sud si extremul orient, dar mai ales, vor fi eruptii vulcanice puternice in Islanda. Cayce a profetit acest lucru in perioada 1935-1937. (M.F.)

  A citit cineva profetiile lui Edgar Cayce? Chiar a vorbit de cutremure si eruptii vulcanice in Islanda in 2010? Nu sunt adeptul teoriei „sfarsitul lumii” dar deja e prea de tot, cutermure in fiecare zi si acum si eruptii vulcanice in diverse locuri http://www.antena3.ro/stiri/stiinta/un-al-doilea-vulcan-islandez-pe-punctul-de-a-erupe-clima-si-sanatatea-oamenilor-in-pericol_97196.html


 11. Un extraterestru a fost operat la Varginha!!!

  Aparent, la Varginha (Brazilia) s-au teleportat extraterestri. Ei comunicau cu o interfata mecanica lichida si oculara, direct cu creierul uman. Si tot aparent, unii dintre acestia sunt o unitate autonoma de sanatate (probabil nanotehnologica) sub forma unui nor verde… pe care il pot completa mai multi extraterestri. Iata o marturie extrem de importanta, obtinuta de dr. Leir de la personalul spitalului (P.M.) din Varginha. Numele lor ramane anonime din motive lesne de inteles.- Puteti sa-mi confirmati ca evenimentele pe care le veti relata au inceput in noaptea de 20 ianuarie 1996?- PM: Da, este data buna.Puteti incepe prin a ne spune ceea ce vi s-a parut neobisnuit in aceste evenimente?- PM: Mai intai, vrem sa va spunem ca nu avem niciun fel de cunostinta de a va spune ce s-a intamplat. Ni s-a spus despre unele fapte care s-au desfasurat la spital, dar nu am fost martorii directi.- Va rog, spuneti-ne ce s-a intamplat, sau despre ce ati auzit vorbindu-se.- Ei bine, pentru noi era o zi obisnuita atunci cand am remarcat personalul de la baza militara pe culoare. Asta nu mi s-a parut neobisnuit caci erau uneori accidente de masina si lucruri de genul acesta. Nu era nimic foarte grav, obisnuit. Am incercat deci sa lucram normal. Spitalul nu era foarte activ in acea noapte. Nu aveam decat jumatate din paturi ocupate si nu asteptam nicio urgenta. Ajutoarele infirmiere de chirurgie ne-au spus ca in spatele spitalului s-au oprit cateva vehicule militare. Asta nu mi s-a parut neobisnuit.- Ati auzit vorbindu-se de o activitate neobisnuita la blocul chirurgical al spitalului?- PM: A avut loc o crestere a numarului personalului militar si se parea ca oamenii nu erau liberi de a merge unde doreau in spital.Ce vreti sa spuneti prin asta?- PM: Ei bine, erau oameni pe care ii cunoastem, lucrau in blocul chirurgical, care nu erau autorizati de a intra acolo.- Puteti sa ne spuneti cine ii impiedica de a intra acolo?- PM: Erau garzi militare puse la usi si nu lasau nicio persoana de a intra sau iesi. O data ce ai intrat acolo, nu mai puteai sa iesi, nici chiar pentru a merge la toaleta.- Ce s-a petrecut in interiorul blocului chirurgical?- PM: Oamenii alergau din toate partile. Toata lumea parea panicata. Era dezordine si confuzie totala. Militarii erau foarte autoritari. Stiam ca fusese adus un pacient prin usa din spate, si-l dusesera direct la chirurgie. Am crezut ca s-a petrecut un accident grav la baza. Alt lucru care ne-a impresionat, este ca s-a interzis tuturor de a zice un cuvant imediat ce se va termina. Ne-au amenintat sever de al inceput. – Puteti sa ne spuneti exact ce s-a intamplat in aceasta zona a spitalului?- PM: Da, eram gata de a ne pregati pentru o operatie, insa nimeni nu stia pentru ce tip de operatie nici cine era pacientul. L-au condus direct in una din salile de operatie.- Puteti sa ne spuneti care este specialitatea dvs.?- PM: Da, este chirurgie ortopedica. Mi s-a cerut sa ma pregatesc si sa-mi spal mainile pentru a opera o reductie de fractura. Am intrebat ce parte a corpului suportase aceasta fractura si mi s-a spus ca era piciorul. Raspunsurile veneau de la unul dintre ofiteri. Am remarcat ca doi ofiteri inarmati pazeau intrarea uneia din salile de operatie si am presupus ca pacinetul era deja pe masa, pregatit pentru chirurgie.Personalul infirmier era la lucru fara ca militarii sa se opuna. Era putin ciudat de a vedea personalul militar echipat cu arme si munitie in interiorul blocului operator al spitalului. Nu vazusem inca niciodata o asemenea situatie in timpul precedentelor accidente militare.- Vi s-a comunicat un dosar medical al pacientului sau cineva v-a informat despre rani, sau macar despre semnele vitale?- PM: Nu, nu era nicio informatie disponibila. Un alt aspect straniu este ca nu era nicio conversatie intre personalul spitalului si militari. Toata lumea se comporta intr-un mod straniu. Pentru moment, alti militari intrau in zona si vorbeau cu voce joasa, aproape ca un murmur, incat nu se putea auzi ceea ce ziceau.- Ce s-a petrecut cand ati terminat de a va spala pe maini?- PM: Ni s-au intins prosoape sterile pentru a ne usca mainile. Apoi garzile militare au deschis usile salii de operatie si ne-au spus sa intram. Pacientul era deja pe masa, acoperit pana la gat de o panza sterila. Doua infirmiere ne-au imbracat cu bluzele de chirurgie. Eram inca cu spatele la pacient. Am remarcat o expresie foarte speciala pe fata infirmierelor. As spune ca era teroare in ochii lor.- Ati vorbit cu infirmierele?- PM: Le-am cerut de a ne furniza necesarul ca manusile de chirurgie. Am cerut de asemenea daca era in sala materialul pe care il folosesc de obicei pentru reductii de fracturi. M-am intors si m-am apropiat de masa cu colegii mei. Am remarcat imediat ca pacientul era mic si mai intai am crezut ca era un copil. Era probabil un membru al unei familii de militar care a fost adus pentru operatie. Ne-am apropiat lent de masa. Atunci cand am vazut fata individului, am avut un soc.Nu era o fata umana; nu am vazut nimic asemanator inainte. Ochii erau mari si fixau plafonul cu un aer absent. M-am intors si mi-am privit colegii. Eram stupefiati. Unul dintre militari, un ofiter de rang inalt, era in sala. Ne-a spus ca victima avea un picior fracturat si ca trebuia sa-l . Tonul sau era cel al unui ordin, nu o cerere. Am vrut sa stiu mai mult despre pacient dar el mi-a replicat ca nu trebuia sa pun intrebari, doar sa ne facem treaba, cat mai bine putem si sa nu ne preocupam de situatie. Ni s-a cerut deasemenea de a rezolva orice problema care se putea pune, oricare ar fi natura sa. Ultimele sale remarci erau inca si mai severe si derutante.El ne-a mai precizat ca nu trebuia sa iesim din sala atat timp cat operatia nu era terminata. Orice intrebare sau cerere era legata de personalul militar aflat in spatele usii. Eram priviti… Spunandu-ne asta, el s-a intors si a parasit sala.- In acel moment, v-ati gandit ca acest individ, intins pe masa de operatie, putea fi un fel de monstru de circ, un copil diform sau ca apartinea regnului animal?- PM: Nu stiam intr-adevar ce sa credem. Unul dintre lucrurile pe care le-am decis a fost de a privi mai indeaproape zona chirurgicala si in acelasi timp de a examina pacientul. Cand am tras panza, ne-am dat seama ca aceasta creatura nu era probabil din aceasta lume. Mi se parea ca am auzit, mai devreme in acea zi, zvonuri conform carora copiii au vazut o fiinta neobisnuita si ca au avut loc activitati militare in oras.Puteti sa ne descrieti aceasta creatura?- PM: Aceasta fiinta masura cel putin 1,50 m inaltime. Era bipeda, cu doua brate si doua picioare. Culoarea pielii sale era gri aprins si cu un aspect mai degraba lucios, ca si cum ar fi fost data cu ulei, dar de fapt, era uscata. Pielea avea deasemenea o aparenta de retea, cu solzi mari, dar atunci cand am atins-o, nu se simtea despartirea dintre solzi, era neteda la atingere. Capul era unul din partile cele mai remarcabile. Era mare, mult prea mare, in raport cu marimea individuala. Avea trei protuberante osoase pe cap, una de fiecare parte si una deasupra. Ele se intindeau de la zona frontala la zona occipitala, ca crestele. Nu avea par pe cap si nici pe corp. Capul era de asemenea mai larg in partea sa superioara decat la baza catre mandibule. Ochii erau mari, usori scosi in partea de sus pa laturi, de forma – orientala. Erau de culoare rosie si dadeau impresia de a fi ca niste rezervoare lichide, usor luminoase. Dintr-un anume motiv, nici unul dintre noi, nu dorea sa priveasca creatura in ochi, si am evitat sa o facem. Avea o gura foarte redusa si doua mici deschizaturi cu o usoara oprire acolo unde ar fi trebuit sa se gaseasca nasul.Nu avea urechi, doar niste deschizaturi semanand cu canale auditive reziduale. Gatul era stramt si parea sa-i lipseasca forta musculara pentru a sustine un cap atat de larg. Partea superioara a torsului parea fragil si poseda se pare o cusca toracica. Nu avea semne aparente, areole sau sani. Abdomenul era comparabil celui uman dar nu avea buric.Ati examinat rana?- PM: Da, se gasea mai sus de sold si prezenta o fractura complexa a femurului. Osul iesise din piele si era putina sangerare in jurul ranii,care se coagulase si uscase.- Ati facut radiografii si le-ati vazut?M: Da, ele erau plasate pe ecranul de examen in sala de operatie. Ele aratau clar osul fracturat.- Credeti ca fractura asa cum era vizibila putea fi redusa asa cum ati fi facut-o pentru o fiinta umana?- PM: Da, ea era clar vizibila pe radriografii si am crezut ca putea fi tratat ca pentru o fractura umana.Pacientul era treaz, constient si a avut vreo tentativa de a comunica?- PM: Pacientul era aparent treaz. Capul sau misca continuu, dar fixa plafonul in cea mai mare parte a timpului. Am facut efectiv o tentativa de comunicare verbala insa nu am primit niciun raspuns. Eram curiosi de a sti daca suferea dar nu aveam niciun mijloc de a sti. Atunci cand am examinat deschiderea fracturii, nu a schitat nimic, n-a tipat nici nu a dat semn de inconfort.- I-ati dat pacientului vreun anestezic pentru a-l- PM: Am decis de a nu utiliza anestezie generala caci nu stiam nimic despre metabolismul sau. Credeam ca unul din gazele noastre l-ar fi putut ucide. Ne-a fost chiar teama de a-i administra oxigen, pentru ca nimeni nu stia in ce fel de atmosfera era obisnuit. Am decis sa incercam o mica doza de anestezic local si de a vedea daca nu erau efecte nedorite. Din fericire, nu au fost si a putut proceda la operatie.- Puteti sa ne vorbiti, va rog, despre procedura, sange, os etc.? Care era culoarea sangelui? Era rosu sau verde?- PM: Spre surpriza noastra, sangele era rosu aprins, exact ca al nostru. Cand sangele a fost examinat la microscop, am gasit ca structura celulara era asemanatoare celei a sangelui uman, cu exceptia plachetelor care erau mult mai numeroase. Am descoperit deasemenea ca sangele se coagula imediat ce iesea din vasul sanguin. Nu am putut determina daca se datora numarului ridicat de plachete, sau daca era pentru ca creatura se afla intr-o atmosfera diferita de cea in care era obisnuita.Osul era asemanator alor noastre?- PM: Da, in afara de faptul ca era de culoare mai rosiatica si ca avea numeroase gauri si cavitati care ii dadeau aspectul unui os uman afectat de osteoporoza. O alta diferenta era limita sa de elasticitate. Era mult mai solid decat un os uman. Nu mi s-a parut necesar de a utiliza un dispozitiv stabilizator pentru a fixa zona fracturii. O data ce extremitatile osului au fost apropiate, fractura a parut sa se stabilizeze si oasele nu mai puteau fi despartite.- Pacientul a facut zgomot, a tipat de durere, sau a obiectat la tratament?PM: Nu, a ramas pur si simplu imobil. Respiratia sa era scurta, ca si cum avea nevoie de putin aer pentru a se mentine in viata.- Ati putut detecta un puls sau bataia inimii?-PM: Este o intrebare buna. Am incercat de a determina asta dar n-am putut fi siguri. Cateva momente ni s-a parut ni s-a parut ca auzim bataile inimii, dar in altele erau absente; era la fel cu detectarea pulsului..- Exista altceva pe care doriti sa-l adaugati, in plus fata de ceea ce-ati spus deja despre creatura?- PM: S-a produs un incident dar ezit sa va vorbesc caci este atat de straniu incat nu ma veti putea crede. Cand am terminat operatia asupra fracturii, eram inca foarte incordati. Nu stiam cum va reactiona pacientul. Ne era teama ca, daca s-ar fi intamplat ceva rau creaturii, am fi foarte blamati de catre militari si pedepsiti sever. Aceasta idee mi-a trecut prin cap. Deodata, incaperea a `nceput sa se umple de o ceata verzuie, venind de nicaieri.Am parasit cu totii masa de operatie. Nu am inteles imediat originea acestei ceti si ne-a fost teama sa nu fie toxica. Una dintre infiermiere a inceput sa bata frenetic in usa. O voce din exterior a intrebat daca am terminat cu operatia. Le-am spus ca eram la sfarsit dar ca era un fel de gaz verzui care se raspandea in incapere si despre a carui origine nu stiam nimic. Acolo, au avut loc un schimb foarte viu de replici de o parte si alta a usii si ni s-a spus sa determinam originea acestei substante verzui si de a-i anunta. In acel moment ignoram daca era vorba de un gaz, de un vapor sau de ceata, dar ne-am dat in fine seama ca el emana de la creatura lungita pe masa.Foarte inspaimantati, ne-am apropiat de ea incet catre capul mesei. Fara sa-mi dau seama, privirea mea s-a `ncrucisat cu cea a fiintei. Ochii sai erau de un rosu stralucitor si aveau aparenta a doua rezervoare de lichid care se invartea. Ma atrageau, ma faceau sa patrund in ei din ce in ce mai profund.Deodata, enorme cantitati de informatii au inceput sa se deverseze in capul meu. Erau ca niste scheme de ganduri, mari blocuri de informatii. Intr-un mod repetat, ca si cum cineva mi-ar fi lovit capul cu un ciocan. Am inceput sa ma simt rau, ameteam putin.- Ati trecut de aceasta proba. Puteti sa ne spuneti ce contineau aceste mesaje mentale.- PM: Tot ceea ce vreau sa va spun acum, este ca creatura mi-a vorbit despre fiinte umane. Vreau deasemenea sa va spun ca mi-a transmis o cantitate enorma de stiinta in cap. Asta mi-a provocat migrene timp de doua saptamani dupa acest eveniment. Mi-a zis, esential, ca-i era teama pentru fiintele umane, pentru doua motive de fond. Primul este ca toti oamenii au acelasi potential si aceleasi capacitati pentru a realiza lucrurile de care rasa sa este capabila. Aceste lucruri pe care noi le gasim atat de minunate si magice dar pe care oamenii nu stiu sa le faca. De exemplu, el mi-a zis ca, in aceste cazuri de rana sau de boala, nu este necesar de a mentine pe cineva din rasa sa intr-un spital ca cel in care se gaseste el in acest moment. Mi-a spus ca, fie individual, fie in colectiv, ei pot sa produca energia capabila de a-si vindeca corpul. Al doilea motiv pentru care era nelinistit era ca nu parea sa ne dam seama ca suntem fiinte spirituale traind intr-un invelis temporar si ca suntem total deconectati de eul nostru spiritual.- Este o informatie fascinanta. Puteti sa ne spuneti ce v-a invatat?- PM: Nu, este tot ceea ce accept sa va zic in prezent.- Ce s-a intamplat creaturii imediat ce ati parasit sala?- PM: Am verificat starea sa din timp in timp. Parea stabil si s-a restabilit cu o viteza fantastica. Rana s-a cicatrizat complet in mai putin de 24 de ore. Era de asemenea valabil pentru os. S-a resudat complet in acelasi timp.- Ce s-a intamplat dupa ce vindecarea a fost completa?- PM: Militarii au dus creatura pe usa din spatele spitalului.- In ce conditii era creatura atunci cand a plecat cu escorta sa militara?- PM: Era intr-o stare medicala satisfacatoare.
  http://www.enigme.ro/articole/articol/753/un-extraterestru-a-fost-operat-la-varginha.html


 12. Previziunile anunta un an 2010 dificil
  Asa cum de ceva vreme se obisnuieste la fiecare inceput de an, astrologii au iesit si de aceasta data la rampa cu predictiile si asteptarile lor pentru ce ne va rezerva 2010. Conform declaratilor acestor cunoscatori ai stelelor, ne aflam in fata a 12 luni dificile.

  Anul care tocmai a inceput va comporta o prabusire a regulilor stabilite si a „ordinii mondiale”, nu numai la nivelul economiei globale, dar si in sistemele politice. Va afecta puterile statale la toate nivelurile, va aduce schimbari ale regimurilor politice, razboaie gata sa izbucneasca si serioase conflicte religioase.

  Toate consecintele negative ale lui 2010 vor fi influentate de o dispunere a planetelor, a gigantilor Sistemului Solar. Configuratiile de pe cer dezvaluie o „criza de putere” sistematica ce va afecta toate structurile, va cauza o crestere a presiunii administrative si financiare si ii va apasa chiar si pe cei deja foarte saraci. Astfel va lua nastere un cerc vicios care va slabi integritatea sistemelor statale din toata lumea.

  O alta configuratie celesta ar putea cauza miscari de mase, dezastre naturale si accidente antropice. Cele mai semnificative evenimente se vor intampla in Japonia – cutremure si incidente provocate in centralele nucleare – in China – cutremure si epidemii – si in Iran – cutremure si conflicte cu Israel si SUA.

  Criza economica – somaj si faliment – va fi cel mai acuta in tarile Uniunii Europene, dar nici in Rusia lucrurile nu vor sta mai bine. 2010 va fi un an important in special pentru Coreea de Nord, China, Afghanistan, Italia si Germania.

  SUA nu vor fi ferite de probleme. Vor avea de infruntat escaladarea crizei financiare si dezastre naturale dar si provocate de om. Razboiul din Iraq se va acutiza si el. Principalele evenimente mondiale din acest an vor avea loc in apropierea actiunii eclipselor solare din 15 ianuarie si 11 iulie.

  Cu toate acestea, 2010 nu aduce numai vesti neplacute. Vor fi si perioade bune si se vor face progrese nu numai stiintifice dar si la nivelul constiintei umane. Va fi o perioada a trezirii, cand mastile si ochelarii de cal vor fi indepartati iar toate lucrurile tinute secrete pana acum vor deveni evidente. Se va dezvolta spiritul optimismului colectiv precum si cel al intreprinderii comune.

  Sursa: Pravda


 13. 2010: Nostradamus a prezis al treilea Razboi Mondial in 2010?
  Conform astrologilor si profetilor, anul urmator, cel al Tigrului Galben de Metal, nu va fi unul usor. Interpretatorii predictiilor lui Nostradamus vorbesc despre o fecioara misterioasa a carei moarte este dorita si despre un lider “nemilos si insetat de sange”, care va conduce cu “sabie si foc”.

  Pavel Globa, un faimos astrolog rus, crede ca 2010 va fi un an mai usor pentru rusi, insa Europa si SUA ar trebui sa se astepte la un declin economic si mai pronuntat. Cercetatorii manuscriselor lui Nostradamus cred ca aceste predictii pentu anul urmator se gasesc in al zecelea catren din ce-a de-a zecea centurie.

  Pasajul mentioneaza, pe langa fecioara misterioasa si liderul aducator de distrugere, si „Arca de furie a Satanei”, iar interpretatorii cred ca aceasta s-ar putea referi la o racheta balistica. Specialisti faimosi in studierea centuriilor lui Nostradamul cred despre catrenele acestuia ca anunta urmatoarele evenimente pentru 2010:

  – posibila incepere a celui de-al treilea razboi mondial in noiembrie, in care arme bacteriologice si chimice vor fi intrebuintate
  – vor exista conflicte intre occidentul european si SUA
  – un conflict se va isca intre Marea Britanie si Franta
  – exista posibilitatea unui conflict militar armat in peninsula Crimeea.
  – Europa va suferi un picaj economic
  – in Marea Neagra va avea loc o catastrofa care va implica hidrogenul sulfurat.

  Nici criza economica nu va trece. Unii dintre cei mai faimosi astrologi au prezis ca problemele economice se vor agrava in 2010 si multe companii mari se vor declara falimentare. Aceasta va duce la foamete, conflicte etnice si religioase si la probleme ecologice. Incalzirea globala va deteriora masiv culturile agricole si un conflict armat este posibil in Asia Centrala. Rusia va fi afectata de un val de cutremure, dintre care unul va distruge o cladire uriasa. Multe cataclisme vor avea loc si pe teritoriul Statelor Unite. Pe 11 noiembrie 2010, un razboi va fi declansat intre doua tari mari, iar numai cei care se vor ascunde in est sau in Caucaz vor supravietui. Patru regi se inclesteaza intr-o batalie si astfel izbucneste cel de-al treilea razboi al lumii, sustin interpretii misterioaselor catrene.

  Sursa: Aroundglobe

 14. Dovada uluitoare : Luna a fost candva locuita de fiinte inteligente

  Intr-o roca selenara s-a descoperit statuia unui inger! Un savant de renume din Washington a facut de curand publica stirea ca echipajele de cosmonauti ale NASA au adus de pe Luna o roca in care era incastrata o statueta din metal de 30 de cm reprezentand un inger cu aripile deschise.
  Statueta a fost adusa pe Pamant acum 26 de ani de catre membrii echipajului Apollo 11, afirma dr. Morris Wedler, un reputat geolog din Washington, ce a lucrat el insusi la NASA vreme de doua decenii. Dupa parasirea agentiei, in 1987, savantul a pastrat insa legatura cu fostii sau colegi ajungand si in posesia uluitoarei informatii. „Implicatiile ce decurg din descoperirea acestei uluitoare statuete sunt absolut naucitoare”, declara el, inseamna ca odata, in vechime, pe Luna a existat o admosfera care a permis viata si ca acolo au locuit fiinte inteligente cu un pronuntat simt al frumosului.
  Ingerul – o reprezentare a unei femei cu aripi crescute din umeri si parul lung ondulat a fost confectionat dintr-un compus al fierului, care se gaseste numai pe solul lunar, ceea ce inlatura cu desavarsire posibilitatea ca statuia sa fi fost lasata acolo de membrii echipajelor spatiale terestre sau de fiinte extraterestre. In plus, metalul a fost indelung slefuit de reprezentantii civilizatiei misterioase care au facut statuia.
  Analizele chimice ale micii statui indica o vechime de aproximativ 200.000 de ani, ceea ce inseamna ca a fost realizata in urma cu circa 170.000 de ani inainte ca viata sa apara pe Terra. Acelasi dr. Welder afirma ca estetii carora li s-a prezentat ciudata descoperire au ajuns cu totii la concluzia ca oricine este responsabil de crearea acestei statui a fost foarte talentat si a avut un simt al frumosului iesit din comun.
  Cercetand la randul lor statueta, antrolopogii de la Washington au ajuns la concluzia ca fiintele care au creat-o aveau un fel de religie oarecum paralela cu crestinismul actual si probabil aveau un Dumnezeu al lor, ceea ce duce la concluzia ca princiiple spirituale cele mai importante au fost si sunt aceleasi peretutindeni, in lumea terestra sau extraterestra.
  Desi descoperirea este uluitoare si tinde sa revolutioneze toate cunostiintele despre Luna acumulate de oameni pana in prezent, cercetatorii de la NASA afirma ca au pastrat pana acum secrtetul de teama sa nu starneasca panica. Eu am primit informatia de la persoane care au toate motivele sa nu vrea sa-si divulge identitatea, a declarat presei dr. Morris, dupa ce autoritatile au negat public existenta statuii cu pricina.
  Daca nu ar fi existat, de ce s-ar mai fi ostenit cei de la NASA sa dea o dezmintire? E sigur ca le e teama ca nu cumva lumea intreaga sa nu se inspaimante la gandul ca nu suntem singuri in Univers, a mai informat savantul. Asta si datorita faptului releva revista Weekley World News – ca in 1993 pe Luna s-a mai gasit ceva, cel putin la fel de ciudat: un fetus uman conservat de asemenea in interiorul unei roci lunare, iar cand informatia a fost facuta publica, Congresului SUA a cerut sa reduca bugetul NASA.

 15. Multumim Sandy pentru aceste informatii!

  • Cu plăcere RODI-mă simt onorat de faptul că iată sânt util.Dacă ai predilecţie pentru un anumit domeniu scrie şi dacă se poate,voi răspunde cu plăcere.

 16. Cratere luminoase pe Luna?
  Unii dintre noi cred ca ni se ascund multe lucruri despre Luna. Anomalia craterelor luminoase ar putea fi unul dintre acestea.
  La trecerea modului Apollo pe deasupra unui crater lunar s-au observat straluciri stranii. Profesorul Wilkins, eminent specialist privind Luna, a observat transformari ciudate in cazul mai multor cratere. In acelasi timp M. Chatelain, care a lucrat peste 20 de ani in cadrul NASA, a declarat ca a vazut lumini enorme, constructii si obeliscuri pe suprafata Lunii. Putem deci sa ne intrebam daca nu cumva acolo are loc vreo activitate.
  Patrick Baudray declara: „Luna este un loc bun pentru a face experimente de fizica, unde ultravidul este impus (ca acceleratoarele de particule). Cum seismicitatea este practic inexistenta, este un loc propice pentru a instala telescoape gigantice (in special pe fata ascunsa) la adapost de poluarea luminoasa.”
  Multi sunt de parere ca Luna ar ascunde o parte necunoscuta, de vis. Este de neinchipuit ca un asfel de astru ne-ar putea ascunde numai roci vaste de bazalt. In mod sigur absenta totala a activitatii umane pe Luna este un lucru foarte ciudat. De ce se evita aprofundarea studierii satelitului nostru?

 17. Aparitii in Triunghiul Bermudelor si distorsiunea timpului.
  Zona misterioasa unde se pierd nave si avioane este cuprinsa intre Florida, Arhipelagul Bermude si Porto Rico a fost denumita Triunghiul Bermudelor. S-au lansat numeroase ipoteze, de la cele mai serioase pana la cele mai fanteziste. Iata unele dintre ele: variatii subite ale nivelului marii eruptii vulcanice submarine, furtuni sau gauri in ocean care inghit navele si avioanele acte de piraterie, fenomene de disociere a materiei printr-un efect de rezonanta acustica, rapiri efectuate de extraterestri, brusca eliberare de gaz aflata pe fundul marii ca urmare a unei activiatti seismice.
  Dar ceea ce este mai putin cunoscut sau mediatizat, sunt aparitiile care se semnaleaza regulat in aceasta regiune. Ele sfideaza logica si par sa puna in discutie conceptia noastra despre spatiu, timp si materie.
  Aparitii stranii. La 17 februarie 1935, un avion fantoma a plecat in tacere in ocean in larg la Daytona Beach, in prezenta a sute de martori. In acel loc marea nu este foarte adanca si au fost declansate imediat cercetari. Dar nu s-a gasit nici o epava si nu a fost declarat nici un avion disparut. In cursul lunii iulie 1975, un grup de oceanografi au traversat o furtuna magnetica. Jim Thorne a vrut sa filmeze aceste descarcari enorme de energie insa la developare, fotografia a aratat, dincolo de o stralucire, o nava cu panze patrate, in timp ce in acea zi, nici o nava nu se afla acolo. John Sander, steward pe Queen Elisabeth 1, a vazut un avion mic, a zburat aproape razant cu suprafata marii in apropiere de pachebot. Un ofiter si un alt marinar au fost si ei martori la acest eveniment. Nava s-a oprit si a trimis o salupa dar salvatorii nu au reperat nici un fel de stricaciune.
  Distorsiuni ale timpului. Una dintre intamplarile cele mai stranii a fost traita de Helen Cascio. S-a imbarcat pentru un zbor spre Tuk Island la comanda unui Cessna 172, cu un pasager la bord. La ora prevazuta pentru sosire, un avion Cessna 172 se invartea deasupra insulei insa a plecat fara a ateriza. La sol avionul a fost zarit si chiar au fost capturate mesajele pilotului insa ea nu parea sa auda nimic. „Nu inteleg nimic. Trebuia sa vad orasul, aeroportul. Dar, acolo jos nu este nimic. Este complet desertic!” Turnul de control a incercat sa ia contact cu pilotul insa acesta parea orb si surd. Controlorii de trafic aerian, au vazut brusc avionul facand o curba larga si disparand intr-un banc de nori din care nu a mai iesit niciodata. Totusi, acest avion era cat se poate de real si pilotul isi anuntase aterizarea dandu-i identificare turnului de control. Dupa cum a declarat Helen Cascio, insula avea un aer de desert total ca in perioada cand omul nu contruise nici orasul nici aeroportul. Parea o insula pustie! Oare acel avion misterios revenise din alte secole? Era vorba de o iluzie temporala sau de o distorsiune de timp cat se poate de reala?
  Triunghiul Bermudelor. Marea a aparut acum 4,5 miliarde de ani. Ea a fost leaganul vietii si elementul care a permis aparitia si dezvoltarea intregii vieti pe Terra. Cu toate acestea oceanul este ultima regiune neexplorata a planetei. Incepem sa intrezarim fenomenele fizice care se produc pe fundul marilor de decenii. Misterul Triunghiului Bermudelor face cu siguranta parte din aceste fenomene naturale. De secole, acest triunghi blestemat este teatrul unor accidente care se produc regulat si parca non stop. Gratie procesului tehnologic acum putem avansa ipoteze fiabile privind aceste misterioase disparitii de avioane si de nave.
  Disparitii in cursul secolului XX. S-au inregistrat aproape 100 de disparitii in interiorul Triunghiului Bermudelor. Trebuie subliniat insa ca s-au produs accidente insa si in zonele invecinate. Dintre ele doua disparitii permit sa se ajunga la o solutie stiintifica. In 1961, Albatross, o nava scoala, a disparut subit in largul Floridei luand cu ea 6 din cei 19 membri ai echipajului. Dupa spusele supravietuitorilor, velierul a fost prins intr-o furtuna de o incredibila violenta. In fapt, acest fenomen nu are nimic extraordinar. Numai ca in acea zi, pana atunci, timpul fusese frumos. Velierul inainta pe o mare calda, cand, deodata, o rafala de vant l-a rasturnat. Acest lucru a durat cateva minute apoi marea a redevenit calma. Marinarii au denumit acest fenomen imprevizibil „vijelia alba”. La 5 decembrie 1945, s-a produs o disparitie inexplicabila. 5 avioane apartianand flotei aeronavale americane, au plecat din Florida si au disparut fara a lasa nici o urma. Imediat, marina a trimis un avion de salvare care a a explodat in plin zbor. Ancheta nu a permis sa se gaseasca resturile acestuia. Daca el ar fi explodat, acest lucru nu s-ar fi datorat unei rafale violente, sustin martorii.
  Misterul „vijeliei albe” este pe punctul de a fi rezolvat ca urmare a prabusirii unui avion in 1975. In acea zi, o rafala descendenta s-a produs chiar in momentul in care avionul a survolat aeroportul. Ea a antrenat o violenta turbulenta atmosferica. Cateva secunde mai tarziu avionul s-a prabusit. Acest vant violent se numeste rafala descendenta si de fapt este o adevarata avalansa de aer care cade dintr-o data dintr-un nor. Vantul care sufla cu peste 300km/ora poate fi absolut distrugator. Fenomenul nu dureaza niciodata mai mult decat cateva minute si seamana mult cu o vijelie alba descrisa de marinari. Studiul afirma ca acest fenomen se produce si in mare. Sub efectul soarelui, energia termica, apele se ridica in atmosfera si antreneaza formarea de cumulo nimbus, deasupra arhipelagului Bermude si pana la Golful Mexic. Cel mai mare dintre aceste cumulo nibus inmagazineaza o vasta energie termica provenind din mare. Astazi se stie ca ele provoaca rafalele coboratoare atat de devastatoare.
  Un accident care dezvaluie realitatea. Daca rafalele coboratoare pot sa scufunde orice o nava, chair si pe cea mai mare, in schimb ele nu pot provoca nicio explozie. In mod curios, un accident care a avut loc la o statie de foraj petrolier a permis sa se stabileasca o ipoteza destul de fiabila. In timpul unui foraj a avut loc o explozie si un incendiu a ravasit statia. S-a stabilit ca importante cantitati de metan au scapat din subsolul marin si au urmat la suprafata pentru a lua foc. Acest gaz care urca in forta poate usor sa transforme o platfornma petroliera in scrum. Conform oamenilor de stiinta, iata un scenariu care ar fi dus la disparitia avioanelor: in platorul continental, la peste 500 metri adancime la o temperatura inferioara de 5 garde celsius, hidratul de metan ramane stabil. Cand fundul marii se fragmenteaza sunb efectul unui seism, de exemplu, scapa importante cantitati de metan. Hidratul de metan urca la suprafata apei in tromba. Un vas poate fi astfel prizonier intr-o asemenea mare. El isi peirde flotabilitatea si se scufunda. Cand aceste volume importante de metan ating suprafata apei, gazul, mai usor decat aerul, urca in atmosfera. Cand motorul avionului intra in contact cu metanul, gazul ia foc si aparatul explodeaza. Adevarul se gaseste aici. Putem sa spunem oare ca disparitile misterioase din faimosul Triunghi la Bermudelor nu au de a face cu activiati paranormale? Oamenii de stiinta se abtin sa ofetre o concluzie certa. Totusi, un fapt este calr: atat de multe disparitii in aceata zona nu se pot explica rational.

 18. ROSTUL LUMII OAMENILOR DE PE TERRA

  Doctorul Charles Laughead a avut o intalnire cu o nava spatiala in Colorado (SUA). El a spus ca a intalnit si „oameni in negru fara a le putea distinge fetele, hainele putand sa reziste la o temperaturi de peste1000 de grade Celsius!”
  El a fost membru influent al gruparii doamnei Keech, din Middle West, in anii 50 care primea mesaje de ghidari spirituale cu conotatii extraterestre, prin scriitura automatica…De cel putin doua ori doamna Keech a primit doua vizite bizare. Prima sa vizita a survenit in urma publicarii profetiei sale privind Potopul.
  La ea au venit 2 oameni in negru, un individ normal insotit de un tip straniu care nu scotea un cuvant. Cand le-a cerut sa se identifice, individul normal a spus: „Sunt de pe aceasta planeta dar el nu!” Discutia a durat o jumatate de ora. Ce doreau? Sa inceteze a mai da publicatiei mesajul sau.”Nu a venit inca momentul”, a insistat barbatul. Drept urmare, doamna Keech a renuntat sa mai publice un articol despare aventurile sale stranii. A avut loc insa si un al doilea incident. De data aceasta 5 vizitatori s-au prezentat la doamna Keech si au petrecut 2 ore cu ea si cu doctorul Armstrong (de fapt, Charles Laughead) pentru a incerca sa ii convinga de inexactitatea revelatiilor sale si de falsele sale predictii.În schimb acestia au arătat adevărata şi trista realitate a vieţii umane dezvăluind ca există undeva în galaxie, un vast program de control al speciei umane de pe Terra numit Akasha,că noi oamenii nu aparţinem prin geneză speciei lor fiind creaţi de ei şi folosiţi doar ca un fel de mame purtătoare în programul lor social,fiind asistaţi dealungul întregii noastre vieţi de un fel de super-microcip numit spirit,şi care după moartea purtătorului descarcă în baza de date universală numită Akasha informaţii privind toată experienţa de viaţă acumulată de purtător,după care caută şi monitorizează un alt nou născut.Cu această experienţă urmează a se înzestra fiecare urmaş de-al lor numit înger şi care doar astfel poate depăşii fazele de făt,copil,tânăr,eliminând astfel toate învăţăturile şi şcolile necesare născându-se astfel direct adult cu inteligenţă medie implantată direct la naştere.ACEST SISTEM FUNCŢIONEAZĂ PE TERRA DE PESTE 5,5 MILIOANE DE ANI.Şi sa creat în urma desfinţării perpetuării speciei lor prin actul sexual şi a sexelor.Pentru a le putea crea experienţă sântem lăsaţi să trăim aleator şi în libertate absolută,ori ce intervenţie a lor în lumea noastră fiind drastic pedepsită,excepţie făcând doar unele scenarii super regizate necesare pentru corectarea mersului turmei,ultimul exemplu fiind înfiinţarea religiilor ca suport moral.Se pare însă că în ultima vreme au descoperit metode noi de a capta experienţă de viaţă şi ca atare s-a pus pe tapet problema existenţei noastre,a oamenilor,care după legislaţia lor sântem clasificaţi aidoma unor animale de prăsilă dintr-o fermă care acum se desfiinţează,şi care urmează ori a fii eliberate înapoi în pădure,ori eutanasiate.

 19. Ecco una notizia bomba dell’ultimo minuto:

  Extremely Important!
  A Dire Warning to All Americans: Leave the Country Now or You May Not Survive!
  by Wes Penre, May 6, 2010

  usually don’t send out messages like this, but this time I think it may be my only choice. What I’ve been hearing is too serious to keep to myself and I need to share this with the American people.
  The last month of so I have been in contact with a true Insider, who is also known as Illuminator13. He has become a good friend after quite some down-to-the-point conversations and he is working behind the scenes for the benefit of mankind. He has helped me in my personal life, given most insightful advice and been supportive in general. I now consider him a good friend and a soul brother.
  If this man would have been somebody who just briefly contacted me and gave me a warning, I would most probably ignore it, but this guy is different. However, take this message as you wish – if it vibrates with you, take action! If not…it’s your choice. Anyway, this is what this guy has to say. (I) = Illuminator13, (W) = Wes Penre:
  A few days ago:
  (I) I am going to advise you to leave the United States of America if you can because things have happened and consequences will be dire. I myself am going to be leaving within the next four months, if there is enough time left. Even I am concerned about my safety now. If you want to know where you should be thinking about going: Anywhere in the Southern Hemisphere near the Equator but away from Volcanoes, Fault Lines, The Sea etc. Try to stay inland, if you are going that is.
  The only reason I am telling you this is because I would not feel right if I did not attempt to help you. I am not attempting to scare you as I am sure you do not fear death, I just think kind people like you need to survive what is coming.
  Well anyway, The Clock is about to strike 12 Mr. Penre. What will you do when midnight comes?
  (W) From your email, it seems obvious that a catastrophe is near, whether it’s manmade, natural or both.
  (I) It is going to be both but I’m not going to give out the details though.
  I’m just going to say that everything is FUBAR.
  [Yesterday, May 6, 2010]:
  (I) That oil spill changed my plans. I am leaving within two weeks. I STRONGLY advise you to get out before it is too late.
  When the economy crashes Martial Law will be declared as there is also a food shortage in America that HAS NOT been allowed to leak in the mainstream media. When this happens Gold will be outlawed and it will be worthless. All of the ‘food hoarder’s’ will be in for a surprise because their food will be taken. The U.S. Army is going to be used as ‘shock troops’. Everything will go down in a less than 2 months at the most and I want you and your family to leave immediately. I haven’t even mentioned the thing about China and its plan…if you stay I am 95% sure that you will not live to see 2012.
  This reminds me of a movie I watched called ‘Saw’…
  Good luck in whatever you decide to do, but I prefer to be watching from the sidelines and not be apart of the fray. Life in XXX (deleted) will be hard and something that I am accustomed to (I was training to be a Special Operations Soldier) but life in America is almost certain death.
  I can only shake my head at all of the people who are oblivious to what is coming, they live in fantasy land and very soon reality will hit them like a ton of bricks and, trust me, you DON’T want to be around when that happens.
  I have been told that China is plotting an invasion after the US economy collapses btw. You don’t want to be around when that happens.
  There is no Military here, they are in the Middle East.
  There won’t be any Gun owners because when Martial Law is declared guns will be banned.
  Hell, there isn’t even enough food.
  …I see people on the street arguing about petty things and superficial matters…America has truly gone to the ‘Dark Side’ and it will all come crashing down shortly, maybe then, in their final moments, will they realize what is truly important and what is not. Foreigners were right, America is a greedy place.
  So if this Insider is correct, there is very little time.
  I advise anyone who takes this seriously to ASAP leave the country if at all possible and follow Illuminator13’s instructions. Those who have followed my work over the last 12 years know that this is not coming as a surprise – I have told people for years that this will happen in time, just like lots of researchers, and it looks like this time could be now!

  My source said in his first dialogue with the ATS team not to worry about 2012, but that may be the least of our concerns now. Those who follow Illuminator13’s advice may live to see what 2012 brings, but the many may not.

  Do as you wish – take this announcement seriously or discard it, it’s up to you. Personally, I will take it seriously until I know more. However, if I am wrong (and my source is wrong), no one would be happier than me, and it’s „business as usual”, whatever that means. If this is the case, and people rage against me for putting this information out, so be it! At least I tried to save lives when I thought I had an opportunity to do so – perhaps MANY lives.

  Perhaps the most important thing of all: don’t panic! Take a deep breath and start thinking about you OWN unique situation and how you can make the changes. There are different solutions for different people – but be rational! If you are guided by fear, your solution will not be beneficial to your survival. So sit down and write down a plan and stick to it. That’s the way to do it. If people panic, that alone will get us in deep trouble.

  It’s always hard to be the bringer of „bad news”, but I wouldn’t be able to live with myself if I ignored the warnings and had to learn the hard way that it was all true. Knowing I could have saved lives and didn’t. So it’s a real dilemma for me to know what to do here. If it’s false, people may have taken actions for nothing. Still, leaving the U.S. is ALWAYS a good idea. You-know-what is going to hit the fan here sooner or later anyway.

  I usually don’t post things like this, especially when there is a time frame, but this is an exception, even if I risk my credibility. At least I’m honest to myself and can better live with whatever consequences there may be, because I know I posted this with the intention to help.

  There is always a chance in situations like this, that it is disinformation to create mass panic and when people see it was a „hoax”, they will not believe it when tings REALLY happen, which they will, sooner or later.

  But again, the reason I am posting this is because I trust Illuminator13. That doesn’t mean that he hasn’t been set up, but I’ll take the chance and those who resonate with this message may take actions, the rest won’t.

  Nothing of what I’ve posted – ever – is about me anyway. It’s about you, the reader. I want you to take in any information I am giving you, and either accept it as a piece of a puzzle or discard it. That’s all I can ever hope for.

  Thanks for listening and let’s pray this won’t happen.

  In love and light,
  Wes

 20. National Geographics Map Of The Universe As We Know It Today.

  Great Quality Scan
  Format: JPEG
  Map Size: 6000×3888
  9.8 MB

  http://rapidshare.com/files/98115219/NationalGeographicTheUniverseMap.rar

 21. ROMANIA FEUDALĂ.
  Sub tencuiala unui stat modern scârţâie din toate proptelele – vechi şi noi – o şandrama feudală. Sistemul de funcţionare e suveica post-privilegiu-tribut.România NU este stat social. Din 40%, cât sunt cheltuielile publice ca procentaj din PIB, doar jumătate merg către pensii, Sănătate sau Educaţie. Cu o administraţie în cote rezonabile, România ar putea avea chiar excedent bugetar.
  Nu este nici stat capitalist.deoarece pentru fiecare leu investit, o companie trebuie să plătească încă un leu taxe şi mită, să stea la coadă, iar la sfârşit să fie umilită pentru îndrăzneală. Iar pentru fiecare leu dat ca salariu net, trebuie să plătească încă un leu, în numele solidarităţii sociale.
  Surpriză! Tot în două împarte şi statul banii adunaţi. Doar că, pentru fiecare doi lei încasaţi, un singur leu acoperă cheltuielile sociale. Celălalt leu, adică cele 20% din PIB care nu ies la socoteală, reprezintă banii care finanţează statul clientelar, fie că e vorba de salarii, cheltuieli curente sau investiţii.
  Chiar şi puţinele cheltuieli necesare trec printr-un filtru feudal: suveica post-privilegiu-tribut. Ce înseamnă asta? Toţi şefii administrativi, până la nivel de director sau chiar mai jos, sunt numiţi nu pentru a urmări interesul public, ci pentru privilegiul de a colecta fonduri în nume propriu. Din care să verse o parte înapoi ca tribut.
  Mai are rost să le cerem performanţă? Chiar dacă ar fi în stare să o obţină, i-ar aştepta o singură soartă: mazilirea. Să le cerem să elimine economia neagră? Păi, ei sunt însăşi economia neagră! Ei garantează circuitul public-privat al fluxurilor de bani care urcă de la cel mai mărunt nivel al corupţiei până la cel mai înalt nivel politic.
  Sunt doar două diferenţe între feudalismul medieval şi cel contemporan. Prima diferenţă: „mijlocul de producţie” principal nu mai este privilegiul agricol, ci un privilegiu al taxării – fie ea legală sau ilegală.
  A doua diferenţă: la vârf nu mai există un „Domnitor”, ci doar o gaşcă de privilegiaţi care se autoperpetuează şi care funcţionează ca o inteligenţă colectivă. Aceştia au o strategie de conservare, îşi trimit reprezentanţi la vârf pentru a-le servi interesele şi distribuie eficient sarcinile în interior. Cum arată ierarhia:
  I. Clasa politică. Luaţi individual, politicienii nu realizează şi nu înţeleg exact ce caută acolo. Ştiu doar atât cât e nevoie să ştie: că au ceva datorii, câţiva prieteni şi o organizaţie de partid pe care trebuie să o răsplătească.
  II. Structurile de forţă. De la judecători până la jandarmi, toţi reprezintă linia de fidelitate care trebuie să păstreze lucrurile aşa cum sunt acum. Cel mai mic salariu de aici e mai mare decât un salariu bun de profesor sau medic. Cea mai mică pensie specială este mai mare decât o pensie bună de profesor sau de medic.
  III. Masa de manevră. De la sutele de mii de funcţionari angajaţi pe posturi inventate până la beneficiarii de ajutoare sociale pentru nevoi fictive. Rostul lor este să îşi înţeleagă statutul semiprivilegiat şi să tacă.
  IV. Baronii locali. Fac reglajul fin între nevoile de hrană ale caracatiţei şi nevoile reale de finanţare ale comunităţilor. Direcţionează fondurile în aşa fel încât să menţină o stare permanentă de dependenţă.
  V. Clienţii fondurilor publice. O nouă castă socială, care a înţeles sistemul şi l-a încălecat din fugă. Un calcul cinic le-a demonstrat că e mai rentabil aşa decât să faci afaceri cinstite. Ei au dat tonul creşterii în spirală a cheltuielilor publice până la nivelul de acum, la care nu mai pot fi susţinute. Şi – ca într-un joc piramidal -, ca să nu cadă sub propria greutate, trebuie să găsească pe cineva care să achite nota de plată.
  VI. Poporul;(prostimea) cei dela care se fură.

 22. Portile iadului s-au deschis: Crater urias in Guatemala!

 23. NASA – se apropie de Terra un obiect artificial?

  Un obiect de mici dimensiuni, asemanator unui asteroid, dar categoric de origine artificiala, orbiteaza in jurul Soarelui pe o traiectorie asemanatoare cu cea a Pamantului. Obiectul a fost descoperit pe 16 mai 2010 de catre Richard Kowalski, cercetator in cadrul Carolina Sky Survey, ulterior prezenta fiind semnalata de observatoarele astronomice din Anglia si Hawaii. Conform datelor furnizate de NASA, obiectul botezat 2010KQ a trecut pe langa Terra, la o distanta egala cu cea a Lunii in urma cu numai doua zile…

  Specialistii s-au folosit de informatiile oferite de puternicul telescop din Mauna Kea, Hawaii, pentru a stabili ca orbita si caracteristicle obiectului nu se aseamana cu ale nici unui corp ceresc cunoscut si ca dimensiunile sale se reduc la numai cativa metri.

  Misteriosul obiect a trecut foarte aproape de Pamant si, din cate se pare, nu a folosit niciun mijloc de propulsie. Cu toate acestea, cercetatorii NASA sunt convinsi ca, la un moment dat, acesta a folosit un sistem de propulsie, ceea ce explica traiectoria sa si viteza pe care o are in prezent. In plus, aceiasi cercetatori NASA se asteapta ca 2010KQ sa se intoarca in anul 2036, atunci cand, probabil, va patrunde in atmosfera Pamantului.

  „Orbita obiectului este similara cu cea a Terrei si nu ne asteptam ca un corp de asemenea natura sa isi pastreze traiectoria pentru mult timp. Banuim ca este vorba de o ramasita a unei nave spatiale care a ramas in spatiu pentru o durata nedefinita de timp”, afirma Paul Chodas, unul dintre expertii intervievati.

  Acelasi Paul Chodas a anuntat ca, studiind traiectoria obiectului, se pare ca acesta a trecut neobservat pe langa Pamant si in anul 1975. Cu toate acestea, nu a putut fi inca identificata misiunea spatiala careia sa ii apartina.

  Sursa: NASA


 24. sa fie un ozn?, sa fie o bucata dintr-o nava?. nu, e un escrement de extraterestru.

  • Vlad-extratereştrii sânt atât de avansaţi încât de mult nu mai fac kaka..pentu că nici nu mai poartă ca noi acel costum greu şi incomod numit corpul carnal..

 25. Eu cred ca numai Dumnezeu stie si coordoneaza tot ceea ce ne inconjoara. Speculatii si pareri pot exista, dar sunt numai fabulatii ieftine, care tin la cei slabi de inger. Domnul nostru le stie si le coordoneaza pe toate. Eu cred in El si in Mantuitor si ma las in ,,Mainile Lui” sa faca ceea ce crede El de cuviinta cu noi. Oamenii suntem oricum niste ,,mici vietati” efemere pe pamant si in spatiul universal. Sa auzim numai de bine!

 26. Dacă eşti emigrant te arde să-ţi revezi Ţara. Ştiu că te arde. Dar dacă vii în România, aşteaptă-te să găseşti aici o societate profund polarizată, profund schizoidă. Din ce în ce mai polarizată şi mai schizoidă de la an la an. Mă tem că ai să găseşti – ca şi mine – o majoritate ponosită, subjugată compromisului şi lipsită de drepturi, despuiată pînă şi de propriile potenţialităţi, peste care
  tronează vulgar şi arogant o minoritate, îndrăznesc să spun ucigaşă, cu “gipane” supradimensionate, gata să te spulbere cu zile pentru singura vină de a te fi aflat în faţa scumpilor lor bolizi, gata să te stîlcească în bătaie pentru simplul moft de a-i fi încurcat în grandomania lor fără limite. Sînt indivizi care şi-au pierdut orice reper nu doar creştin, ci uman. Iar lege nu există. Decît, poate, pentru proşti, în fond, asta e şi ideea. Sărmanii îi urăsc pe bogaţi, îi dispreţuiesc pentru comportamentul lor, dar în adîncul inimii îi invidiază, le admiră viaţa şi ar vrea să fie ca ei. Să poţi ajunge din terorizat terorist, iată visul ce merită visat!… Oamenii au uitat să(-şi) vorbească şi latră. Se comunică aproape monosilabic: băi, măi, vino, du-te, hai, mă-ta; toate formulele de politeţe, de bunăvoinţă, cuvintele acelea galante, cu consistenţă, noimă şi duh, care te îmbogăţesc, care îţi descreţesc fruntea şi îţi fac ziua agreabilă – mulţumesc, bună ziua, ce mai faceţi, mă bucur pentru dumneavoastră – par să fi ieşit din uz. Trăiesc numai în dicţionare şi, din cîte îmi dau seama, dicţionare nu prea mai foloseşte nimeni.

  Lumea se îmbulzeşte în zona ta privată la bancă, la poştă, la magazin. Lumea nu e senină şi demnă. Lumea care “se descurcă” e mereu grăbită, repezită, agresivă. În realitate, se fuşereşte la greu, şi totul pare dus numai pînă la jumătate. Hai, maximum pînă la trei-sferturi, după care “e bine şi aşa”, se schimbă brusc direcţia, viziunea, prioritatea. Fidelitatea faţă de un principiu asumat e taxată drept rigiditate, criteriile-s bune doar în teorie. Flexibilitatea e cuvîntul de ordine azi, mai ales cea morală. Se practică, în plus, o exhibare degradantă, greţoasă a sexualităţii; senzualitatea femeii nu mai e cu perdea, e pornografie; machiajul e greu, decolteurile – adînci, bărbaţii – aţîţaţi în animalicul lor. Lucrurile sfinte sînt subiect de banc, iar spaţiul public este nespălat. De gura adolescenţilor să te fereşti. Mulţi dintre ei nu mai respectă nimic şi pe nimeni, nici chiar (de fapt, asta în primul rînd) pe ei înşişi. Ruşinea a murit, cuviinţa îşi dă ultima suflare. Prin cartiere, cofetăriile s-au transformat în cazinouri. Manelele au evadat din muzică şi s-au instalat în haine, în arhitectură, în maldărele de gunoaie din mijlocul parcurilor naţionale, în drujbe şi în termopane. Kitsch-ul acoperă ultimele bastioane ale solemnităţii şi ale decenţei. Piese de o frumuseţe elegant trasată cad în mîinile unor
  demolatori nu doar fără cultură, ci lipsiţi chiar şi de acea înnăscută delicateţe în faţa purităţii simple. Unii demolează chiar construind. Demolează autenticul şi frumosul, sluţesc peisajul şi handicapează sufletele privitorilor. Natura, creaţie a lui Dumnezeu, e incendiată, braconată, furată, retezată la pămînt, lăsată să se irosească sub scaieţi.
  Aşa tratează mai-marii darul. Ţara-i un SRL. Al lor.

  Preoţia se vinde şi se cumpără, moşiile sufleteşti se tranşează ca şi imobiliarele. Spiritul trebuie ancorat cu lanţuri în trotuar, ca nu cumva să leviteze. Trebuie îndesat cu talismane din pleu. Crucile trebuie împănate ca nişte ţoape ale tranziţiei, cu flori de plastic îndesate în jumătăţi de PET-uri pline de praf. Evlavia se exprimă în doze mari de beton, în pseudo-icoane şi în podele sclipicioase. Lucrurile bune trebuie să fie mari. Bigotismul a devenit virtute şi vorbeşte în citate aproximative. Ai senzaţia că sufletele rătăcesc răzleţe undeva într-un gulag invizibil, iar trupurile derutate, tracasate de griji, se preumblă singure, pustii şi pline de riduri de colo pînă colo, punîndu-şi ca unic ţel banul – fără de care eşti nimeni. Dacă nu ai bani, nu ai drepturi, nu primeşti respect, nici îngrijire, demnitatea persoanei umane stă în
  dimensiunea portofelului, în succes, în numărul de plecăciuni efectuate periodic faţă de pile suspuse. La cantitatea de muncă şi de stres pe care o presupune, o minimă prosperitate te costă sănătatea, căsnicia şi viaţa personală. Toţi vor să ajungă bogaţi repede, doar o viaţă au, şi ea se consumă integral aici, între hoţi şi şmecheri, în această perpetuă senzaţie
  de nesiguranţă. Da, aşteaptă-te ca în România să te simţi în nesiguranţă. Aşteaptă-te de asemenea să găseşti lucruri mai proaste decît “dincolo” la preţuri mai mari decît “dincolo”, la salarii mai mici decît “dincolo”.

  Cine mai are oare instinctul de a produce realmente ceva, şi încă lucruri de calitate? O mai fi viu instinctul acela al ţăranului harnic şi cu scaun la cap de a diversifica, de a fi pregătit, de a umple hambarul cu lucrul mîinilor lui? Ori pasiunea meşteşugarului de a lăsa ceva solid în urmă, peste generaţii? Mai ţine cineva la ideea lucrului durabil şi bine făcut ca la o satisfacţie personală? Nu pot să îţi dau mari speranţe. Se practică intermedierea, comerţul, mutatul dintr-o parte într-alta a lucrurilor produse de alţii. Se practică mulsul. Mulsul de bani de la stat, mulsul din fonduri europene. Toată ţara pare o ţeapă. Totul pare gestionat, legiferat şi administrat, de parcă ar avea în vedere un unic obiectiv: ţeapa. Cît mai mare şi cît mai repede.

  Aşteaptă-te ca acela care a comis o ilegalitate să îţi pretindă să plăteşti în locul lui, iar dacă refuzi să o faci, să se indigneze că “nu e drept”. Şmecheria e numai a lui, dar vinovăţia e la comun, ca la comunişti. Cînd e de luat, să ia singur, dar cînd e de dat, să dea toţi. Pretutindeni manipulare, dezinformare, naivitate întreţinută, sărăcie. Democraţia nu funcţionează, fiindcă dacă ar funcţiona ar însemna că poporul ar avea puterea, or eu nu văd asta niciunde. Educaţia e dinamitată, după cum e şi familia. Copiii rămîn de izbelişte, devoraţi de oboseala, precaritatea materială, visele consumiste sau ambiţiile de carieră ale părinţilor. Sănătatea e un cadavru în putrefacţie, iar – dacă-mi permiţi metafora – la morgă nu funcţionează nici frigiderele, nici aerul condiţionat. Agricultura e în colaps; turismul e o glumă sinistră (avem brand, dar n-avem produsul propriu-zis); sportul e cvasi-inexistent. Drumurile sînt omor cu premeditare.

  Ai senzaţia că ţara nu e guvernată. Ai senzaţia că singurul care mai duce la o coeziune de vreun fel e fotbalul. Vei resimţi cu o acuitate dureroasă dezagregarea, disoluţia, absenţa oricărei strategii a poporului român pentru poporul român. Cine sîntem? Cine vrem să fim? Dacă îţi pui asemenea întrebări, dacă te interesează ce cerem noi de la noi înşine ca neam şi ca stat, unde anume avem de gînd să ne poziţionăm în matricea naţiunilor, din punct de vedere cultural, politic, economic, unde ne vedem peste zece ani şi ce întreprindem, concret, pentru asta, mă îndoiesc că vei afla în ţară un răspuns. Oamenii nu mai cred, nu mai speră, nu îi mai motivează nimic decît interesul propriu, chinurile şi frustrarea acumulată, dar zac inerţi civic, vociferînd inutil în faţa televizorului sau pur şi simplu epuizaţi, preferînd să se lase conduşi. Direct în stîlp sau în şanţ. Pare că nu-i mai şochează nimic, nu-i mai oripilează nimic, nimic nu li se mai pare strigător la cer. Patria e enclavizată. Căci da, singurele care mai trăiesc, care mai respiră cît de cît normal, care mai ţintesc către ceva, care nu au fost carbonizate încă în acest război civil mocnit, dar generalizat sînt cîteva discrete
  enclave de dreaptă judecată, de deschidere, de iniţiativă, de profesionalism, de activitate creatoare, de revoltă şi construcţie, de demnitate, de mărturisire, de creştinism autentic, de delicateţe revigorantă, de dăruire şi bunătate, de gîndire pe termen lung, de convingere în nişte valori perene, clare şi nenegociabile. În faţa acestor oameni, care se încăpăţînează să dea ce au mai bun din ei în aceste condiţii (pe care tu abia reuşeşti să le suporţi în trecere), îţi vei pleca
  fruntea şi te vei simţi inferior. Unii zic că enclavele sînt majoritare şi probabil că e adevărat. Dar nemaiputînd comunica între ele, neputîndu-se uni şi acţiona în front comun, sînt, practic, anihilate. Urletul ubicuu al imposturii îi ascunde, vrînd să îi facă muţi şi invizibili. Caută să le discrediteze eforturile, îi bruiază şi descurajează sistematic, ca într-un plan perfid menit să convingă că verticalitatea aici e imposibilitate şi povară. Uneori reuşeşte. Enclavele bine-crescute îşi acceptă marginalitatea, efectuînd mişcări retractile către forul interior al propriei fiinţe, refugiindu-se în anonimat ca să se salveze măcar pe sine. Înţelepciunea lor proaspătă, răbdarea lor purificatoare se transmite ca alchimia numai pe filiere de iniţiaţi, iar copiii lor vor suferi precum ciudaţii şi inadaptaţii societăţii.

  Vino, dacă însetezi tare, dar ai să pleci mai îndurerat şi mai confuz, realizînd că, de fapt, alternativa perpetuă în care trăieşti, dulcele intangibil, posibilitatea acelui acasă la care visezi mereu şi-n care, ca emigrant român, eşti suspendat o viaţă întreagă, de fapt nu există. A murit şi, încet-încet, va muri şi în tine.

  Romania este cea mai LIBERA „tara” de pe planeta.
  Nimeni nu ne-a anihilat identitatea si continuitatea, ba din contra, romanii au cotropit planeta, si o fac foarte bine.
  Un roman indiferent in ce parte a globului l-ai parasuta, in scurt timp va „maneliza” teritoriul respectiv….suntem cel mai eficient virus organic de pe planeta asta, nu exista antidot impotriva noastra (au incercat sa ne controleze prin intrarea in UE si asa mai departe, degeaba…e ineficient, acum nu mai stiu cum sa ne scoata din UE)…

 27. ATENŢIE ARTICOL INCENDIAR!!!
  persoanele suferinde de inimă sânt rugate să NU citească acest articol,iar cei care îl citesc este important să nu intre în panică:

  Mayasii, Sumerienii, Chinezii, indienii Hopi, Cartea Revelatiilor, etc…, inclusiv programul de prognoza Web Bot Project, considerat unul din cele mai puternice pe plan mondial „refuza” sa vada dincolo de data fatidica-21 12 2012.!!!!!

  In lume exista multe organizatii care sustin si alimenteaza ‘Teoria Conspiratiei’. Dintre acestea se detaseaza net o organizatie americana numita ‘Project Camelot’, care a demonstrat de-a lungul anilor ca unele ‘Teorii ale Conspiratiei’ nu au fost doar ‘teorii’, ci fapte. Cei de la Project Camelot au primit cu ceva timp in urma o scrisoare de la un om politic din Norvegia. Daca aceasta ‘teorie’ este adevarata nu ne ramine decit sa spunem: Oameni buni gata până aici a fost viaţa noastră…’

  Personaj real?

  In prezentarea scrisorii, cei de la Project Camelot fac urmatoarea introducere: ‘Persoana care a scris acest mesaj a facut acest lucru in nume propriu (nume pe care l-am verificat), si include o serie de fotografii cu primul-ministru al Norvegiei si (separat) cu Benazir Bhutto, dar si alte personalitati politice. Suntem convinsi de sinceritatea acestei persoane, dar veti intelege ca nu putem dezvalui numele real si nici publica fotografiile’.

  Fragmente din scrisoare

  ‘Sint un politician norvegian. As dori sa spun ca evenimente dificile vor avea loc pina in anul 2012. Guvernul norvegian construieste din ce in ce mai multe baze subterane si buncare. Cind au fost intrebati, ei pur si simplu spun ca este pentru protectia populatiei din Norvegia. Cind am intrebat cind urmeaza sa fie terminate, au raspuns ‘inainte de 2011′. Stiu ca exista deja 18 baze in Norvegia. Nu stiu care sint pericolele, pentru ca nu sint om de stiinta. Dar ceea ce stiu este ca inainte de 2012 guvernele au de gind sa se ascunda in bazele pe care le-au construit in ultimii 50 de ani. Iar constructia acestor tunele nu are loc doar in Norvegia, ci ÎN MULTE ALTE ŢĂRI!!!. Dovada ca ceea ce spun este adevarat sint fotografiile cu mine precum si cu toti prim-ministrii si ministrii cu care ma intilnesc. Ei stiu toate astea, dar nu vor sa alarmeze publicul larg pentru a nu crea panica in masa. In cazul in care un astfel de eveniment vine, ei si-au luat masuri ca, timp de cinci ani sau mai mult, in subteran, sa aiba tot ce le trebuie ca sa supravietuiasca. Atunci cind vor sti ca la suprafata este din nou un mediu sigur si propice, vor reconstrui din nou. Ne-au spus doar ca trebuie sa ne retragem inainte de 2012 si ca exista ceva in spatiu care va provoca mari distrugeri’.

  Ce pericol ar putea fi?

  In opinia politicianului norvegian ar fi vorba despre o planeta X, care, potrivit teoreticienilor conspiratiei ar urma sa loveasca pamintul in urmatorii ani. ‘Planeta X se apropie, iar Norvegia a inceput depozitarea produselor alimentare si semintelor in zona Svalbard si in nordul arctic, cu ajutorul SUA si UE. Ei vor salva numai pe cei care fac parte din elita puterii si pe cei cu care vor putea sa construiasca din nou: medici, oameni de stiinta si asa mai departe. In ceea ce ma priveste, deja stiu ca voi pleca inainte de 2012 in zona Mosjoen, unde avem un complex subteran militar. Oamenii care vor fi lasati la suprafata planetei sa moara impreuna cu restul, nu vor primi niciun fel de ajutor. Planul este ca doua milioane de norvegieni vor fi in siguranta, iar restul vor muri. Asta inseamna ca 2.600.000 de oameni vor pieri in noapte, nestiind ce sa faca. Sint foarte trist. De multe ori pling impreuna cu altii care cunosc acestea, ca atit de multi vor afla prea tirziu pentru ei. Toti marii politicieni din Norvegia stiu acest lucru, dar putini vor informa oamenii in mod public – pentru ca se tem ca nu vor mai fi salvati. As fi putut sa va scriu folosind un alt nume, dar acum nu ma mai tem de nimic. Cind stii anumite lucruri devii invincibil si nimic nu te mai poate rani cind esti constient ca sfirsitul va veni curind. Pentru ultima data spun ‘Dumnezeu sa ne ajute!’…’ Isi incheie politicianul trista epistola… Cert este un lucru. Recent, Norvegia a inaugurat la Svalbard un complex subteran de depozitare a milioane de seminte din principalele specii de plante de pe Terra. Asta, in varianta oficiala…

 28. 2012 – Periodic, Haos si Renastere

  In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila
  capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si
  chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.
  Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii,
  planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre “baiatii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana.
  Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui….atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.
  Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.
  Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul. ..periodic. Nu intamplator, galatenii
  Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru “Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua.
  Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o
  anumita stabilitate.

  2012 – Timpul terestru nu va mai exista

  Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta va rog!
  Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor
  corpurilor iar ca rezultat…nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
  Corpurile vor emite o lumina fara temperature si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta
  (gandita de Tesla).Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta
  Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt ….doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv Omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret:
  24 de ore vor fi…. 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, dupa cum au constatat romanii 🙂 )), in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului.. . Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

  2012 – Atentie, creste ADN-ul!

  Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita. Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma: – intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice; – vom depasii
  tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu; – banii vor disparea ca necesitate; – vom intra in Dimensiunea 5; – ADN-ul uman va fi reprogramat,
  ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent; In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:
  – migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
  – simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
  – slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
  – modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
  Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.

  2012 – “Ridicarea la Cer” – numai premianti!

  In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “ascensiune” , “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri. “Ascensiunea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti. Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observant prin teste de sange. Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

  – intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

  – folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat si prezent; – toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

  – se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

  – corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. ..

  Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

 29. O furtuna solara puternica ameninta Pamantul.Ne va lua 10 ani sa ne revenim.Dupa 10 ani de aparenta liniste, Soarele se pare ca se “trezeste” la viata si i-a pus pe jar pe astronomi. Mai multe rapoarte NASA avertizeaza ca exploziile solare de acum cateva saptamani au fost doar precursoarele unei furtuni solare puternice.

  Atat de puternice, incat ar putea afecta intregul sistem energetic al Pamantului.

  Rapoartele NASA releva ca aceasta furtuna solara ar putea avea loc peste urmatorii 100 de ani sau peste urmatoarele 100 de zile, insa un astronom australian spune ca oamenii de stiinta pun pariu pe al doilea scenariu.
  Sii ne ar trebuii 10 ani fratilor sa punem anapoi pe picioare TEHNOLOGIA actuala,adica,tot ce tine de telecomunicatii,tv,telefonie,tranzactii,etc. Ei,ce ziceti fratilor? Hai ca mai glumesc,mai sant ironic cu unii,mai ajut pe altii,dar acest fapt trebuie sa ne dea de gandit!

 30. Teoria conspiratiei este pentru cei slabi si care cred asa ceva. Daca citim Biblia cu atentie vom gasi mai multe paragrafe care spun ca la vremea de apoi se vor gasi tot felul de prezicatori si ca nu va sti nici Fiul cand va veni Tatal. Asa ca nu cred o iota din tot blogul asta si nu stiu ce castigati voi panicandu-i pe semeni. Nu vrea sa jignesc pe nimeni, dar astea sunt pure speculatii dupa parerea mea.

 31. Apropo de 2012 am citit acum cativa ani un articol despre proiectul philadelphia (condus de Einstein si Tesla) prin care din „greseala” au reusit sa obtina teleportarea si calatoria in timp. Mai tarziu proiectul s-a numit Montauk unde s-au facut cercetari la calatoriile in timp si acolo spunea undeva ca au calatorit in in trecut si in viitor dar in viitor nu puteau trece de 2012. Este foarte interesant articolul daca il gaseste careva. Proiectul Montauk a avut la baza mai multe , printre care si manipularea oamenilor cu ajutorul antelor sage.

 32. Experimentul Philadelphia Proiectul Montauk şi Experimentul Philadelphia Notă: Pentru mai multe detalii vă recomandăm să consultaţi cartea „Experimentul Philadelphia şi alte conspiraţii OZN” de Al Bielek şi Brad Steiger (Innerlight Publications, 1991). În cele de mai jos am extras câteva pasaje importante din cartea „Piramidele din Montauk: explorări în conştiinţă” de Preston Nichols şi Peter Moon (Sky Books, 1995) Volumul „Proiectul Montauk: experimente în Timp” a apărut în iunie 1992 şi a ridicat mai multe întrebări. Ca urmare, „Montauk revizuit: aventuri în sincronicitate” a dorit să răspundă la aceste întrebări însă nu a făcut decât să ne uimească şi mai mult, publicând scenarii ce ţin de ocultism şi societăţile secrete de pe Pământ. A treia carte din seria Montauk, numită „Piramidele din Montauk: explorări în conîtiinţă” avansează şi mai mult în dosarul fenomenului Montauk.
  Experimentul Philadelphia Originile Proiectului Montauk datează încă din 1943 când se cercetau metode pentru invizibilitatea la radar, la bordul navei USS Eldridge. Şi cum Eldridge se afla în rada şantierului naval militar din Philadelphia, evenimentele legate de navă au fost numite Experimentul Philadelphia. Obiectivul acestui experiment era să facă nava invizibilă pentru radar, dar pe lângă acest deziderat, s-a mai obţinut şi un alt efect la care nimeni nu s-a aşteptat. Nava a devenit invizibilă ochiului liber şi a dispărut pur şi simplu din continuumul spaţio-temporal. Era de negăsit! Deşi acest efect era o mare realizare tehnologică, pentru oamenii aflati la bordul navei a fost un dezastru. Mai mulţi marinari aflaţi pe navă au fost transportaţi în afara acestei dimensiuni (a lumii noastre) şi la întoarcere se aflau într-o stare de dezorientare mentală completă şi de teroare cumplită. Unii dintre ei chiar se aflau cu corpul în pereţii metalici ai vasului!
  Cei care au supravieţuit au fost pensionaţi cu titlul „mental nepotrivit” sau chiar discreditaţi şi întreaga afacere a fost ascunsă, clasificată. După război, cercetările au continuat fiind conduse de dr. von Neumann care s-a ocupat de aspectele tehnice ale Experimentului Philadelphia. Noile lui ordine vizau motivele pentru care mentalul uman nu rezistase experimentului şi de ce oamenii nu puteau fi folosiţi în experimente interdimensionale fără a cauza dezastre. S-a început un studiu pe un mare număr de oameni condus la Laboratoarele Naţionale Brookheaven din Long Island, New York. Acesta s-a numit Proiectul Phoenix.
  Von Neumann nu a fost numai inventatorul computerului modern şi un matematician de geniu; el a avut acces la enorma bază de resurse a complexului militar-industrial american inclusiv enorma bază de date a cercetărilor psihologice naziste pe care SUA a dobandit-o după cel de-al doilea război mondial. Pe baza acestor cercetări von Neumann a încercat să folosească tehnologia computerelor împreună cu echipament radio sofisticat pentru a conecta mentalul uman cu maşinăriile. De-a lungul timpului, eforturile sale au fost încununate de succes. După ani de experimente empirice, gândurile umane puteau fi recepţionate cu ajutorul unor radio receptoare bazate pe cristale şi apoi transmise într-un computer pentru stocare. Modelul gândului putea fi astfel apoi afişat pe ecranul calculatorului sau tipărit pe o foaie de hârtie. Toate acestea au dus apoi la realizarea unei maşinarii virtuale de citit mentalul. În acelaşi timp, s-a dezvoltat o tehnologie ce permitea ca un gând ce era transmis de o persoană putea fi captat de calculator şi apoi re-transmis unei alte persoane, afectându-i mentalul. În concluzie, Proiectul Phoenix a obţinut o înţelegere superioară a modului de funcţionare a mentalului (privit ca mijloc, ca o unealtă) şi a permis dezvoltarea ulterioară a tehnicilor de control mental. Congresul american a avut acces la un raport special în legătură cu aceste lucruri şi a decis abandonarea lucrărilor de cercetare în această direcţie. Totuşi, îngrijorările unor persoane din complexul militar-industrial, care au permis demararea din început a lucrărilor, au făcut ca hotărârea Congresului american să nu fie luată în seamă, fiind seduşi de ideea de a controla mentalul inamicilor într-un război. Un grup secret cu uriaşe resurse financiare şi legături în rândul militarilor, a decis construirea unei noi tabere de cercetare la Camp Hero, o staţie abandonată a Forţelor Aeriene SUA, localizată la capul Montauk, New York. Proiectul Montauk Motivul pentru care a fost aleasă această tabără este că deţinea deja o uriaşă antenă radar de tip Sage ce emitea frecvenţe de 400 – 425 MHz, frecvenţă ce coincidea cu cea folosită pentru interacţiunea cu mentalul uman din fazele anterioare ale cercetărilor. La sfârşitul decadei anilor 1960 reactivarea Camp Hero s-a făcut fără fonduri militare.
  Până în 1972, Proiectul Montauk era deja bine pregătit pentru a începe cercetări masive pentru controlul mental al oamenilor, animalelor şi altor forme de viaţă existente pe Pământ. De-a lungul anilor, cercetătorii de la Montauk s-au adâncit în perfecţionarea tehnicilor de control mental şi au continuat explorarea potenţialului uman. Dezvoltând capacităţi psihice în personalul folosit, s-a ajuns în momentul în care gândurile unei persoane puteau fi amplificate cu ajutorul aparatelor, astfel că iluziile mentale puteau fi manifestate atât subiectiv cât şi obiectiv! Aceasta includea crearea virtuală a materiei. Toate acestea au fost cu totul noi pentru „experienţa umană obişnuită” dar cei care conduceau Proiectul Montauk nu aveau de gând să se opească aici. Odată cu descoperirea faptului că o fiinţă umană putea manifesta (crea) materie prin simpla gândire, ce s-ar fi întâmplat dacă subiectul uman creea o carte dar nu în prezent ci în trecut? În acest fel a apărut ideea de a distorsiona timpul. După ani de cercetări empirice, au fost deschise astfel porţi ale timpului în care se realizau experimente de neconceput. Proiectul Montauk a ajuns astfel să re-deschidă un vortex temporal înapoi, în 1943, când se realizase Experimentul Philadelphia. Jonglerii cu timpul Aceste informaţii au ajuns la public datorită lui Preston B. Nichols, un geniu în electronică care a descoperit într-o zi că el insuşi era victima experimentelor.
  Lucrând pentru o firmă din Long Island care avea lucrări cu militarii, Preston cerceta telepatia şi a descoperit că unde radio de mare putere erau transmise asupra echipei cu care lucra el, blocând oamenii. Ca expert în radio şi electronică, Preston a descoperit că emiţătorul era la Staţia Fortelor Aeriene de la Montauk şi a început cercetări amănunţite care au durat mai mult de 10 ani. El a achiziţionat multe din echipamentele folosite în timpul Proiectului Montauk şi a descoperit spre uimirea sa că mulţi oameni din Montauk şi-l aminteau de pe vremea când el lucrase acolo. Punctul culminant a fost atunci când soţul verisoarei lui a afirmat că Preston lucrase la Montauk. După îndelungi argumentări pro şi contra, Preston a început să-şi amintească pasaje din viaţa lui care îi erau necunoscute până atunci. După ce a discutat cu mai mulţi oameni de ştiinţă şi ingineri care aveau legătură cu Proiectul Montauk, Preston a reuşit să puna cap la cap evenimentele şi să afle ce s-a întâmplat. Cumva, el trăise două vieţi: într-una lucrase la Montauk, iar în cealalta lucrase în altă parte. Descoperirile lui Preston au fost confirmate când un om pe nume Duncan Cameron a apărut la uşa casei sale. Duncan afirma că avea aptitudini pentru cercetări psihice şi că a fost antrenat chiar la Agenţia de Securitate Naţională (NSA). Fără a-i spune nimic din peripeţiile sale vizavi de Montauk, Preston l-a dus pe Duncan la Montauk şi a fost surprins să vadă că Duncan cunoştea deja întregul plan de amplasare a bazei Montauk şi că lucrase acolo. Duncan a fost considerat primul om cu capacităţi psihice care a fost folosit în experimentele de călătorie în timp şi şi-a reamintit că fusese şi la bordul USS Eldridge în timpul Experimentului Philadelphia împreună cu fratele său Edward (în prezent recunoscut ca Al Bielek). Conform spuselor celor doi (Preston şi Duncan), Proiectul Montauk a culminat la 12 august 1983. Un întreg portal de timp funcţiona perfect, dar lucrurile ieşiseră de sub control iar Duncan a adunat un grup de oameni şi au decis să distrugă proiectul.
  Când se afla pe scaunul de la Montauk (un dispozitiv conectat la receptoare radio cu cristale cu care se transmiteau gânduri prin antena gigant Sage), Duncan a materializat un monstru gigant din subconstientul său care efectiv a distrus clădirea. Oamenii care lucrau la Camp Hero au abandonat baza subit. Gurile de aerisire şi intrarile în subsol au fost astupate cu ciment. Desi foarte mulţi au încercat să scrie cărţi sau să facă cercetări despre acest subiect, nu le-au dus la bun sfârşit. De exemplu, un reporter de la New York Times s-a retras imediat ce a descoperit că Proiectul Montauk a fost real. După ce cartea „Proiectul Montauk: experimente în timp” a văzut lumina tiparului, au continuat cercetările astfel că noi argumente şi probe au fost descoperite pregătind astfel apariţia volumului „Montauk revizuit: aventuri în sincronicitate” în care se dovedeşte că experimentele de la Montauk sunt strâns legate de ocultism şi societăţile secrete.
  Detalii înfricoşătoare Al Bielek spune că el şi cu Preston erau cei doi marinari care manevrau echipamentul special de pe Eldridge (din Experimentul Philadelphia). El afirmă c1a filmul „Experimentul Philadelphia” este corect în esenta dar că atunci când el şi cu fratele lui au sărit peste bordul navei nu s-au trezit în deşertul Nevada (aşa cum se vede în film) ci la o bază secretă din Montauk, New York în 1984. El afirmă că guvernul a re-deschis acelaşi experiment 40 ani mai târziu, în aceeaşi zi a anului (12 august) deschizând astfel un tunel al timpului între cele două date. Dacă acest tunel nu era închis, atunci întreaga lume din aceasta dimensiune era sortită distrugerii. Al Bielek spune că fratele lui a decis să rămână în viitor iar el să se întoarcă în 1943 pentru a închide tunelul distrugând echipamentul de pe Eldridge. El a reuşit acest lucru iar tunelul a fost astfel închis. În 1984 la Montauk se deschisese acest tunel de timp cu ajutorul extratereştrilor. Mai mult, el afirmă că un OZN urmărea de aproape experimentul din 1943 şi a fost prins în vortexul energetic şi transportat în viitor. După experienţa sa la bordul navei Eldridge, Al Bielek a lucrat într-o echipă ce dezvolta tehnologie nucleară dar nu a fost de acord cu aceste cercetări ale guvernului.
  Ca urmare, guvernul a văzut în el un pericol şi l-ar fi ucis însă structura sa energetică era intim legată de cele două experimente de călătorie în timp (1943 şi 1984). De aceea, ei credeau că uciderea lui va determina perturbări majore în continuumul spaţio-temporal. S-a luat astfel măsura de a fi redus înapoi la starea de copil folosind o tehnologie furnizată de extratereştri şi l-au pus în locul fiului familiei Bielek în anul 1927. Fratele lui, care rămăsese în viitor, era fascinat de tunelul timpului de la Montauk. Acesta a fost prins în tunel în cadrul unor experienţe şi a murit. Din acelaşi motiv de a nu distruge întreaga lume, s-a luat decizia de a lua spiritul acestuia (care murise) şi folosind aceeaşi tehnologie furnizată de extratereştri, l-au pus în corpul celui de-al treilea fiu al tatălui lor. Preston uitase deci cine era, deşi avea acelaşi tată. Al Bielek spune că folosindu-se echipamentele aflate în cadrul Proiectului, ei au fost capabili să identifice cel puţin patru alte planete Pământ aflate în universuri paralele (ca în filmul „Sliders”) iar într-unul din acestea, Germania nazistă câştigase al doilea război mondial. Cu altă ocazie, Al Bielek a afirmat că extratereştrii cenuşii există cu adevărat şi că guvernul SUA a primit tehnologii de la ei în schimbul stabilirii lor pe Terra.
  El afirmă de asemenea că aceşti mici cenuşii sunt ghidaţi (subjugati mental) de o rasă de extratereştri Reptilieni care vin din constelaţia Orion. Însă cei din Orion nu pot supravieţui pe Pământ astfel că îi folosesc pe micii cenuşii ca să le pregătească această planetă pentru a fi locuibilă. De asemenea, au fost mari bătălii în spaţiul cosmic între o Confederaţie a Planetelor şi Alianţa Orion (formată din Reptilieni şi micii cenuşii). Anul 2012 Apoi Al Bielek a arătat unele aspecte interesante în legătură cu anumite călătorii realizate la Montauk, în viitor. El spune că, din anumite motive, nu pot trece dincolo de anii 2011 – 2013.
  De asemenea, afirmă că tehnologia este atât de perfecţionata încât te pot scoate din prezent, te trimit în alt timp şi te aduc înapoi atât de repede încât nu se observă nici-o diferenţă de o secundă, însă are loc o îmbătrânire a corpului egală cu perioada de timp petrecută dincolo. Exact astfel i s-a întâmplat de câteva ori. A încheiat spunând că au văzut că dincolo de 2013 nu există viaţă pe Pământ. Explicaţia este una singură: din moment ce pentru a călători în timp este necesar ca atât plecarea cât şi destinaţia să fie în rezonanţă, cu alte cuvinte, în aceeaşi dimensiune vibratorie, atunci este clar că în perioada 2011 – 2013 Pământul va face un salt de frecvenţă, un salt într-o altă dimensiune!
  De accea, noul timp nu poate fi sincronizat cu acesta din prezent! Călătoriile temporale se opresc atunci! Există o serie de profeţii care anunţă că ceva extraordinar de important se va întâmpla în această perioadă. Atât aztecii cât şi Mayaşii susţin că va exista o transformare radicală. De asemenea, pe peretele de lângă camerele faraonului din Marea Piramidă din Egipt, la care se ajunge prin tunelul celebru, există o referinţă clară la anul 2011. Calendarul Mayaş numit Ţolkin (Tzolkin) se sfârşeşte în anul 2012. Cu adevărat, informaţiile legate de Experimentul Philadelphia, Proiectul Montauk, şi tehnologiile extraterestre ne vor duce spre o înţelegere adevărată a realităţii Universului în care ne aflăm.

 33. APA VIETII
  MET. DE TERAPIE TRADITIONALA CHINEZA Totdeauna apa a fost elementul natural, pentru om, cel mai pretios ca sursa de sanatate. In toate religiile antice, ea era simbolul purificarii. Numeroase desene rupestre demonstreaza ca omul preistoric stia sa vindece rani grave si malformatii cu ajutorul apei. Stravechea stiinta indiana prescria folosirea terapeutica a apei. In Egiptul antic se practica terapia apei. Grecii vindecau multe boli cu ajutorul apei. Majoritatea curelor lui Hipocrate aveau la baza apa. Puterea curativa a apei o intalnim si in Vechiul Testament, chiar si Iisus a implinit diverse minuni cu ajutorul ei. Cura cu apa, pe care o vom prezenta, a trecut prin timp din China antica pana in zilele noastre si reprezinta unul dintre misterele medicinei traditionale. Procedeul este simplu. Se bea dimineata apa pe stomacul gol. Apa trebuie sa fie filtrata si la temperatura camerei. Nu se tine niciodata la frigider. Apa se bea in prima jumatate de ora dupa trezire, zilnic si se evita orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile. Acest procedeu e bine sa fie continuat cat mai mult posibil. Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani, se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri. Cantitatea nu este nici exagerata, nici absurda. Atat introducerea, cat si eliminarea se regleaza dupa primele zile de practica. Este bine ca dimineata, sticla cu apa sa fie agitata de 120 de ori cu ajutorul mainilor, astfel, apa se dinamizeaza si energizeaza, compatibilizandu-se cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa. Daca apa este expusa rasaritul soarelui (solarizata), isi mareste raza de actiune si rezultatele sunt mai mari. Prin acest procedeu se reconstruieste starea de sanatate. Pentru cei considerati sanatosi, cura este considerata profilactica. Varstnicii, hipertensivii si cei cu probleme renale se vor opri la 2-2,5 litri si vor avansa foarte lent catre aceasta cantitate. Alimentatia ar fi bine sa fie lacto-vegetariana si mai putin sodata. Nu se mananca seara dupa ora 19. Se mananca dupa 3 ore de la ingerarea apei. Pot sa apara si diverse reactii secundare, de dezintoxicare a organismului: posibile mancarimi, senzatii de oboseala, de buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate, care vor trece de la sine odata cu continuarea procedurii. Sunt simptome de insanatosire. Terapia poate fi facuta toata viata sau cel putin 3 luni/an, ultima luna servind la retragerea gradata din practica. Efecte benefice si chiar miraculoase s-au inregistrat in toate bolile: cancer, afectiuni ginecologice, afectiuni ORL, migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, paralizii, obezitate, artrita, tuse, astm, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, colita, constipatie, hemoroizi, diabet, etc. In cazul iradierilor, se elimina efectele primare si secundare ale tratamentului cu cobalt s.a. Practic, apa se va bea in prima jumatate de ora de la trezire. Nu inghititi de la inceput (din prima zi) toata cantitatea; se poate ajunge treptat la 1,5 litri in prima saptamana. Incercati sa nu intrerupeti apa nici macar o zi. Mergeti incet mai departe, nu va opriti la jumatatea drumului. Schema practica este urmatoarea:
  Saptamana I II III IV V VI VII VIII
  Cantitatea (litri) Barbati 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil
  Femei 0,5 1 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil
  Incheierea practicii acestui procedeu decurge in mod invers conform schemei. La stabilizarea dozei, se urmeaza 21 de zile minim, pentru ca rezultatele sa fie maxime.
  Succes!

 34. [video=http://video.google.com/videoplay?docid=4304586366888490874&hl=en&emb=1]

 35. Salut!

  O prietena se plangea, mai mult sub forma de alint, de ziua de luni. Intr-adevar, multe lucruri arata altfel lunea….comparativ cu duminica…nu? Si sta in puterea ta sa schimbi asta! Tocmai de aceea multi se supara pe ziua de luni, pentru ca nu au curajul de a alege ca ziua de luni sa fie a doua duminica (virgula) consecutiva! Renunta la a avea temeri si dorinte si vei avea libertate! Si in clipa aia, totul se va orienta asa cum vrei tu! Paradoxal dar incredibil de adevarat!

  Papaji, un intelept, a raspuns la intrebarea „ce este libertatea?” astfel: libertatea este o capcana. Pentru a avea libertate trebuie sa indeplinesti niste conditii si daca exista conditii, atunci aia nu e libertate. Un prim pas este acela de a exista si atat! Fara eticheta, comparatie!

  Am tot vorbit despre subconstient, despre vocea aceea care indiferent de ceea ce alegi in mod constient, te convinge sa faci tot ceea ce ai facut toata viata, adica ce vrea ea! Zona de confort! Te tine acolo, e programata (vocea din capul tau) sa te tina in zona de confort. Tocmai de aceea trebuie sa gasesti acea resursa in tine care sa combata vocea. Sa decida peste cuvintul ei! 🙂

  Foarte multi spun sa iti repeti zilnic: sunt frumos, sunt bogat, sunt fericit! Acestea sunt afirmatii care, odata pronuntate, starnesc antipatia vocii din capul tau. Asa ca, imediat ce spui „sunt bogat” apare si vocea care spune „nu, nu esti”.

  Exista insa o modalitate de a trece si peste aceasta piedica. Mintea omului este conceputa sa caute raspunsuri la intrebari. Daca iti pui intrebarea „de ce e cerul albastru?” imediat mintea ta incepe sa caute raspunsuri: aaa pentru ca razele soarelui intra in atmosfera si etc samd….nu dezbat. Cert e ca mintea este programata sa dea sau sa caute spre a da, raspunsuri!

  Exista foarte multi oameni, majoritatea poate, care isi traiesc vietile cu vesnicele intrebari: de ce eu? de ce mie? de ce sa fiu atat de ghinionist? de ce sa mi se intample tocmai mie asta? de ce sa fiu urit? de ce sa am atatea esecuri? si tot asa. Aceste intrebari vin atat de usor in capul majoritatii, intr-un mod natural chiar. Si atunci, analizand acest aspect, de ce sa nu stabilim noi ce intrebari sa primim din partea subconstientului?

  Cum? Transformand acel SUNT BOGAT in DE CE SUNT ATAT DE BOGAT? Si mai departe: De ce am sansa de a avea tot ce imi doresc? De ce sunt atat de frumos? De ce calatoresc atat de mult in locuri frumoase?

  Fa chiar acum un test. Spune „sunt bogat” sau ceva ce vrei sa acumulezi, orice altceva….si vezi ce iti spune vocea interioara, cea care se ocupa de rezistenta la mai bine. Apoi transforma in intrebare: De ce sunt atat de bogat? Cum te simti? De ce sa nu folosesti creierul in favoarea si nu impotriva ta! Daca iti faci o lista sau o inregistrare cu intrebari potrivite cu dorintele tale si le asculti in casti, in mijloacele de transport, pe strada, le citesti zilnic, in timp intrebarile care iti vor fi aruncate de subconstient vor fi cu totul altele. Si asta pentru ca subconstientul nu face diferenta intre adevar si iluzie. El ia ce i se da.

  Gandirea omului si implicit alegerile pe care le facem sunt axate pe doua intrebari: De ce? si De ce nu? Chiar si faptul ca tu citesti aceste randuri, reprezinta o alegere pe baza raspunsului la intrebarile De ce sa citesc? si De ce sa nu citesc? Ai decis ca ai mai multe beneficii decat dezavantaje si iti multumesc!

  Foarte multi oameni isi cumpara carti auto-motivante. Au deja rafturi intregi cu astfel de materiale. Dar nimic nou nu s-a intamplat in viata lor. De ce oare? E simplu: nu au facut nimic in aceasta directie. Simpla achizitie a unui pachet cu informatii de transformare a vietii sau modului de gandire, nu duce la rezultate decat daca sunt aplicate constiincios. Stiinta (neaplicata) nu e putere, este putere potentiala!

  Unii spun: da, dar imi doresc sa reusesc, vreau sa am succes (indiferent ce intelege fiecare prin asta). Si au dreptate! Toti vrem succesul in mod constient! Suntem intr-o foame de succes! Daca ar fi o farfurie cu succes dinaintea noastra, am manca tot si am mai cere o portie! De ce nu se poate insa? Din cauza subconstientului!

  Mintea e ca un iceberg. Partea constienta o cunoastem, este la suprafata. Dar cea mai mare si puternica parte este sub apa. Aceea este subconstientul. De ce vrei succesul – tine de constient! De ce nu vrei succesul – tine de subconstient! Aici trebuie sa schimbi totul, sa gasesti unde opui rezistenta, ce temeri din trecut ai, sa le depasesti.

  Multi promoveaza succesul, motiveaza lumea pornind de la propriile exemple si nu e nimic rau. Doar ca, precum majoritatea sportivilor, majoritatea oamenilor de succes au acest talent nativ! Ei nu isi opun rezistenta deloc. Ei stiu ce vor si isi urmeaza visele. Daca intrebi un om de succes si e sincer 100% cu tine, iti va spune ca habar nu are cum de a reusit sa aiba acel succes. Pur si simplu si-a urmat intuitia, telul si cam asta e. Lucrurile s-au legat! Majoritatea oamenilor insa, au temeri. Au fost invatati ca nu merita succesul, ca dureaza prea mult sa faci ceva, ca nu ai talent, etc samd. Majoritatea oamenilor merg in viata intr-un bolid de lux, cu un picior pe acceleratie (constientul care vrea succes) si cu unul pe frana (subconstientul care nu il permite). Se stie ca daca mergi in felul asta, nu inaintezi prea mult, consumi si multa energie (carburant) si risti sa strici si masina.

  Stiu ca iti doresti succesul! De aia citesti diverse materiale, de aia vezi diverse filme, de aia mergi la tot felul de workshopuri si seminarii despre motivatie si schimbare. Dar daca nu esti pregatit sa faci si altceva decat sa agreezi cele vazute, sa iesi incantat de la manifestarea cu pricina si sa revii la viata ta de pana atunci, daca nu esti pregatit de ACTIUNE, mai bine nu mai investi niciun ban in dezvoltare personala. Sincer, pierzi bani aiurea!

  Succesul nu se obtine prin munca silnica, asidua. Ati observat vreodata o musca incercand sa iasa afara din casa? Zboara cu capul in geam si cade pe pervaz. Se ridica si iar zboara cu capul in geam. Si tot asa pina la epuizare. Nu poti sa spui ca daca va munci din greu, daca isi va da silinta, daca va creste viteza de impact, intr-o buna zi va iesi prin geam. Si daca va iesi, cu ce pret? Tot ce trebuie sa faca este sa se dea un pic inapoi si sa priveasca imaginea de ansamblu. Atunci va observa ca la un metru in dreapta exista o fereastra gata deschisa.

  Trebuie sa ajungi la cauza comportamentului, pentru a schimba comportamentul. Daca simti ca nu poti sa te mobilizezi trebuie sa te analizezi si sa afli de ce nu poti? De aceea recomand sa iti rezervi timp si pentru tine, in fiecare zi, pentru introspectii. Sa te gandesti cine esti cu adevarat, cat de adevarat e trecutul tau, cat de sincer esti cu tine pornind de la legile de baza ale existentei, nu de la ce vezi la televizor, care iti sunt pasiunile. In felul asta iti vei inlatura valul de pe ochii!

  Recomand si cele doua metode EFT si Ho’oponopono pentru absolut orice obstacol care te impiedica sa actionezi in favoarea ta! Rezistenta la schimbare este inamicul tau numarul 1. Vocea din capul tau iti aduce tot felul de argumente mincinoase despre realitatea ta iar TU te identifici cu ele (doar vin din interiorul tau) si le accepti: nu pot avea succes, e greu, e criza, e frig, sunt singur, daca as fi avut, daca n-as fi avut.

  Scapa de gunoiul din capul tau! Uite un exemplu: de-a lungul unei zile, aduni in casa o galeata de gunoi. Te si miri de unde s-a adunat. Si ca atare, trebuie sa o duci la tomberon, ca sa faci loc pentru altul. Daca nu ai arunca gunoiul, s-ar aduna pe linga, ar avea miros ciudat, ar ocupa mult spatiu, nu ai mai suporta sa stai in casa. La fel e si cu gunoiul din capul tau! Te gandesti la prezent prin prisma trecutului: ce ti-au spus parintii, profesorii, prietenii, dusmanii, experientele de pana acum….GATA, e timpul sa pornesti in viata de la o pagina goala! Poti sa o faci doar alegand sa o faci! Dar constient! Motivat esti, am lamurit-o…iti doresti succesul!

  Efectul gunoiului din capul tau il reprezinta clientii care nu iti platesc facturile la timp, ratele la banca neplatite, problemele de la servici, emisiunile de la televizor (si cei de la TV sunt platiti sa te bulverseze, sa te intimideze, iti recomand sa renunti la aceasta metoda primitiva de informare 🙂 )!

  Formuleaza intrebarile corect, repeta-le zilnic, timp de 30 – 90 de zile si vei produce schimbarea de care ai nevoie: de ce sunt atat de calm? de ce sunt atat de increzator? de ce am tot ce imi trebuie? de ce sunt fericit? Cauta-l pe Noah St. John pe youtube.com pentru mai multe afformatii! 🙂

  Daca te uiti la un film si nu iti place ce vezi, nu schimbi panza ecranului, schimbi CD-ul, caseta, banda din proiector! Tu esti cauza a tot ce vezi in jurul tau! Carentele, problemele, neajunsurile sunt EFECTE, nu CAUZE! Nu poti sa modifici un efect, pastrand cauza!

  SINCER, combinand si cu lecturarea cartilor , cu urmarirea atenta a unor filme precum The Secret si The Compass iti poti schimba viata in bine! Fa-o ACUM, fa-o CONSTIENT, nu lasa nimic sa te distraga de la aceasta schimbare….si ea se va produce, indiferent de contextul politic, economic sau familial care te inconjoara!

  De ce sunt atat de fericit? De ce am atata prosperitate in viata mea? De ce sunt inconjurat de oameni frumosi si prieteni adevarati? De ce am atat de mult succes? (inspira, expira, reciteste intrebarile, sunt pentru tine!)

 36. Nu sânt proroc,şi nici ghicitor în stele,dar se pare că ceva în genul WTC ni se pregăteşte şi nouă europenilor cât de curând.Iată un interviu în exclusivitate cu Prof.Dr.T.V.M.(Toni Victor Moldovan):

  „….Am presimtirea ca cei care au ocupat Irakul se vor ocupa serios de cam toate evenimentele de la vest de Babilon…. Mai mult decat atat, cred ca implicarea extraterestra va fi in mai toate evenimentele importante ale istoriei. In privinta WTC, cred ca tehnologia folosita a fost hibrida sau am fost in fata unei colaborari perfecte. Este mai mult decat clar ca o parte a institutiei prezidentiale si a guvernului a stiut cu exactitate ce urma sa se intample, unii chiar stiau si in ce mod urma sa se intample… Cat de implicate sunt acele OZN-uri care se vad in diverse filme, nu stiu, sunt foarte multe de presupus si de comentat. Cred ca nici cei direct implicati nu sunt in stare sa puna tot adevarul de la cap la coada, caci toti stiu bucati de adevar… Cel mai mult din povestea asta cred ca stie presedintele. Am prieteni chiar pasionati de subiect si o gramada de material despre toata mascarda. Ce vad eu ca important este implicarea unei tehnologii mult superioare care in mod cert este de imprumut, si care a transformat WTC in pulbere. Una dintre intrebarile de-a dreptul hazlii este: „Care avioane??” Unele teorii sustin ca avioanele care au lovit WTC au fost de fapt proiectii holografice sau pur si simplu joc de calculator asemanator focului de artificii la la Olimpiada Beijing (vazut doar de telespectatori si nu de catre spectatorii aflati la fata locului) Foarte probabil ca nu vom afla amanuntele niciodata, dar un lucru este clar, cei care nu suntem usor de manipulat suntem mai multi decat credem, iar facatura WTC miroase de la o posta ca un fals de proasta calitate. Istoria este plina de astfel de falsuri. S-ar putea ca chiar urmatoarele zile sa ne confruntam din nou cu un eveniment asemanator , la scara probabil ceva mai mica. Baietii destepti ne-au informat doar ca Europa este pusa pe lista neagra. Vom vedea daca va fi ceva intre 7 si 10 octombrie… . WTC a fost important. Lumea s-a schimbat si intrat in „razboiul impotriva terorismului” . Foarte probabil ca viitorul eveniment major va fi cel ce nu s-a produs in august 2006 si apoi lumea va intra direct in al treilea RM .

  Cand am scris PT in editiile trecute, am tinut cont de datarile facute atunci cu ajutorul „codurilor biblice ” decodate de matematicienii de talia lui Eliahu Rips si prezentate in „The Bible cod 1+2” de Michael Drosnin. In acelasi timp am coroborat datele cu evenimentele biblice – asa cum le-am vazut eu descrise si cu alte date de tip „Cartea lui Enoh”. Cred in continuare intr-o distrugere progresiva a civilizatiei noatre, care ofera posibilitatea reluarii unui nou program in timp relativ scurt. O distrugere rapida ar putea implica distrugerea vietii pe Terra, ceea ce nu ar fi in interesul proprietarilor ei. Daca va mai dura 50-100 sau peste 100 de ani , nu stiu. Atunci cand am judecat datele avute le dispozitie – asa mi-a iesit… cred ca mai dureaza circa 100 de ani zbuciumati, sau mai bine zis cu mult mai zbuciumati decat cei pe care-i traim acum !!! Voi relua datele si le voi rejudeca. Am insa din ce in ce mai putina incredere in posibilitatea computerelor binare in a dezlega codurile textelor vechi, care sunt incodate cu calculatoare ce au la baza un alt sistem lingvistic. Citind Zoharul imi este limpede ca traducerea din limba extraterestra in aramaica a fost una extrem de dificila, chiar mai dificila decat cea din aramaica in limba engleza moderna. O buna parte din dintre versete sunt intr-o engleza ingrozitor de stalcita, neclara, semn ca traducatorul nu a inteles mare lucru din metafora Zoharului, care are nu numai semantica diferita – fara corespondent (cred) in aramaica si mai ales fara corespondent in engleza, dar si sintaxa diferita de cea a limbii engleze… Zoharul are chiar cateva versete care se refera strict la limbajul „ingerilor”, raportat la limba aramaica. Am scris deja despre asta in viitoarea editie… sper sa o termin candva!… Fiind prezent aici pe forum ma mai simt un pic stimulat…”

 37. URMAŞI AI UNOR FIINŢE EXTRATERESTRE LOCUIESC PE PĂMÂNT:

  In urma cu 6000 de ani, o navă spatială ar fi aterizat in regiunea Bayan-Khara-Uula (intre China si Tibet) si n-ar mai fi putut pleca din cauza lipsei de “carburant”. Triburile locale nu i-au acceptat pe acesti extraterestri si i-ar fi masacrat aproape in totalitate. Extraterestrii supravietuitori ar fi lasat urme ale trecerii lor in doua triburi: Ham si Dropa. Membri acestor triburi sunt fiinte fragile care ating aproximativ 1,30 m inaltime si care pana in zilele noastre au rezistat la orice tentativa de clasificare etnica, fiind un amestec intre naufragiatii din spatiu si indigeni.
  Din inaltimile muntilor Bayan-Khara-Uula, la frontiera dintre China si Tibet, o echipa de arheologi a efectuat o cercetare extrem de detaliata a unei serii de grote conectate intre ele. Interesul oamenilor de stiinta a fost excitat de descoperirea unei serii de morminte aliniate, continand scheletele unei rase de oameni foarte stranie, avand corpurile fragile si capetele largi si supradezvoltate.
  La inceput s-a crezut ca aceste camere au fost leaganul unei specii necunoscute de primate. Dar seful expeditiei, arheologul chinez profesorul Chi Pu Tei a ridicat firesc intrebarea: Cine a auzit de maimute care sa-si ingroape semenii? In timpul cercetarii scheletelor, un membru al echipei a dat peste un disc mare de piatra pe jumatatae ingropat in praful din solul grotei…
  Oamenii de stiinta au intors pe toate fetele descoperirea. Aceasta semana, intr-un fel, cu un disc pentru gramofon de varsta pietrei. In conturul sau, discul avea o gaura si striatii in spirala catre marginea sa. O privire mai atenta a aratat ca acestea erau de fapt o linie continua in spirala cu inscriptii si caractere. Obiectul s-a dovedit a fi o “inregistrare”. Dar in 1938 nimeni nu poseda cheia acestui incredibil mesaj. Discul a fost arhivat printre alte obiecte descoperite in zona. Nimeni nu stia semnificatia sa.
  La Pekin, numerosi experti au incercat sa traduca, timp de 20 de ani, hieroglifele misterioase, insa totul a esuat. Pana la urma, un profesor, doctorul Tsun Um Nui, a spart codul si a inceput sa descifreze „razele vorbitoare” si a permis realizarea catorva implicatii extraordinare revelate de disc. Concluziile profesorului chinez au fost atat de uluitoare incat au fost imediat suprimate. Academia de Preistorie din Pekin i-a interzis sa-si publice descoperirile.
  Doi ani mai tarziu, in 1965, profesorul si colegii lui au obtinut permisiunea de a-si dezvolta teoria. Titlul sau, destul de intrigat este: Textul cioplit privind vasele spatiale care, conform discurilor, au aterizat pe Terra acum 12000 de ani. Inregistrarile (mai tarziu au fost gasite 716 discuri cioplite in aceeasi grota) povesteau istoria surprinzatoare a sondei spatiale cu locuitori de pe alta planeta care s-a prabusit in zona muntoasa de la Bayan-Khara-Uula.
  Straniul text in spirala indica faptul ca intentiile pacifiste ale “vizitatorilor” au fost prost intelese si ca numerosi dintre ei au fost vanati si ucisi de catre tribul Ham care traia in cavernele apropiate. Dupa spusele profesorului, una dintre liniile hieroglifelor indica urmatoarele: Cei din Dropa au coborat din mari in aparatul lor aerian. Barbatii nostri, femei si copii s-au ascuns in grote de zece ori inaintea rasaritului soarelui. Atunci cand la sfarsit au inteles limbajul semnelor celor din Dropa, au stiut ca noii veniti aveau intentii de pace… O alta sectiune exprima “regretul” tribului Ham pentru ca vasul si vizitatorii s-au prabusit in muntii atat de indepartati si dificil accesibili si ca nu existau mijloace de a contrui o noua nava pentru ca cei din Dropa sa se poata reintoarce pe planeta lor.
  In anii care au urmat decoperirii primului disc, arheologii si antropologii au aflat mai multe despre regiunea izolata de la Bayan-Khara-Uula. Si multe informatii par sa ateste strania istorie povestita de discuri. In regiune circula o legenda care vorbeste de oameni mici, fragili cu fata galbena ce au sosit din mari acum foarte foarte mult timp. Acesti oameni aveau capuri mari, protuberante si corpuri plapande. Erau atat de oribili si respingatori incat au fost vanati calare de catre barbatii din triburile locale. In mod straniu, descrierea acestora corespunde celei a scheletelor descoperite in caverne de catre profesorul Cji Pu Tei.
  Pe peretii grotelor arheologii au descoperit reprezentari primitive ale rasaritului Soarelui, ale Lunii, ale stelelor neidentificabile si ale Terrei. Toate erau legate prin linii si puncte. Ca si discurile, desenele din grota au fost datate ca avand o vechime de aproximativ 12.000 de ani. Grota a fost locuita intotdeauna de triburi semi-troglodite cunoscute sub numele de Ham si Dropa, oamenii avand o aparenta bizara. Fragili, subtiri, membrii tribului nu masurau mai mult de 5 picioare inaltime si nu erau tipici chinezi si nici tibetani. Originea lor rasiala, indica un expert, este un mare mister.
  Oamenii de stiinta au intors pe toate fetele descoperirea. Aceasta semana, intr-un fel, cu un disc pentru gramofon de varsta pietrei. In conturul sau, discul avea o gaura si striatii in spirala catre marginea sa. O privire mai atenta a aratat ca acestea erau de fapt o linie continua in spirala cu inscriptii si caractere. Obiectul s-a dovedit a fi o “inregistrare”. Dar in 1938 nimeni nu poseda cheia acestui incredibil mesaj. Discul a fost arhivat printre alte obiecte descoperite in zona. Nimeni nu stia semnificatia sa.
  La Pekin, numerosi experti au incercat sa traduca, timp de 20 de ani, hieroglifele misterioase, insa totul a esuat. Pana la urma, un profesor, doctorul Tsun Um Nui, a spart codul si a inceput sa descifreze „razele vorbitoare” si a permis realizarea catorva implicatii extraordinare revelate de disc. Concluziile profesorului chinez au fost atat de uluitoare incat au fost imediat suprimate. Academia de Preistorie din Pekin i-a interzis sa-si publice descoperirile.
  Doi ani mai tarziu, in 1965, profesorul si colegii lui au obtinut permisiunea de a-si dezvolta teoria. Titlul sau, destul de intrigat este: Textul cioplit privind vasele spatiale care, conform discurilor, au aterizat pe Terra acum 12000 de ani. Inregistrarile (mai tarziu au fost gasite 716 discuri cioplite in aceeasi grota) povesteau istoria surprinzatoare a sondei spatiale cu locuitori de pe alta planeta care s-a prabusit in zona muntoasa de la Bayan-Khara-Uula.
  1947: Expeditia doctorului Karyl Robin-Evans. La scurt timp dupa al doilea razboi mondial, profesorul polonez Lolladoff a aratat un disc straniu omului de stiinta englez, profesorul Karyl Robin-Evans. Lolladoff a declarat ca a cumparat discul din Mussoria (India de nord) si ca presupune ca discul provenea de la un popor misterios numit “Dzopa” care l-ar fi utilizat pentru ritualuri religioase. In 1947 doctorul Robin – Evans a efectuat o calatorie in tinuturile misterioase ale populatiei Dzopa, traversand zona Lhasa (Tibet) unde a obtinut o audienta cu al 14-lea Dalai Lama. Pe drumul acestei regiuni foarte dificil de accesat, din nord-estului Himalayei, omul de stiinta a fost abandonat de calauzele sale tibetane speriate de Bayan-Khara-Uula. Doar cu pretul unui extraordinar efort el a reusit sa ajunga la destinatie.
  Dupa ce a capatat increderea indigenilor, doctorul Karyl a primit invataturile unui profesor de limba locala care l-a invatat bazele limbii Dzopa. Tot el l-a invatat despre Lurgan-La, gardian al religiei Dzopa. Lurgan-La a indicat ca acestia isi aveau originea de pe o planeta din sistemul Sirius. Ei au intreprins acum aproximativ 20.000 de ani si apoi in anul 1014 doua misiuni de explorare pe Terra. In 1014 a avut loc o prabusire care nu a permis supravietuitorilor accidentului sa paraseasca Terra. Doctorul Karyl a decedat in 1974. Raportul sau a fost publicat in 1978.
  Cateva remarci. Dzopa sunt adesea numiti Dropa (diferenta este pur fonetica). In 1947 Tibetul nu era sub tutela chinezilor deci calatoria profesorului chinez s-a putut desfasura cu usurinta. Raportul doctorului Evans dateaza prabusirea in 1014 in timp ce toate celelalte surse sustin contrariul si anume vorbesc de o prabusire care ar fi avut loc acum 12.000 de ani. Aceasta divergenta ramane inexplicabila pana astazi.
  Dupa istoria lui Lurgan-La, populatia Dropa ar fi descendenti directi din “stranii” calatori spatiali. Cu ocazia vizitei sale din 1947 a fotografiat si cuplul regal Dropa Hueypah-La (1,20 m) si Veez-La (1 m).
  1968: W. Saitsev si profesorul Tsum Um Nui. In 1968 omul de stiinta rus W. Saitsew a publicat un articol de senzatie declansand un mare interes despre extraterestrii care ne-au vizitat planeta in trecut. Informatiile lui erau bazate pe munca efectuata de profesorul Tsum Um Nui in 1962.
  1962: profesorul Tsum Um Nui. In 1962, profesorul chinez Tsum Um Nui a inceput sa decodeze si sa traduca partial discurile de piatra si si-a publicat descoperirile, care au fost atat de extraordinare incat Academai de Stiinta din Beijing i-a intezis mai intai publicarea. Raportul profesorului Tsum povestea istoria dramatica a unui grup de indivizi numiti Dropa al caror vas spatial s-a probusit in muntii Bayan-Khana Uula acum 12.000 de ani, si care, dupa ce a realizat imposibilitatea de a parasi Terra, a trebuit sa suporte un mediu destul de ostil pentru a supravietui. Profesorul chinez si-a publicat raportul dupa ce a primit permisiunea academiei ceea ce i-a adus deraderea a numerosi arheologi. Intristata de eceste evenimente, profesorul Tsum a emigrat in Japonia unde a murit in 1965. (In China nu este recenzata nici o minoritate etnologica cu numele de “Dropa” sau “Dzopa).
  1995: o proba etnologica. In 1995, in provincia Sichuan, situata alaturi de muntii Bayan-Khaar-Uula, au fost descoperiti 120 de membri ai unui trib neclasifiat din punct de vedere etnologic. Cel mai mic membru al sau masoara in inaltime doar 2 picioare. Este vorba despre Dropa/Dzopa.
  Ham si Dropa.Numele de Ham ar fi de fapt o deformare a lui Kham, venind din Kham-pa (omul din Khama), desemnand persoanele care locuiesc in partea de est a Tibetului. Termenul Dropa desemneaza Drok-pa, adica locuitorii din regiunile muntoase ale Tibetului si care sunt in mare parte oierii de pe inaltimi.Sângele membrilor acestor triburi nu corespunde nici unei grupe de sânge uman.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 38. Salut satelitnew ,sandy
  Am sa incerc sa dau un raspuns la ultimele doua posturi
  Nu are nici un rost sa te gandesti prea mult la conditia umana.Setea te roade ai capul plin de intrebari fara raspuns si de ce-uri, de mii de ani ne chinuim la aceiai obsedanta intrebare, cine sunt eu? cine suntem noi? care-i rostul? cine-i regizorul? fuck them all.Aceste intrebari menite sa te lase noaptea fara somn lasa-le sa treaca, oricum nimeni nu va sti vrodata raspunsul la ele.
  Multa minciuna, dezinformare, suferinte inimaginabile, razboaie religioase, inchizitie, holocaust astia suntem noi.
  Sa o iei de la capat sa intorci o pagina noua zici?adica sa scrii o alta versiune bazata pe aceeasi minciuna?Mai bine nu.N-are nici un rost sa-ti dai cu parerea despre viata din ocean cand tu locuiesti intr-un borcan.Obisnuiestete cu ideea no sa cunosti niciodata intregul adevar. Odata ce ai depasit aceasta frustrare nu-ti ramane decat sa te lasi moale in scaunul tau sa te afunzi din nou in cotidian cu gandul la micile placeri zilnice.

  Sandy vad ca esti pasionat de extraterestri, is it real? Din nou intrebari fara raspuns. Mii de oameni din toata lumea inclusiv autoritati au vazut ceva inexplicabil incat te intrebi cu adevarat de ce nu se spune odata adevarul?Care adevar? caci nu-l stiu nici ei, iar ceea ce nu poti explica o lasi sa treaca.Oricum aparitiile lor sporadice fara noima fara a incerca un minim contact ma umplu de dispret.Ce mama draq cauta pe aici de mii de ani fara sa lase o carte de vizita, sa avem o certitudine , una singura macar?

 39. Jonny-Observ cu placere ca te intereseaza oarecum ideia vietii si a mortii,si pentru aceia iti transmitem un calduros SALUT.Intradevar este f. greu sa te desprinzi putin din viata cotidiana,si sa incerci sa-ti raspunzi la cateva intrebari ancestrale:Cine suntem,de unde venim,cine ne-a creat si ne guverneaza,si in general care e motivatia vietii pe Terra.Iar atunci cand afli cate un raspuns la aceste intrebari,in loc sa te linistesti,intri in panica afland ca de fapt esti intr-o mare si frumoasa cusca,si ca EI adica stapanii,incearca din rasputeri sa-ti ascunda gratiile custii,adica adevarul vietii si al mortii,iar tu atunci cand sti totul,cauti si pe altii care sant la fel si impreuna incercati sa rupeti cusca,dar din nefericire acest lucru nu e posibil,pentru ca marea majoritate a turmei isi traiesc cu placere clipa fara sa poata gandi altfel,asemeni animalelor care in drumul scurt spre abator,mananca,beau, chefuiesc si mor fara sa afle vreodata dece au facut umbra acestui pamant.Acestia NU merita sa mai traiasca,si se pare ca in 2012 vor fi inlaturati definitiv.-Cu multa stima si admiratie-Sandy.

 40. Nu Nu Sandy, eu tin mai mult la oameni, si copii tiganilor din colonie imi plac, zdrentarosi si vai de mama lor, ma gandesc ca toti suntem in aceiasi oala, dardaim de frig cu foamea in mate si altele, am mai multa admiratie pt oricare din cusca cum zici tu decat pentru orice din afara.De fapt simt o tot mai mare iritare la cuvantul zei de oricare tip ar fi ei,fiinte atotputernice care poat face orice instant,magie,nu exista asa ceva frate . Daca exista asemenea entitati ei au cunostinte foarte avansate, cunosc legi fizice necunoscute noua cu care pot muta planete, distorsiona spatiul si timpul pot face si desface ce vor doar pt ca cunosc nu pt ca au inelul lui Arabela.Oricum nu dau doi bani pe ei si nu vreu sa le fac publicitate.Profetiile un alt meniu care ma irita, oamenii nu se mai satura de profetii de cacat, au tremurat in nadragi in 2000 nu le-a cazut nimic in cap…ce pacat. las ca profetim alta noua 2012, de parca tot timpul tre sa fii cu coada ochiului la drobul de sare pe care urmatoarea profetie ti l-ar putea trimite in cap ..dom’le daca vremea nu o poti profeti mai mult de 3 zile ce profetii de mii de ani poti face..? calendarul maias? poate ar fi bun de sters la fund daca n-ar fi cioplit in piatra.Stii de ce fac asta? pt ca le e frica de moarte.In ce ma priveste pun la bataie tot ce am si izmenele de pe mine ca in 2012 no sa se intample nimic nemaipomenit, atunci profetii se vor da la fund o vreme si vor face uitat ceea ce au afirmat odata, dar nu pentru multa vreme caci vine anul 2036 care coincide nuscare-i eveniment biblic si iar asteptare asteptare cu ochiul la drobul de sare.rahat cu apa rece..m*e si sachaz. PS.Multumesc pt aprecieri si te rog sa nu te superi nu am vrut sub nici o forma sa te jignesc sau aria doar ca am eu supararile mele si ..na acu le-am zis.

 41. Ne bucuram ca macar v-ati spus supararile si ca iata reusiti sa va traiti clipa fara sa mai vreti sa mai ganditi si pentru ce o mai traiti viata in turma e frumoasa,dar sa nu uitam ca e doar o biata clipa.Daca analizati mai pe indelete cele scrise de mine,veti constata ca eu nu indraznesc nici odata ca sa scriu pareri personale ci doar fac kopy-paste cu parerile altora mai indreptatiti asi expune opiniile .Cu alte cuvinte,citesc,analizez,si ofer si altora spre analiza,cate un articol.Iar daca cineva este de alta parere,este dreptul lui dar poate fi si problema lui.Repet asa dar:A trai clipa in mijlocul turmei fara a te uita pe unde treci e minunat,chiar daca sti ca turma merge spre …abator.

 42. „Ca sã ai ce nu ai,trebuie sã faci ce nu faci!”
  Când ieşi pe uşa şi îţi dai seama că ai uitat ceva… eşec.
  Când predai foile de examen şi îţi dai seama că ai greşit… eşec.
  Când atingi raiul cu un deget, dar renunţi pentru că te doare să te întinzi atât… eşec.

  Eşecul… este o parte din noi. Este cea mai bună metodă de a învăţa, cea mai bună metodă de a trăi, cea mai bună metodă de a fi perfecţi. Fiindcă fără eşecuri… de ce am mai dori să fim aici, acum, tânjind după o libertate financiară şi o împlinire profesională. De ce te-ai mai trezi într-un sfârşit dimineaţa, dacă nu te-ai pregăti pentru un eşec?

  Eşecul este ceea ce ne defineşte ca oameni. Este cea mai bună metodă de a învăţa ceva bun căci dacă am fi toţi… o naţiune de campioni… cine ar mai fi liderul dintre noi? E uşor să aduni 1000 de campioni… dar ca să găseşti un lider care să-i călăuzească… e teribil de greu. Atâtea minţi, atâtea abilităţi… atâtea reuşite… eşecul este ceea ce ne aduce împreună, teama de eşec este cea care ne face să urmăm un lider… pentru că vedem în el viziunea care ne dă nouă şansa de a învinge, ne dă nouă şansa să ne înţelegem eşecurile şi să învăţam din ele. Un om care nu poate învăţa din eşecuri… trăieşte în eşec.

  Eşecul este mai important în viaţa mea decât victoria… pentru că o victorie atunci, o victorie pe viitor, o victorie acum… şi eşti uitat… dar eşecul… Eşecul este cel care îţi alimentează dorinţa de victorie… O vrei şi devii dispus să lupţi pentru asta. O pierzi şi nu faci altceva decât să te pregăteşti pentru următoarea… iei tot ce poţi din eşec, îl depăşeşti şi te pregăteşti de următoarea victorie… cu atât mai dulce cu cât au fost eşecurile trecute amare.

  Ca să îţi doreşti victoria, trebuie să ai motivaţia necesară, trebuie să ai eşecul necesar.

  Haideţi să nu ne mai fie frică de eşecuri. Priviţi eşecul ca pe o etapă în obţinerea succesului!

 43. MAXIME –PAVEL CORUŢ;

  ” INVINSII NU SUNT DECAT CEI CARE SE SIMT ASA”

  „SA NU UITATI NICI O CLIPA CA SUNTETI MURITORI!”

  „Intre barbati adevarati, nu-si au rostul vorbe mari…”

  „NU EXISTA CU ADEVARAT SITUATIE DISPERATA”

  „Cel mai important lucru e sa stii sa descoperi partea minunata din cele mai nenoricite situatii”

  „TOATE AU VREMEA LOR!”

  „Nimic nu e mai cumplit decat uitarea de Credinta, de neam si de tara.”

  „Trufia si orgoliul se vindeca numai prin durere si umilinta. Numai asa poti ajunge sa intelegi, Si sa stii…”

  „Studiul ocultismului si magiei poate fi periculos pentru psihic.”

  „DINCOLO DE MLASTINA MISELIILOR MARUNTE, E LIBERTATEA. ACOLO TREBUIE SA AJUNGA NEAMUL NOSTRU. NU ESTE USOR DE SCOS UN INTREG POPOR DIN MLASTINA DECADERII.”

 44. Maya, catastrofe nel 2012? La fine del mondo potrebbe essere rimandata

  La fine del mondo potrebbe essere rimandata. Non di molto però: secondo Gerardo Aldana, ricercatore dell’università di Santa Barbara in California, gli archeologi moderni avrebbero commesso degli errori nel convertire l data indicata dagli antichi maya. Secondo i calcoli di Aldana la fine del mondo non avverrà il 21 dicembre 2012.

  IL CALENDARIO MAYA
  Gli scienziati maya erano in grado di effettuare osservazioni dirette e dettagliate del cielo e le loro rilevazioni dei cicli dei vari pianeti erano registrate nei loro codici cartacei e nei geroglifici sulla pietra. Un computo realizzato sul calendario maya (il calendario è stato ‘convertito’ con il nostro, il gregoriano, con calcoli effettuati sulla cosiddetta ‘costante GMT’), assieme ad un riferimento epigrafico sul Monumento 6 di Tortuguero è alla base del fenomeno che associa un evento di significativa discontinuità storica alla data summenzionata. In base a queste ‘rivelazioni’, il 21 dicembre 2012 sarebbe per i maya il giorno della fine del mondo.
  LA SCOPERTA DI ALDANA- Ma c’è di più. Nuovi studi propongono nuove letture della profezia apocalittica dei maya. Un nuovo studio, effettuato dal professor Gerardo Aldana dell’università di Santa Barbara in California, sposterebbe la data profetica del 21 dicembre 2012 di 50 o anche 100 anni. Lo spiega in un capitolo del suo nuovo libro, Calendars and Years II: Astronomy and Time in the Ancient and Medieval World”, Aldana pone dubbi sul modo in cui fino a oggi il calendario maya è stato convertito con il nostro calendario gregoriano.
  LA COSTANTE GMT – Aldana ha trovato diversi punti deboli negli studi di Lounsbury. Altri le avevano trovate in precedenza, ma, dice Aldana, senza formulare perché l’intero sistema GMT è sbagliato in partenza, era impossibile darne una visione chiara. L’ipotesi del GMT dunque „cadrebbe come cade un castello di carte”. Secondo il ricercatore alcuni degli eventi riportati dai maya sarebbero sbagliati: „In un documento si è trovato che il re maya Balaj Chan K’awiil scelse la data per una battaglia vedendo sorgere un astro chiamato Chak Ek- dice Aldana. – Gli studiosi moderni ritengono che sia Venere, ma secondo i miei calcoli è più probabile che fosse un meteorite, quindi l’uso di questa data per la costante ha generato un errore”. Aldana presenta altri casi dubbi che lui ha risolto: i calcoli sulla fine del mondo risultano sbagliati di un periodo minimo di due mesi, anche se secondo il ricercatore è possibile che l’errore sia di decenni o addirittura di un secolo.
  QUANDO FINIRA’ IL MONDO? – Aldana ci lascia tutti però sul più bello, e con il fiato sospeso: „Non ho alcuna idea di quando il mondo finirà, ho preferito concentrarmi a spiegare perché il calcolo GMT è sbagliato”. La data secondo cui i maya ipotizzano la fine del mondo dovrebbe essere posposta di circa 100 anni. Messo alle strette però, un calcolo preciso Aldana lo avrebbe fatto: il mondo finirà il 21 febbraio 2013. A questo punto, i catastrofisti di tutto il mondo è meglio si cerchino un altro antico calendario su cui calcolare quando finirà questo povero vecchio mondo

 45. Salut Satelly-Da e posibil sa se fie calculat gresit data finala,avandu-se in vedere schimbarea calendarelor moderne:Gregorian,etc.Dane si noua sursa ca sa il comentam mai pe indelete.Oricum eu personal nu cred ca va fi un final al omenirii aranjat dinainte,posibil doar o catastrofa planetara,o ciocnire cu un corp astral:meteorit,cometa,etc.dar aceasta nenorocire majora nu cred eu ca poate fi proorocita dinainte cu mii de ani,ea poate venii in ori si ce moment.

 46. Un asterioid de dimensiuni mari (aproximativ 800 m in diametru) va lovi Antartica in 2012, dupa cum se mentioneaza intr-un articol aparut pe site-ul Universitatii British Columbia – Departamentul Astrofizica. interesant este si faptul ca dupa ce materialul a stat pe website cca doua zile a disparut in conditii misterioase, se spune ca la cererea celor de la NASA. Siteul cu pricina nu a facut nicio referire la motivul pentru care articolul a disparut, gasindu-i-se doar „umbra” electronica si o „urma” cu analizorii de siteuri – programe dedicate care pot sa arate cum era configuratia unui site la o anumita datasi ora.

  La fel de interesant este si faptul ca acelasi site a fost in centrul atentiei in urma cu un an, cand anunta intr-un articol ca pe Luna sunt extraterestri, sau „puteri mai mari decat s-ar fi asteptat cei de la NASA”, ca acesta este adevaratul motiv pentru care oamenii nu s-au mai deplasat pe satelitul Terei (intr-adevar, de aproape 30 de ani n-au mai avut loc astfel de zboruri), dupa care si acest material publicistic a disparut la fel de misterios de pe siteul respectiv.

  Afland despre isprava din presa internationala (o stire destul de recenta din Daily Mail si o nota din The Telegraph) am facut ceva investigatii si cu sprijinul colaboratorului nostru Cristian Negureanu am izbuiti sa aflam mai multe. Am dat de un articol care, ca si noi, se intreba acelasi lucru. Datele initiale au fost date publicitatii de catre The Balloon-borne Large-Aperture Sub millimeter Telescope (BLAST) de la McMurdo Station, Antarctica, iar focalizarea s-a facut cu ajutorul Canada-France-Hawaii Telescope de pe Mauna Kea, asa ca informatia nu putea sa dispara chiar fara urma.

  La o saptamana de la disparitia articolului, cativa veterani ai astronauticii au declarat ca „omenirea trebuie sa se pregateasca pentru A Big One”. Chris Hadfield este presedintele Asociatiei „Exploratorii Spatiului” , care a pregatit un raport detaliat asupra respectivului corp ceresc. Agentia Spatiala Canadiana isi propune sa trimita un program NEOSSat in martie 2011, care sa ia date despre asteriodul care se afla acum sub Soare, in orizontul stelar, tocmai de aceea fiid destul de dificila depistarea cu telescopul obisnuit, datoritat luminii stralucitoare a astrului zilei. Satelitul canadian va survola Pamantul de la 700 km deasupra Antarticii.

  Cercetarile dau o rata de 94% probabilitate ca asteroidul sa loveasca la Filchner-Ronne in scoarta de gheata si sa cauzeze ca 2/3 din gheata din Antarctica sa se scufunde in mare si sa se topeasca. Articolul sustine ca restul de gheata de pe Antartica sa se topeasca in totalitate in maximum doua luni de la impact. “Asta va face ca Oceanul Planetar sa creasca cu 70-80 de metri, ceea ce va fi un dezastru pentru orasele de pe coasta si nu numai.” Intr-o prima etapa, Oceanul Planetar va creste cu 25-30 de metri. Apoi, la 70 de metri. Impactul asupar Romaniei, de pilda, va fi urias. Bucurestiu se aflaintre 60-80 metri fata de nivelul marii, ceea ce va insemna ca multe cartiere ale sale se vor afla sub ape, dupa ce Marea Neagra se va extinde si va trece de Muntii Dobrogei. Bineinteles, ca si autoritatile din Romania trec sub tacere acest fapt.

 47. IATA DE CE SA PRABUSIT COMINISMUL:

  Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.

  Acea clasa a insistat ca socialismul este functional si ca nimeni nu ar trebui sa fie sarac si nimeni bogat, toata lumea EGALA!

  Profesorul le-a spus, „OK, vom face in grupa aceasta un experiment asupra socialismului.
  Se va face media tuturor notelor si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10.”

  Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.
  Studentii care au studiat intens au fost suparati, dar cei care au invatat mai putin au fost bucurosi peste masura.

  Cum cel de-al doilea test se apropia, studentii care studiasera putin au invatat si mai putin, iar cei care studiasera mai intens si-au spus ca si ei vor o „pomana”, asa incat si ei au studiat mai putin.

  Media celui de-al doilea test a fost 6 ! Nimeni nu mai era fericit.
  Cand a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4 .
  Notele nu au fost crescatoare deoarece au aparut certurile, acuzatiile, ura si nimeni nu a vrut sa invete pentru beneficiul altuia.

  Spre marea surpriza a tuturor studentilor, toti au picat. Profesorul le-a spus ca socialismul va pica in final deoarece, atunci cand recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar cand statul nu mai acorda acea recompensa, nimeni nu va incerca sau va vrea sa aiba succes.

  Nu putea fi o explicatie mai simpla.

  Iata un scurt paragraf care sintetizeaza totul:

  „Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber, iar bogatul in afara libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care, la randul ei, nu primeste pentru ceea ce a muncit.

  Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva. Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca altii sunt beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfarsitul oricarei natiuni.
  Nu poti multiplica bogatia divizand-o.”

 48. In Boston, USA, a fost reperat un obiect zburator neidentificat, acelasi care fusese vazut in urma cu doua zile pe cerul statului Virginia.
  Oamenii din tot orasul au fost socati sa vda un OZN de culoare albastra, miercuri seara in jurul orei 1,30. A stat deasupra orasului in jur de doua ore, fiind reperat de mai multi locuitori din zona. OZN-ul parea ca isi schimba dimensiunile, insa forma circulara ramanea aceeasi, informeaza weeklyworldnews.
  Acelasi obiect zburator a aparut luni, 8 noiembrie, pe cerul localitatii Centerville, Virginia, insa autoritatile locale au respins aceste afirmatii, spunand ca exista o explicatie logica pentru acest fenomen. Din pacate, acesta nu a fost data publicitatii.
  Departamentul de Aparare si Securitate Interna a confirmat reperarea OZN-ului deasupra orasului Boston, dar a refuzat sa faca orice comentarii suplimentare.
  Expertii OZN de la Harvard sunt insa mult mai transanti:” Acesta a fost cu siguranta un OZN. Noi credem ca aceasta este partea preliminara a invaziei care a fost prezisa pentru 2010-2011. Trebuie sa ne pregatim cu totii si sa luam in serios astfel de fenomene”, a declarat David Collins, astrofizician la Harvard.
  In ultima luna au fost reperate OZN-uri in New York, El Paso, Virginia, Boston, Chicago si Santa Fe.

 49. Iti place sau nu, 2012 se apropie!”

  Si „Avertismentele Maya” sunt doar vârful unui mister mult mai profund pentru care guvernele lumii au cheltuit deja sume uriase sa-l ascunda privirilor noastre. Sa va arat ceea ce stiu…
  – Ce se va întâmpla cu adevărat sau ce urmeaza să se întâmple în şi pană în Decembrie 2012 ???
  – Care este modul în care aceste posibile evenimente vor afecta viaţa a miliarde de oameni pentru totdeauna (inclusiv viaţa ta!)?
  – Ce poti face pentru ca tu si familia ta să aveţi cât mai multe şanse de supravieţuire ţinând cont de diferitele scenarii posibile? (Nu va fi asa de dificil să supravieţuieşti unui anume eveniment cât mai degrabă consecinţelor ulterioare unui asemenea eveniment!)
  – De ce guvernele lumii au lucrat zi si noapte timp de decenii pentru a se asigura „în secret” de supravieţuirea cu succes a unor „aleşi” şi de ce au ascuns adevărul?
  – Care este misiunea şi scopul secret al „elitei mondiale’ şi de ce omenirea trebuie să se roage ca misiunea secretă a acestora sa eşueze?
  Acest site nu este doar o altă prostie NU! Acesta NU este un alt Y2K, NU este o altă teorie trăsnită a conspiraţiei! Aceasta este realitatea crudă şi vă voi demonstra pe parcurs acest lucru!
  Dacă te-ai săturat de tot felul de teorii ale conspiraţiei şi de jumătăţi de adevăruri în legatură cu anul 2012, atunci acesta este site-ul cel mai important pe care-l vei vizita vreodată.
  De ce? Pentru că şi eu, asemenea ţie, sunt în căutarea adevărului în legatură cu acest subiect şi nu numai. Diferenţa probabilă dintre noi este aceea, că eu am facut o pasiune din acest lucru care m-a condus încet, încet prin labirintul abordărilor senzaţionale dar false către adevarurile bine ascunse de “oameni bine intenţionaţi”. Ce am descoperit te va uimi şi poate chiar te va speria un pic. Eu chiar sper să te sperii, măcar un pic, pentru a fi suficient de motivat către acţiune imediată (pregatirea de rigoare).
  Vezi tu, eu pot doar să dezvălui ceea ce am descoperit însă ramâne la latitudinea ta felul în care foloseşti această informaţie. Eu nu caut să-ţi sugerez un adevăr anume sau să te influenţez în vre-un fel! Nu sunt nici un susţinator al predicţiilor romantico-optimiste vehiculate de curentele New Age dar nici împotriva acestora. Eu caut doar să-ţi deschid ochii, să faci propria-ţi cercetare şi să tragi propriile-ţi concluzii. Iţi dau doar startul, îţi predau ştafeta dar cursa este a ta iar rezultatul cursei depinde doar de tine. Caută totuşi să nu ieşi pe locul doi în aceasta cursă!
  Ai auzit, probabil, multe lucruri legate de aceasta temă poate chiar ai Google-it un pic sau, poate ai citit ceva carti legate de acest subiect! De fapt, mai mult ca sigur ai facut aceste lucruri pentru că altfel nu ai citi aceste rânduri acum. Sunt multe teorii care plutesc în jurul subiectului (2012). Poate că te-ai întrebat dacă există vreun sâmbure de adevăr legat de toate aceste teorii.
  Sunt aici să-ţi spun că 2012 reprezintă o ameninţare foarte reală pentru civilizaţia noastra aşa cum o ştim, dar, de asemenea, o oportunitate extraordinară pentru cei care ştiu şi se pregatesc.
  Dar mai întâi, sa ne uităm la unele dintre teoriile despre care s-ar putea sa fi auzit:
  1. Orbita planetei Nibiru, de asemenea, cunoscută şi sub numele de „Planeta X”, este pe un curs de coliziune cu Pământul sau va trece foarte aproape de acesta in jurul anului 2012, provocand distrugeri catastrofale datorită perturbarii, de către acesta, a fragilului echilibru în care se află planeta noastră în cadrul sistemului Solar. În functie de felul în care “Planeta X” se va intersecta cu sistemul nostru solar există o scală, de la 1 la 10, a posibilelor consecinţe distructive provocate de un atare eveniment, 10 fiind cea mai optimistă şi care ne va afecta cel mai putin adică…, ne va trimite, doar, direct în epoca de piatră. Cu sigurantă nu vrei sa auzi ce inseamnă 1 sau 2 sau 3…! Exista foarte multe carţi şi filme documentare în legatură cu acest subiect. Este suficient să dai o căutare pe Google sau pe un alt motor de căutare folosind cuvintele NIBIRU sau Planet X si vei avea lectura şi documentare până cad sateliţii de pe orbită… PS Dacă totuşi, în 2011, vei vedea pe cer un al doi-lea “Soare” să nu mai ai nici o îndoiala că ne asteaptă vremuri cumplite mergând pana la disparitia completa a vieţii pe această planetă.
  2. Datorită unor miscări neobişnuite ale Lunii produse de anomalii ale magnetosferei vom asista la fenomene mareeice devastatoare care vor afecta zonele de coasta şi nu numai, pretutindeni în lume. Aceste fenomene vor apărea treptat dar vor devenii ameninţătoare începand cu Aprilie 2011.
  3. O masivă criză globală începe la sfârsitul lui 2010 sau începutul lui 2011.
  Israelul bombardeaza Iranul şi astfel începe cel de-al trei-lea şi ultimul război mondial în care toată planeta va fi implicată, într-un fel sau altul, şi în care se va face uz de arsenalul nuclear fapt care, inevitabil, va duce la dispariţia a peste 90% din populaţia lumii şi va face ca multe zone de pe planetă să fie de nelocuit pentru mai multe mii de ani.
  4. Virusul AH1N1 sau „gripa porcină” ar putea suferi transformări care l-ar face extrem de letal. Guvernele lumii nu vor putea face fată acestei ameninţări şi, mai mult decat atât, datorită acestei stări de fapt, statele lumii vor fi aruncate într-un haos cumplit iar miliarde de oameni vor muri datorită virusului iar ulterior datorită haosului.
  5. Un asteroid se va ciocni cu Pamântul, ceea ce va duce la formarea unor tsunami uriaşe pe langă care cel care a lovit Indonezia în 2004 va arata ca o undă iazul din spatele casei! Nu mai vorbim de cuteremurele şi de erupţiile vulcanice asociate unui astfel de eveniment!
  6. Nucleul pământului va înceta să se rotească, din cauza unui fenomen natural sau datorită intervenţiei umane. Rezultatul este un colaps total al acestei planete! Scutul magnetic al pământului care are şi rol de protecţie împotriva radiaţiilor solare şi nu numai, va inceta să existe o perioada de timp, fapt care va duce la dispariţia tuturor formelor de viaţă de la suprafaţa solului şi, care poate duce inclusiv la pierderea atmosferei terestre.
  7. Erupţia mega-vulcanului de sub Parcul National Yelowstone care, datorită magnitudinii, ar putea declanşa erupţia altor vulcani şi care ar avea ca efect, pe lânga dispariţia Statelor Unite ale Americii, crearea unui nor de cenuşă vulcanică în straturile înalte ale atmosferei, nor care va bloca, un timp îndelungat, radiaţia solară afectând în acest fel toată flora şi fauna pamântului. Cu alte cuvinte, dacă are loc acest scenariu, vom avea întuneric pe aceasta planeta, optimist, undeva între 5 şi 10 ani. Acest lucru va duce invariabil la apariţia unei noi ere glaciare.
  8. Trecerea sistemului nostru solar prin centura fotonică, o zonă de mare energie, care va afecta întreg sistemul solar inclusiv Pamântul. Părerile, privind felul în care această zonă energetică va afecta planeta noastră şi viaţa, sunt împarţite şi este greu să tragi o concluzie însă, la fel ca şi în cazul planetei Nibiru există foarta multă informaţie disponibilă, din surse diverse, şi cred că cel mai bine ar fi să studiezi tu insuti si sa tragi propriile-ti concluzii. Poţi incepe cu urmatorul articol:
  http://www.esoterism.ro/ro/centura-fotonica.php
  Aş putea continua în acest fel însă lucrurile devin din ce în ce mai înfricoşătoare iar unele teorii sunt destul de ridicole precum: Soarele nostru explodează şi se transformă într-o gaură neagră; Experimentul în acceleratorul de particule de la Geneva a produs o gaură neagră care va înghiţii încet încet Pamântul; Zombi umblând pe străzi; Mutanţi etc. etc…. Ştii, Hollywood staff!
  Nu acestea sunt, dupa părerea mea, ameninţările reale cu toate că, ar trebui luate în considerare. De ce? Pentru că sunt posibile şi probabile! Cei care au vorbit despre aceste posibile scenarii sunt oameni bine documentaţi, nu scenarişti de filme SF.
  Ameninţările reale reprezintă ceva mult mai nevinovat dar la fel de distructiv pentru civilizaţia noastră. Iar aceste scenarii nu vor deveni evidente în 2012. Sunt deja evidente! Suntem în mijlocul acestor evenimente dar nu le vedem pentru ca ne-am obişnuit cu ele.
  Daca vei arunca o broască în apa fiartă aceasta va reacţiona imediat şi va sări din apă dar daca o pui în apa rece şi încălzesti treptat apa pâna la punctul de fierbere broasca nu va reacţiona în nici un fel şi va muri fiartă cu semnul mirării pe frunte. Aşa vei păţi şi tu dacă nu te trezesti, dacă nu devi conştient de ce se întamplă în jurul tău, daca nu devii conştient de avertizările pe care le tot primeşti pe diverse căi!
  În 2012 ceva se va întâmpla! Deja începe să se întâmple! Experţii nu sunt de acord exact asupra modului în care se vor derula evenimentele şi a calendarului acestor evenimente dar sunt comvinşi că ceva se întâmpla şi că civilizaţia noastră a intrat într-un proces de schimbări radicale. Chiar şi cei mai cinici nu pot ignora dovezi convingătoare care continua să se adune chiar azi …
  Să fie oare o coincidenţă faptul că, fiecare religie, fiecare organizaţie cu rădăcini profunde în istorie, a văzut această schimbare venind în aceasta perioada de timp?
  Toate aceste profeţii, care susţin că un eveniment major va schimba complet lumea (aşa cum o ştim), converg catre 21 decembrie 2012.
  Ce se întamplă dacă aceste surse culturale şi religioase, seculare, au dreptate în legatură cu ultima zi a civilizaţiei noastre pe planeta Pamânt?
  Să vedem ce spun câteva dintre acestea:
  – Anticul I Ching chinezesc a spus ca istoria se va termina în 2012;
  – În secolul 16, Maica Shipon, vestita proroacă din Anglia a prezis apocalipsa în anul 2012;
  – La data de 21 decembrie 2012, calendarul mayaş va completa ciclul al treisprezece-lea. Potrivit anticei profeţii Mayase, lumea se va sfârşi în acea zi!
  – Biblia, Nostradamus şi Indienii Hopi toate prezic un destin şi un sfârşit negru pentru civilizaţia noastra.
  Nu trebuie să fi clarvăzător sau profet, sau om de ştiinţă pentru a vedea că evenimentele de pe glob au devenit din ce în ce mai turbulente în timpurile recente.
  De la uraganul Katrina la tsunami-ul din Indonezia, de la evenimentele 9 / 11 la razboaiele din Irak si Afganistan, de la cutremure, erupţii vulcanice şi inundaţii la seceta şi incendiile din California, de la recesiune economică globală la crizele de asistenţă medicală şi locuinţe şi lista poate continua…
  Deci, în timp ce majoritatea cercetătorilor sunt de acord că ceva se va întâmpla în 2012, dacă întrebi douazeci de persoane diferite, în legatura cu acest subiect, veţi obţine douăzeci de răspunsuri diferite. Asta pentru că, în timp ce exista dovezi suficiente pentru a susţine ideea unei crize majore sau a unei catastrofe, informaţiile pe care le au se referă la efecte dar nu identifică precis cauzele şi soluţiile. Şi, fără soluţii concrete, majoritatea oamenilor trăiesc în întuneric!
  Eu asta caut…, soluţii de rezolvare a acestei crize majore prin care, vrem nu vrem, cu siguranţă vom trece.
  Timp de decenii, Guvernul SUA a desfăţurat în secret un program de tip „Black Ops”, program care avea menirea de a investiga cele mai probabile scenarii în lagătură cu 2012. De fapt, ei cheltuiesc 100 de miliarde de dolari în fiecare an pentru acest program.
  Recent, au introdus toate datele disponibile în cel mai sofisticat model de computer, conceput pentru a evalua evenimentele cele mai probabile sa apară în perioada 2012.
  Cantitatea de date colectate a fost MASIVĂ – mai mult de 12.346 terabiti de informaţii.
  Imaginează-ţi că Biblioteca Congresului SUA în sine are colectate doar aproximativ 100 de terabiţi pâna în mai 2009. Deci imagineaza-ţi mai mult de 123 de biblioteci la fel de mari ca Biblioteca Congresului (care este cea mai mare din lume) stivuite una peste alta, ca să-ţi dai seama despre ce cantitate uriasă de date vorbim.
  După ce au fost introduse aceste date, super-calculatorul a fost pus să analizeze probabilitatea fiecarui scenariu, pentru a determina evenimentul cel mai probabil a se întâmpla în jurul datei de 21 Decembrie 2012.
  Gânditi-vă la un calculator, o maşină gigant, care pune toate evenimentele posibile în diferite categorii, şi le atribuie „nivele de ameninţare”. Mai gândeste-te că această maşinărie nu are sentimente, este impersonală! Cine a participat la acest program?
  NASA, CIA, NSA, FEMA (Federal Emergency Management Agency), National Intelligence Council, armata, Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor precum şi multe alte agenţii guvernamentale şi organizaţii secrete din toata lumea.
  Ce fel de informaţii au studiat?
  Schimbările Pamântului, dezastre naturale, influenţa activităţii solare asupra orbitei şi climei Pământului, fenomene cosmice, evoluţia războaielor şi conflictelor din întreaga lume, bolile si pandemiile, conştiinţa umană, teoriile din fizica şi mecanica cuantică şi multe altele…
  Acum, te rog să te gândeşti, de ce un guvern ar face un asemenea efort financiar şi logistic dacă nu ar avea niste bănuieli întemeiate? Mai gândaste-te că guvernul American, şi nu numai, cheltuie miliarde pentru amenajarea de buncăre ultramoderne şi ultra-aprovizionate în vederea evenimentelor ce vor veni. Există chiar şi liste secrete de oameni care vor popula aceste buncăre iar în Norvegia, unde s-a construit cel mai mare buncăr, de acest fel, din lume exista chiar şi o bancă de ADN a tuturor speciilor de pe planetă. Nu seamană acesta cu o arcă? De ce se fac toate aceste eforturi? Este cineva atât de nebun să faca un astfel de efort bazându-se doar pe presupuneri sau aceşti oameni ştiu cu absolută certitudine ce se va întâmpla în urmatorii ani?
  Nu pot sa-ţi promit că am toate raspunsurile. Dar într-o mare de teorii care, de cele mai multe ori, induc în eroare, precum, dealtfel, o fac şi jumataţile de adevar, ceea ce am descoperit, este cel mai apropiat de adevărul absolut legat de acest subiect.Eu personal mă consider obligat să împartăşesc şi celorlalţi concluziile la care am ajuns după mai mulţi ani de căutari.
  De aceea am decis să fac public rezultatul cautarilor şi observaţiilor mele şi, mai mult decât atât, aceste concluzii vor fi oferite gratuit prin intermediul acestui site.
  Ce vei descoperi aici?
  – Cele mai probabile trei scenarii si consecintele acestora asupra planetei si civilizatiei noastre;
  – Planul absolut SOCANT care dezvaluie modul în care guvernele din întreaga lume sunt la lucru pentru a pune pe tapet si consolida o Noua Ordine Mondiala. Iti voi dezvalui în ce consta scopul adevarat al “elitei mondiale” si cum poti lupta pentru a contracara îndeplinirea acestui plan grotesc, cât mai este înca timp;
  – Care este cel mai rau loc în care te poti afla în timpul si dupa aceste evenimente si unde vei avea cele mai mari sanse de supravietuire!;
  – Impactul acestor evenimente asupra economiei mondiale si care ar putea fi activele pe care ar trebui sa le pastrezi sau sa le obtii! Care ar fi cele de care ar trebui sa scapi?
  – Numerarul va reprezenta valoarea de final? Sau va fi … altceva?
  – Modul în care Guvernul, în secret, ne otraveste cu buna stiinta pentru a slabi capacitatea noastra de a lupta împotriva planului lor!;
  – Ce legatura au previziunile Maya cu încalzirea globala si ce înseamna schimbarile climatice pentru planeta noastra!;
  – Modul în care guvernul foloseste mass-media pentru a acoperi minciunile si cum poti deosebi stirile reale de cele care au doar menirea sa acopere evenimente cu adevarat importante si cum acest lucru va fi din ce în ce mai dificil pe masura ce ne apropiem de 21 Decembrie 2012. Acesta abilitate, de a deosebi falsul de adevar, va fi absolut critica atunci când vine vorba de deciziile pe care va trebui sa le iei pentru salvarea ta si a familiei tale;
  – Cine are dreptate: cei ce prezic apocalipsa (sfârsitul timpului), sau cei care vad o renastere a constiintei, o reînnoire care vine odata cu acest eveniment?
  – Dovezi stiintifice pentru schimbarea ce va avea loc în câmpul magnetic al Pamântului si modul în care acest eveniment va afecta intreaga viata.
  – Dovezi stiintifice si comunicate, date de NASA si altii, privind activitatea solara si exploziile solare precum si impactul pe care îl vor avea aceste explozii solare asupra modului nostru de viata, Vei afla, deasemenea, si cum trebuie sa te pregatesti în acest sens!
  – Vei vedea cum religia organizata, de la preotul simplu pâna la însusi Papa, face mari eforturi pentru a pastra si ascunde de restul lumii adevarul despre viitor.
  – Mai presus de toate, vei invata sa te pregatesti pentru oricare dintre aceste scenarii sau pentru toate la un loc astfel încât, vei afla:
  – De ce consumabile ai absoluta nevoie? (La unele dintre aceste lucruri -probabil ca nu te-ai gândit niciodata).
  – De ce apa apa fiarta si racita ar trebui sa fie ultima metoda pentru a obtine apa curata! Iti voi arata alte metode de purificare a apei mult mai eficiente care elimina atât bacteriile vii cât si substantele chimice nocive.
  – Cum putem genera electricitate si caldura proprie folosind surse sigure deja disponibile pentru tine.
  – Care dintre resursele naturale vor fi cele mai reduse – si care vor exista din belsug?
  – Mici trucuri pentru a rezista caldurii sau frigului extrem!
  – Cum ne protejam familia de jefuitori, hoti si oportunistii care vor fi “din abundenta”? (Nu ma refer doar la protectia cu ajutorul armelor de foc!)
  – Cum sa devii mobil si sa supravietuiesti o perioada lunga de timp în mijlocul naturii? Ce trebuie sa contina rucsacul de supravietuire si care sunt articolele din chitul medical de supravietuire?
  – Cum trebuie organizata si aprovizionata o comunitate? Câti membri ar trebui sa fie într-o astfel de comunitate si ce profesii ar trebui sa aiba acestia pentru ca respectiva comunitate sa se putea apara si chiar dezvolta?
  – Cum poti construi un adapost care sa te protejeze în diverse situatii?
  …si multe alte informatii utile!
  Când vine vorba de ceea ce ne rezerva viitorul, nu foarte indepartat, supravietuirea ar trebui sa fie obiectivul nostru final. Acest site nu doar iti arata ceea ce trebuie sa faci pentru a te mentine in viata pe tine si pe cei dragi, dar este si un fel de “brainstorming” la care toata lumea trebuie sa participe si sa vina cu informatii sau sugestii.
  Trebuie sa ne pregatim impreuna!
  Cand am intrebat diversi oameni avizati in acest domeniu, care ar fi cheia supravietuirii unui grup sau a unui individ in diverse situatii, mi s-a raspuns, de fiecare data, ca starea de pregatire a acestor grupuri sau aestor oameni a fost, de fiecare data cheia supravietuirii lor. “Sansa favorizeaza mintile pregatite” a spus Louis Pasteur!
  Poate acum te intrebi?
  „Dar nu sunt oare toate astea doar Conspiracy Theory-Baloney?”
  Ei bine, o mulţime de lucruri pe care le auziţi si le-aţi auzit sunt, cu sigurantă!
  Guvernele eliberează adesea teorii false, „excentrice”, teorii, si dezinformare al cărui scop este acela de a ascunde adevărul.
  De fapt, multe filme la Hollywood sunt create pentru a dezinforma si a arunca teoriile conspiratiei (chiar si pe cele reale) in derizoriu!
  Dar eu nu-ti vorbesc despre teorii sau filme popcorn! Vorbesc despre dovezile adunate de catre oameni de stiinta, cercetatori, gânditori, si unele dintre cele mai stralucite minti ale planetei.
  Când am aflat adevarul, la inceput, nu mi-a venit sa cred! Imi venea chiar sa rad!
  Eu nu pretind a fi un expert pe acest subiect dar, stiu multe persoane care sunt, si ele nu rad!
  Acum, sa vedem care sunt cele trei scenarii – cele mai posibile si probabile – in legatura cu 2012:
  Ce se întâmplă dacă nu e doar un eveniment catastrofal ci o serie de evenimente care “în mod întâmplător” se sincronizează adică…, se produc în acelaşi timp? Asta e una dintre situaţiile pe care “echipa” 2012 le studiază.
  În loc de un singur dezastru care determina disparitia civilizatiei, ceea ce este mai putin probabil (ca un singur dezastru sa distruga viata pe Pamânt), ce zici de mai multe dezastre care au aparut împreuna printr-o coincidenta nefericita de sincronizare? Sinergia acestor dezastre cumulate ar amplifica dezastrul de o mie de ori nu crezi?
  1. NASA a anuntat in 16 decembrie 2008 ca s-a detectat o imensa gaura in campul magnetic al Pamântului, câmp care înconjoara planeta protejand-o de vântul solar (energie plasmatica emisa de soare).
  Pe întreaga durata a noului ciclu energetic solar, aceasta plasma nu va mai fi oprita de câmpul magnetic protector al planetei, şi va ajunge, prin breşa imensă (estimare NASA: de 4 ori mai mare decât planeta), pe suprafata Terrei.
  De ce nu am auzit de asta pîna acum? Pentru că activitatea solară a fost la minima pîna recent, iar acum urmeza un nou ciclu solar care va avea un maxim în anul 2012. Coincidentă? De ce iarasi 2012?
  Lipsa activitatii solare a permis unor comentatori ştiintifici să speculeze ca urmeaza sa intram intr-o mini-era glaciara.
  Cu toate acestea, o echipa de cercetatori condusa de Mausumi Dikpati a afirmat în 2006 ca urmatoarea perioada de activitate solară va avea un maxim mai mare cu pîna la 50% decat precedentul ciclu.
  Aceasta activitate crescută a soarelui va face ca uriaşe cantităţi de masă solară coronară să fie expulzate, astfel ca vântul solar va transporta un surplus de plasmă care va ajunge inevitabil pe Pamânt, datorita găurii din magnetosfera planetei.
  Iată cum explica situatia un cercetator NASA: „Intram în noul ciclu solar (al 24-lea). Pentru motive care ne scapă, emisiile de masă solară coronară care au loc în ciclurile solare (ca acesta) par că lovesc Pamântul cu un vârf care este totdeauna magnetizat Nord, iar astfel este posibil sî se deschidă magnetosfera planetei şi să fie încarcată cu o imensă cantitate de plasmă chiar înainte de a începe furtuna solara. Este combinaţia perfect sincronizată pentru un eveniment unic.”
  Evenimentul unic la care se referă cercetatorul NASA este încetarea funcţionarii sateliţilor, sistemelor de telecomunicatii (fixe sau mobile) şi a retelei de transport electric terestre dar, nu este suficient în sine pentru a ridica prea mult nivelul de panica. Cu toate că, eu numai când ma gandesc la ce s-ar intampla, daca nu mai avem curent electric şi nici aparatura electronică de care suntem atât de dependenţi, îmi trece un fior pe şira spinarii! De ce? Gandeste-te că lipsa curentului electric nu înseamna doar lipsa comunicaţiilor, care în sine este o catastrofă, dar înseamna lipsa totală a utilitaţilor, a transporturilor şi implicit a hranei pentru miliarde de oameni care locuiesc în mediul urban. Înseamna deasemenea lipsa serviciilor de urgenţă şi asistenţă medicală, haos în poliţie, armată, jandarmerie ceea ce duce la haos social. Ce zici doar de astea? Dar dacă o mână de alte evenimente ar fi sa se întâmple în acelaşi timp …? Dacă aceste evenimente se desfasoara acum, chiar sub nasul nostru şi noi nu le vedem?
  Cred ca ai prins ideea! Îţi sugerez să citeşti, ai comunicatele de pe urmatoarele linku-ri:
  http://www.pascaneanul.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=379:nasa-o-explozie-solara-ne-va-intoarce-la-comuna-primitiva&catid=55:istorie&Itemid=68
  http://www.descopera.ro/dnews/6427483-nasa-avertizeaza-explozii-solare-devastatoare-vor-lovi-terra-cat-de-curand
  http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-5523135-video-2012-furtuna-solara-puternica-putea-afecta-grav-infrastructura-mondiala.htm
  http://ecoul.blogspot.com/2009/03/explozia-solara-din-2012.html
  http://codru.eu/ro/news/1-latest-news/638-explozii-solare-catastrofale-in-2012
  2. Ai văzut din primul scenariu cât de dependenti suntem de electricitate! Dar mai exista o dependenţă, cel putin la fel de mare, ca dependenţa de electricitate şi anume: Dependenţa de resurse mai ales de hidrocarburi în special de petrol.
  Probabil nu eşti conştient de acest fapt dar, mai mult de jumatate din tot ce vezi, făcut de om, de jur împrejurul tau este petrol într-o formă sau alta adica, direct sau indirect. De exemplu: Pentru fiecare calorie din hrana cumparată de le hipermarket se consuma zece calorii din hidrocarburi! Care este concluzia logica ce se extrage din aceasta afirmaţie (care este cât se poate de reală)? Nu mai e petrol, nu mai e hrana! Nu trebuie să ma crezi pe cuvant! Cerceteaza tu însuti!
  A fost doar un exemplu însa astfel de exemple pot continua si pot fi extinse la tot ce ne inconjoara (man made desigur)!
  Deci…, în momentul in care ramânem fara petrol intram într-un colaps la fel de periculos ca şi cel provocat de lipsa curentului electric.
  Faptul că rezervele de petrol sunt pe ducă şi în ciuda acestui fapt lumea se inmulţeşte şi consumă din ce în ce mai mult, nu mai reprezintă de mult timp un secret. Există documentare şi destulă informaţie pe internet, şi nu numai, informaţie care poate fi accesată cu destula usurinţă (dacă ştii unde sa cautţ), pentru a te putea edifica singur. Dealtfel, vom crea o secţiune în acest site speciala pentru link-uri!
  Experţii afirmă, cu absolută certitudine, ca nu există, pe Pamânt, nici un element sau combinatie de elemente care sa înlocuiască petrolul. Nasol! Având în vedere că în maxim doi-trei ani vom avea o criza majora a petrolului fapt care va atrage un colaps economic mondial un implicit haos social. Să vedem ce spun specialiştii:
  “Dezvoltarea globala, dar mai ales a economiilor emergente precum China si India, ar putea duce la un dezechilibru intre cererea si oferta de energie. Tarile lumii s-ar putea confrunta cu o criza a petrolului dupa 2010. Si asta pentru ca productia de petrol si gaze naturale nu va tine pasul cu setea tot mai mare de energie la nivel mondial. Cel putin asa arata ultimul raport al Agentiei Internationale a Energiei. Organismul mondial care isi are sediul la Paris a publicat luni ultimul sau studiu pe termen mediu, cu previziuni pentru domeniul energetic pana in 2012. Agentia Internationala a Energiei (AIE) afirma astfel ca cererea mondiala de petrol va creste mai repede decat se estimase anterior si naste ingrijorari vizavi de oferta si pret. Daca economia mondiala va continua sa se dezvolte in acelasi ritm alert de 4,5% pe an, cererea de petrol va creste si ea cu 2,2% pe an sau 1,9 milioane de barili de petrol pe zi, in perioada 2007–2012. Anterior, se estima o crestere de 2%. Astfel, in 2012, cererea de petrol la nivel mondial va atinge 95,8 milioane de barili pe zi, iar cele mai insetate de petrol vor fi tarile din Asia si Orientul Mijlociu. China va produce doar 3,9 milioane de barili pe zi China, al doilea mare consumator de energie din lume dupa Statele Unite ale Americii, va inregistra o cerere de aproximativ 10 milioane de barili de petrol pe zi, in anul 2012. Asta in timp ce productia interna a tarii, in acelasi an, nu va depasi 3,9 milioane de barili pe zi. Restul va trebui sa vina din alte tari si de la membrele Organizatiei Mondiale a Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC), care furnizeaza 40% din petrolul mondial. Tot atunci, cantitatea de titei din productia OPEC necesara pentru a echilibra balanta mondiala a cererii si ofertei va creste la 36,2 milioane de barili de petrol pe zi, in conditiile in care, anul acesta, cantitatea necesara este de 31,3 milioane de barili pe zi. IEA nu estimeaza insa si cat va produce OPEC-ul, pentru ca nu poate face previziuni si in ce priveste politica OPEC sau nivelul productiei. Tensiunile geopolitice si lipsa unei capacitati de rezerva in productia tarilor din OPEC vor duce, de asemenea, la o limitare a livrarilor. Rezerva OPEC sau capacitatea de productie neatinsa influenteaza pretul petrolului pentru ca reprezinta acea cantitate de petrol in plus care poate fi produsa rapid in momentul in care exista o criza majora pe piata mondiala. Arabia Saudita este tara care are cea mai mare capacitate de rezerva. 2012 va fi anul in care aceasta capacitate de rezerva a OPEC-ului va atinge nivelul minim, potrivit previziunilor.”
  Inainte insa de a ramane fara petrol ce crezi ca va face cel mai mare consumator mondial de petrol care intamplator sau nu este si prima putere militara a lumii? Desigur ca ai ghicit! Este vorba de SUA!
  Sa-ti dau o statistica: SUA care are 5% din populatia Terei consuma 40% din rezervele acesteia! Uaaaaauuuu…! Daca fiecare natiune ar fi consumat la fel ca SUA ne-ar fi trebuit 10 planete la fel de mari si de abundente ca cea pe care traim numai ca sa supravietuim pana in prezent.
  Deci…, revenim la intrebare! Ce va face aceasta superputere super-inarmata cand va ramane fara rezerva esentiala pentru existenta sa? Raspunsul este evident! Va lua de la cei care au! Cum? Cu forta desigur! Vezi razboiul din Irak dar nu fi atat de naiv sa crezi in motivele pentru care Alianta NATO a intrat in Irak. SUA este acolo pentru PETROL si nimic altceva. Cum ne dam seama ca nu va pleca din Irak decat cand nu va mai fi petrol acolo? Simplu! Si-au construit o ambasada cat Vaticanul de mare semn ca nu au nici un gand sa plece in ciuda afirmatiilor facute de politicieni in frunte cu Obama!
  Insa, rezervele de petrol din Irak si chiar din Arabia Saudita (care detinea 25% rin rezervele de petrol estimate ale planetei), sunt pe sfarsite. Cum ne dam seama de acest lucru? Simplu! Au inceput sa exploateze petrolul din mare în zona! Ce înseamna acest lucru? Inseamna costuri mari, chiar foarte mari, fata de exploatarile terestre. Ca sa-ti dai seama de proportii afla ca o sonda de exploatare terestra costa câteva sute de mii de dolari pe când o platforma marina ajunge la câteva sute de milioane de dolari. Trebuie sa stii deasemenea ca marile corporatii sunt lacome si zgârcite cu investitiile asa ca nu ar investi asemenea sume daca nu ar fi obligati sa faca acest lucru.
  Ce se va întâmpla când se vor termina rezervele din zona Arabiei ? Asta se va întâmpla dupa unele estimari – tinând cont de cresterea exponentiala a consumului în fiecare an – cam în doi trei ani! Mare belea o sa fie pentru ca cel care este înarmat pâna în dinti si pregatit pentru lupta si supravietuire nu va sta cu mâinile în sân si va tabarâ pe oricine are ceva în traista. Cum nici aceia care mai au ceva în traista nu vor sta cu maînile în sân pentru ca au si ei ceva arsenal si pregatire, imagineaza-ti ce va iesi. Si acest lucru este aproape! De fapt se petrece sub ochii nostrii chiar acum!
  Din criza economica în care am intrat nu vom mai iesi niciodata tocmai pentru faptul ca nu mai avem resurse, aproape de nici un fel! Ne-am comportat ca niste virusi, ca o boala pentru aceasta planeta si se pare ca suntem pe cale sa omorâm complet gazda ceea ce va duce implicit la extinctia noastra ca specie si probabil si a celorlalte specii.
  Exploziile solare vor fi o binecuvântare pentru planeta Pamânt pentru ca vor accelera disparitia civilizatiei umane si astfel va salva, ce se mai poate salva, din ecosistemul acestei planete. Va da timp planetei sa se refaca si-i va pune pe gânduri pe cei care eventual vor ramâne. Oricum, urmatoarea civilizatie umana – daca mai ramân oameni în urma evenimentelor ce vor venii – va fi total diferita de ceea ce stim si vedem noi acum.
  3. Exista o “elita” care conduce aceasta lume din cele mai vechi timpuri si care are o linie de sânge straveche! Aceasta “elita” este extrem de lacoma dar nu este formata din prosti! Ei s-au prins demult ca lucrurile o vor lua razna odata cu cresterea demografica exploziva si au început sa teasa un plan care sa contracareze haosul social si implicit pierderea controlului. Pe scurt acest plan ar putea fi numit “Noua Ordine Mondiala”. Ce înseamna acest lucru?
  Am în continuare doua articole pentru tine (articolul A si articolul B) din multitudinea de informatii care circula pe sistemele alternative de informare. Nu vei gasi niciodata astfel de informatii transmise pe sistemele clasice de informare gen Radio, TV sau presa scrisa. Iata articolele care au ca origine urmatoarele site-uri:
  http://www.despre2012.ro/2010/06/04/marile-teorii-ale-conspiratiei-sida-holocaust-noua-ordine-mondialaevreiimasoniiapollo-11-2/
  http://www.sfarsitul-lumii.com/2010/09/28/noua-ordine-mondiala/
  A. “Conform multor gânditori progesisti, Noua Ordine Mondiala este o încercare, a elitelor internationale, de a monopoliza realitatea noastra politica si economica la scara globala. De asemenea, se sustine ca include modificari demografice, în special politicile de depopulare cu scopul reducerii supracresterii populatiei lumii. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale ar marca sfârsitul democratiei, sfârsitul autodeterminarii nationale, sfârsitul drepturilor omului si sfârsitul multor servicii publice (incluzând sanatatea si învatamântul).
  O anuntare deschisa a acestor schimbari, ar genera aproape sigur proteste masive si violente la scara mondiala. Acesta este motivul pentru care sunt introduse gradual, secret si cu un ridicat grad de dezinformare. Utilizarea puternicelor grupuri de presiune si a avantajelor financiare pentru coruperea politicienilor, folosirea unei retele de activisti postati strategic si utilizarea mijloacelor de informare corporatiste pentru musamalizarea adevarului si raspândirea propagandei, dovedesc ca pregatirile pentru întreaga operatiune a necesitat mult timp si planificare. Lipsa opozitiei substantiale în interiorul sistemului, dovedeste de asemenea prezenta unei pânze de colaboratori benevoli care au infiltrat sistemul si presteaza “munca murdara” pentru elite. Deseori este greu de crezut ca elitele au reusit sa-si extinda puterea peste atât de multe posturi de control peste spectrul combinat al economicului, politicului si socialului vietii noastre. Poate aici îsi au originile scepticismul si sintagma “teoria conspiratiei”. Din nefericire, faptul ca toate schimbarile indica într-o singura directie, exclude posibilitatea unei coincidente. Oportunismul si conformismul sunt larg raspândite într-o societate care continua sa se elibereze de orice restrictie, inclusiv valorile morale.
  Ca parte a planurilor Noii Ordini Mondiale, toate sursele de valori culturale independente au fost plasate sub atac. Acestea includ institutiile familiei si bisericii, organizatiile pentru drepturile omului, muncitorilor si legii internationale, cât si multe mijloace traditionale de promovare a valorilor morale (de exemplu, în literatura, arta si mijloacele de informare). Suntem martorii unor încercari fara precedent de “deregularizare” a modelului familial traditional, a slabirii autoritatii parintesti si de reducere a timpului de calitate pe care familiile îl petrec împreuna. Observam subfinantarea, supraîncarcarea si zapacirea învatamântului de stat si a sistemului de sanatate de stat, în încercarea de a le distruge eficienta, si pregatirea terenului pentru privatizare. Observam închiderea posibilitatilor recreationale accesibile din afara oraselor pentru familiile muncitoare, în încercarea de a restrânge masele din clasele de jos la ghetourile urbane. În consecintă, observam scăderea standardului de viaţă şi creşterea săraciei, o tendinţa care face imposibilă obţinerea independenţei financiare pentru majoritatea familiilor muncitoare, o tendinţă care prinde pe viaţă oamenii în capcana ipotecilor şi împrumuturilor, o tendinţă care subjugă oamenii. Observăm creşterea sprijinului pentru multiculturalism şi deregularizarea majoritaţii standardelor culturale, morale şi nationale. Considerând că toate aceste schimari “restructuralizante” au început să aiba efect imediat după prabuşirea Uniunii Sovietice, aceasta, de asemenea, poate fi cu greu vazută ca o coincidenţă.
  Într-o ţară bogată, poporul ar trebui să fie bogat. Un sistem care creste bogăţia elitelor pe costul maselor, este un sistem colonial, concentrat pe exploatare. De la sfârsitul Razboiului Rece, oamenii au devenit o alta comoditate.”
  B. “Noua Ordine Mondială este o conspiraţie mondială condusă de grupuri formate de către diferiţi indivizi cu o anumită putere, fie această financiară sau politica care conspiră ca să conducă în cele din urma întreaga lume printr-un guvern mondial autonom, care ar înlocui rapid statele nationale suverane şi să pună capăt luptelor pentru puterea internatională. Cu alte cuvinte, reprezintă un guvern foarte puternic care ar uni toate ţările sub comanda lui, pentru a deţine puterea absolută şi controlul asupra intregii planete. După infiinţarea unui asemenea guvern, se pare că populaţia planetei va scade drastic, la maxim 1.000.000.000 de oameni, pentru a usura munca guvernului, şi a speria pe supravietuitori pentru ca aceştia să se supuna noilor legi.
  Conform ultimelor noutăţi un asemenea proiect a început de mulţi ani, işi desfasoară activitatea în locaţii ultra secrete. În acest proiect ar fi implicaţi cei mai influenţi, puternici şi bogaţi oameni din lume, de la preşedinţi, şi pâna la oameni de afaceri ce au o anumită autoritate pe plan mondial, iar cei ce se vor opune alianţei vor fi indepartaţi.
  „Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie ca nu. Singura întrebare este daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.” – Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR), declaraţie făcută în februarie 1950 în fată Senatului american.
  Primul pas pentru realizarea acestui plan îl constituie manipularea masei de creştini. În acest sens masonii pregatesc proiectul Blue Beam (Raza Albastră) care ar urma să simuleze sosirea lui Iisus pe Pamânt. Pentru acest lucru se vor folosi unde de joase frecvenţă care vor avea ca scop întipărirea în memorie a unor mesaje trimise de către guvern şi o hologramă uriaşă care va fi amplasată la 100km deasupra Pamântului pe întreaga suprafată a Planetei. Aceasta holograma va fi diferită pentru fiecare zona a planetei, în functie de religie, limbă, astfel că fiecare creştin va vedea ceea ce este scris în Bibia lui, şi va auzi mesajele lui Iisus în limba lui.
  “Blue Beam (raza albastra) este un proiect al NASA care presupune patru directii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Aceasta religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru ca fara aducerea omenirii în aceasta sclavie spirituala dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibila.“ – extras din prezentarea realizata de Serge Monaste în 1994 în care demasca proiectul Blue Beam.
  Un alt pas important pentru manipularea maselor îl reprezinta descoperirile arheologice care au ca scop subminarea credintei. Astfel, în 2007 James Cameroon a declarat ca a descoperit sarcofagul lui Iisus, iar testele ADN, dovezile stiintifice si statisticile pun la îndoiala bazele religiei crestine. Alaturi de acest sarcofag, arhelogii au mai gasit si alte 10 cutii cu oase pe care se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua – Iisus, Maria, Iosif, Meriem – Maria Magdalena, Matei, Iuda.
  In final, controlul total al planetei va fi obtinut prin lupta, un razboi care va conduce la cucerirea tuturor tarilor.
  „A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestra în marile orase ale lumii. Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbra.”
  „Scopul este sa fie anihilata orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin retelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice si vor patrunde în orice echipament care contine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populatiei va fi realizat, astfel încat oamenii vor putea fi usor impinsi la un val de sinucideri, violente si nebunie.” – extras din prezentarea realizata de Serge Monaste in 1994 in care demasca proiectul Blue Beam.”
  Concluzie: Două dintre cele trei scenarii care conduc invariabil către sfârşitul civilizaţiei aşa cum o cunoaştem în prezent, se derulează sub ochii noştrii şi suntem atât de orbi, de preocupaţi de prostiile de zi cu zi încât nu vedem că suntem pe marginea prăpastiei. Cât priveste scenariul legat de activitatea solară şi influenţa acestuia asupra Terei primim continuu avertizări chiar şi pe sursele principale mass media dar noi, în aroganţa şi indolenţa noastra nu luam nimic în seamă pâna când va fi prea târziu şi vom muri precum broastele fierte la foc mic.
  Ideea este că ne trăim ultimii ani dacă nu începem să facem ceva chiar acum.“Asteaptă-te la tot ce e mai bun dar, pregăteste-te pentru ce-i mai rău”

 50. Sandy stii de ce raman fetele batrane nemaritate? Pt ceea ce ofera nu exista cerere:)
  Cat timp exista cerere de fatalism o sa fie si oferte ”experti” gata sa-ti demonstreze ca o catastrofa te ”poate” paste in fiecare clipa.E adevarat se stie coincidenta mai multor evenimente nedorite duc la catastrofe.Planeta X e mai mult decat deajuns pentru a ne scoate din ecuatie…ee.. dar tu joci cu mai multe duble adunand o gramada de scenarii posibile? pt ce? daca esti convins ca X ne face praf ce rost mai au celelalte nu te-ai intrebat?Eee..poate ca e ca la 11 metri 🙂 daca rateaza? nu-i nimic cautam alt scenariu.Ei uite iti mai adaug eu unul, dupa parerea mea mult mai ingrijorator:terorismul.Aseara am vazut pe tvr2 ce cantitati uriase de material nuclear exista in Rusia, pazite sumar de cate un singur paznic si se stie dealtfel in Rusia orice se poate fura.Posibilitatea ca sa intre pe mainile teroristilor e ingrijoratoare mai ales usurinta cu care se poate face o bomba nucleara cu cunostintele din ziua de azi, si dupa ce am vazut acel 11 septembrie.. oamenii aia sunt bolnavi si pot face mult rau.
  PS.
  Nu am gasit in expunerea ta cum ma pot salva?
  Eu pariez pe om in orice caz in capacitatea lui de adaptare, din experienta dureroasa de mii de ani a invatat ceva si chiar daca vom mai lua cate o palma de la natura vom cade allways in picioare.

 51. Jonny-eu nu pot sa te ajut pentru ca atunci alti deabea vor astepta sa ma corecteze asa ca cel mai bine ar fi sa cauti singur metode de aparare Datoria mea e doar sa te avertizez si cred ca si acest lucru e totusi ceva.
  Aici gasesti unele metode de salvare :
  http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/12-iti-place-sau-nu-2012-se-apropie

 52. Ce ziceti de asta:daca e si adevarat inseamna ca am cam …bulit-o!!!

  .Fosta astronauta franceza Claudie Haigneré a exclamat inainte de a incerca sa se sinucida: „Pamantul trebuie avertizat”!Avertizat in legatura cu ce?Desi s-a intamplat acum aproape doi ani (23 DEC 2009) iata o intrebare ramasa inca fara raspuns.Lucruri ciudate se petrec in Golful Aden si toata floarea marinei militare mondiale patruleaza prin zona.Nemaivorbind de faptul ca, in mod coincidential in ziua incercarii de sinucidere laboratorul unde lucra dansa a luat foc.Iata ce comentarii s-au facut pe aceasta tema:
  ” Something strange happened in France the day before Christmas: „The first Frenchwoman in space, Claudie Haignere, was rushed to the hospital this week after an apparent suicide attempt” (http://www.aero-news.net/index.cfm?ContentBlockID=6e76c985-4494-4ebc-a9c2-69ea071e0d7a). The website whatdoesitmean.com affirms that ms Haignere was screaming „Earth must be warned!” just before falling into coma (http://www.whatdoesitmean.com/index1181.htm) but this doesn`t seem confirmed until today. However, what is known for certain in this strange case is enough to make it frightening:

  Every media agree on that ms Haignere was still conscious when she was found in her home, so she really could have told something which was rapidly censored by the Mossad agent (it isn`t even a secret any more) Sarkozy french president`s government. Also, ms Haignere`s relatives say they don`t know about any reason why she would have tried to kill herself and it is hard to believe that, as a top level physician and medical researcher, she could have mistakenly taken a coma-inducing dosis of anything, as the official story pretends. It`s worth to note that only a few days before (Dec. 11th), ms Haignere seemed very happy to be awarded one of the highest European state decoration for her scientific work. What is even more disturbing is the fact (also mentioned by whatdoesitmean.com) that a laboratory of the „Institut Pasteur” dept of bacteriology where ms Haignere was conducting researches was mysteriously destroyed by fire on the same day she „inadvertently put herself” into coma (http://www.wflxfox29.com/Global/story.asp?S=9575266&nav=2JWi).

  I wouldn`t really be surprised to learn one day that ms Haignere was trying to warn mankind about an impending world pandemic, be it „natural” or man-made, about which the governments in the secret are not willing to give us warning…

  By the way, in the light of this strange affair, I wonder if the two French „bio-engineering” research students slaughtered in July 2008 in London were not somehow connected to the same kind of forbidden knowledge ms Haignere wanted to warn us about. (http://www.monstersandcritics.com/news/europe/news/article_1414792.php/Two_French_students_killed_in_horrific_attack_in_London__Roundup). Did they know too much?

  Here is another excerpt from whatdoesitmean.com:
  „“Earth Must Be Warned!” Screams French Astronaut Before Suicide Attempt

  December 25, 2008

  “Earth Must Be Warned!” Screams French Astronaut Before Suicide Attempt

  By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers (Traducción al Español abajo)

  A most peculiar FSB is circulating in the Kremlin today stating that the renowned scientist and France’s first female astronaut Claudie Haigneré [pictured top left] had to be ‘forcefully restrained’ after screaming “Earth Must Be Warned!” prior to her falling into a coma from a reported overdose of sleeping pills in an apparent attempt at suicide.

  Of Dr. Haigneré’s suicide attempt we can read from French media sources:

  “The first French woman in space has been hospitalized after she tried to take her own life, according to published reports.

  Claudie Haignere, 51, was hospitalized late yesterday after she tried to commit suicide, an unidentified French government source told Agence France-Presse. Another source told AFP that Haignere overdosed on pills.

  Haignere, a rheumatologist, flew to the MIR space station as an astronaut in 1996 and to the International Space Station (ISS) in 2001. She’s studied how humans adapt their motor and cognitive skills in weightlessness and monitored astronauts from the ground. Later, on the MIR, she performed experiments in physiology, developmental biology, fluid physics and technology, according to the European Space Agency.”

  More ominously, these reports continue, was that within hours of Dr. Haigneré’s alleged suicide attempt her laboratory, where she worked on the forefront of Human/Alien DNA research, at the World renowned Pasteur Institute was destroyed by fire, and as we can read as reported by the Associated Press News Service:

  “Fire broke out Wednesday in a biology laboratory at the Pasteur Institute in Paris, famed for research on fighting infectious diseases, officials said.

  No victims were reported, and no sensitive materials or viruses were affected by the fire, which was extinguished by firefighters, an official at the institute said. The official was not authorized to be publicly named according to company policy. The cause of the blaze was unclear.

  The fire broke out mid-morning in an underground level of one of the buildings in the institute’s campus in southern Paris, a lab that conducts research in developmental biology, the official said.”

  FSB internal reports on Dr. Haigneré state that since her return from space she had become convinced that our Earth had been visited in our historical past by ‘ancient astronauts’ who had not only had colonized our Planet but had genetically engineered the then existing semi-human life forms into our present day human race.

  Dr. Haigneré’s beliefs mirror those of the prominent Israeli writer and researcher Zecharia Sitchin who it is reported: “attributes the creation of the ancient Sumerian culture to the „Annunaki” (or „Nephilim”), a race of aliens from a planet he calls Nibiru which he believes to be in an elongated, elliptical orbit in the earth’s own solar system.

  Sitchin asserts that Sumerian mythology reflects this view, though his speculations are entirely discounted by mainstream scientists, historians, and archaeologists, who see many problems with his translations of ancient texts and with his understanding of physics.”

  It is also interesting to note the timing of Dr. Haigneré’s alleged suicide attempt coming at the exact time that concerns are growing over the growing deployment of Global Naval Forces around the Middle Eastern region believed to have been the location of the ancient Garden of Eden, and which we had reported on in our December 21st report titled “World Shipping Comes To Halt As Global Navies Prepare For ‘Unprecedented’ Confrontation” and where we had noted that:

  “Global Naval Forces currently steaming towards, or already in, The Gulf of Aden include ‘friends and foes’ alike The United States, Iran, China, Russia, Germany, Switzerland, European Union and India under what these reports state is the ‘cover story’ of protecting the shipping lanes of that region from the US backed pirates operating out of Somalia.

  Current news from this region are, also, appearing to show that hostilities have already begun between our Earth’s ‘Defense Forces’ and the Watchers as like the United States last attempt to attack these ‘aliens’ by themselves this past January has, once again, resulted in massive cuts by the Watchers to the many undersea communication cables laying upon the seafloors of this region which have now isolated large parts of the Middle East and the sub-continent.”

  Equally important to note is that for the first time in centuries Chinese warships have left their home waters to join the massive International effort to confront what is seen as our Earth’s most serious threat ever, and that when attempting to confront an undersea ‘anomaly’ off the coast of Papua New Guinea villagers reported a UFO like craft rapidly ascending from the ocean and streaking skyward leaving in its aftermath giant swells which have left nearly 32,000 homeless and which the United Nations is now rushing aid towards.

  To the catastrophic damage wrecked upon Papua New Guinea the UN is reporting that “the swells destroyed houses, food and water supplies, damaged crops and led to the loss of gardening tools.”

  To what Dr. Haigneré was attempting to warn our World about it is not to our knowing, other than to point out the obvious conclusion that whatever had caused this most distinguished of scientists to be in such great distress could, indeed, be a prelude of more, and even stranger, events ready to overtake us in the days and months to come.

 53. http://img573.imageshack.us/i/z56.mp4/

 54. SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PATRIARHULUI BISERICII ORTODOXE ROMANE:
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Stimate domnule Daniel Ciubotea,
  Nu folosesc in scrisoarea mea rangurile de patriarh sau preafericit, deoarece ma adresez omului Daniel Ciubotea, asa cum il cunosc: inteligent, cult, frământat de responsabilitatile unei functii aflată in contradictie cu propria constiinta de personalitate complexa si evoluata, din acest secol luminos. Sunteti primul om din aceasta tara care poate clarifica gravele contradictii din mintile a milioane de adepti judeo-crestini si va rog sa o faceti. In acest scop, va rog sa folositi un post de televiziune, cu un anunt prealabil care sa concentreze atentia celor interesati, pentru a raspunde urmatoarelor intrebari din sfera dumneavoastra de activitate:
  1. Dumnezeu este autorul gravelor infractiuni descrise in Biblia aprobata de sinodul BOR, cum ar fi pruncucidere, genocid, instigare la fratricid si paricid, instigare la inselaciune si furt, protejarea unor incestuosi, proxeneti si perversi, doritori de sacrificii umane etc? Chiar si cel mai putin cult om din tara crede ca Dumnezeu poseda cele mai nobile insusiri de personalitate, cum ar fi creativitatea, atotcunoasterea, moralitatea desavarsita, non-violenta etc. Cum sa intelegem noi, oameni simpli, modelul abominabil de Dumnezeu pe care ni-l oferiti prin Biblie, mai ales prin Vechiul Testament? Sa ne comportam la fel de infractional?Nu putem, deoarece suntem oameni civilizati, creatori si morali. Ce cred copii nostri, carora le bagati religia cu de-a sila in cap, despre acest model? Nu cumva, prin punerea faptelor abominabile din Biblie in sarcina lui Dumnezeu, savarsiti o grava blasfemie? Nu cumva, in textul original al Bibliei, nu era vorba de Dumnezeul nostru perfect, ci de niste abominabili zei ai salbaticilor israeliti, cum ar fi Sabaot, Iahve, Adonai, Eli, Elohim? Daca raspunsul este afirmativ, cum va permiteti sa savarsiti o blasfemie atat de cumplita si sa faceti partasi la ea naivii religiosi care va cred slujitorul Domnului?
  2.Stiintele au demonstrat ca molecula noastra de Univers, veche de circa 13.5 miliarde de ani, contine cateva cateva sute de miliarde de galaxii aflate in expansiune prin spatiul universal. Galaxia noastra, Calea Lactee, are un diametru de 100.000 de ani lumina, astfel ca sistemul nostru solar, cu un diametru de 13.5 miliarde de kilometri, pare un bob de orez situat intr-un brat interior al ei, in vecinatatea stelei Betelgeusa, din constelatia Orion. In aceste conditii, cum putea Dumnezeul Universului cobori pe un fir de praf numit Terra, sa devina mai mic decat un microb, pentru a crea cele expuse in Biblie? Nu cumva Dumnezeu este mult mai mult mai grandios decat maruntii zei elohim si Sabaot imaginati de anticii israeliti? Daca zona noastra de Univers are 13.6 miliarde de ani, Soarele nostru 4.5 miliarde de ani si Pamantul, 4.4 miliarde de ani, cum va explicati ca Biblia, pretins inspirata divin, afirma ca geneza universala a avut loc in anul 3760 i.e.n.? La acea data, pe teritoriul tarii noastre existau comunitati de europizi, egiptenii aveau doua regate, sumerienii si pelasgii scriau etc. Care este adevarul despre geneza universala, cel din Biblie sau cel descoperit de stiinte?
  3. Conform evangheliilor canonice, aprobate de institutia pe care o conduceti, judeul Jeshua, zeificat ulterior sub numele de Isus Christos, credea in zeii abominabili din Vechiul Testament si in miturile infirmate de stiinte din acest text. Conform Talmudului, a fost procreat de o jidoaavca, Miriam, inainte de casatorie, din relatii sexuale cu soldatul roman Pandera. Nici o sursa istorica serioasa nu-l mentioneaza pe Jeshua. Cum poate un individ semisalbatic, inchinator la zeii abominabili din Vechiul Testament, total necunoscator cu privire la modul de aparitie si functionare a sistemului nostru universal, sa fie declarat fiul lui Dumnezeu, ba chiar si Dumnezeu? De cand un soldat roman, Pandera, a ajuns Sfantul Duh? Putea Sfantul Duh sa coboare din plan divin, sa fecundeze o jidovcuta semisalbatica, in contra propriei porunci precizata in Biblie si in apocriful lui Enoh? De ce timp de 325 de ani, pana la conciliul de la Nikeia, Jeshua a fost considerat numai un reformator religios, apoi a fost declarat fiul lui Dumnezeu si parte din Divinitatea vazuta, in mod monstruos si irational ca „sfanta treime”? Nu cumva imparatul Constantin a amenintat episcopii cu moartea de la acest conciliu, sa voteze aceasta blasfemie? De altfel Jeshua a afirmat mereu ca este fiu de om si-l numea tata pe unul din zeii salbatici israeliti, Eli. Conform evangheliilor canonizate, Jeshua a intrebat simplu, omeneste, plin de disperare Eli, Eli, de ce m-ai parasit? Credeti ca un fiu al lui Dumnezeu ar fi trait ca un salbatic, s-ar fi lasat torturat si ar fi invocat ajutorul unui zeu tribal israelit?
  4. Conform Evangheliei dupa Matei, Miriam a avut sapte copii: Jeshua, Icob, Iosif, Iuda, Simon, Melha si Esa. Cum se face ca la conciliul de la Efes, Miriam a fost declarata Fecioara si Maica Domnului? Aveau salbaticii episcopi competenta de a face o astfel de declaratie ori au savarsit o blasfemie? O femeie care a nascut sapte prunci poate fi fecioara?
  5. Toti oamenii de stiinta care au civilizat Umanitatea au facut minuni palpabile, care demonstreaza ca au fost soli divini, trimisi sa ne lumineze mintile si sa ne modeleze moral personalitatile. Numai in ultimii 200 de ani, dupa ce teroarea judeo-crestina a mai slabit, acesti soli divini ne-au oferit minuni cum ar fi energia electrica, telefonul, radioul, becul electric, televizorul, avionul, elicopterul, motorul cu explozie, racheta spatiala, statia orbitala etc. Dumneavoastra cum probati pretentia de slujitori ai lui Dumnezeu? Aveti vreo legitimatie semnata de insusi Atotputernicul? Ati facu vreo minune? In caz afirmativ, aratati ce minuni ati savarsit! Sugestionarea si conditionarea psihica a naivilor religiosi nu este o minune, ci o actiune negativa, care poate duce la alienare, deoarece preotii nu cunosc psihicul uman.
  6. Daca Jeshua zis si Isus Christos a fost fiul lui Dumnezeu, de ce promisiunea lui de a cobori imparatia cerurilor pe Pamant, in timpul vietii apostolilor, nu s-a confirmat? De ce secta religioasa notri, din care a derivat judeo-crestinismul, s-a divizat in 15-20 de culte si secte care s-au confruntat si se confrunta violent? De ce Isus Christos n-a oprit crestinii sa se dezbine si sa lupte intre ei? De ce Isus Christos a permis ca, in numele sau, sa fie ucisi circa un miliard de pamanteni? Isus Christos a fost fiul lui Dumnezeu sau un mistic judeu semisalbatic, asa cum erau toti oamenii din urma cu 2000 de ani?
  7. Jeshua a recomndat adeptilor sai sa nu se inchine in public, ca fariseii, ci in cea mai linistita camera din casa lor. Primul martir al crestinatatii, sfantul Stefan, a fost lapidat de farisei pentru ca le-a strigat un adevar de necontestat Cel Atotputernic nu incape in constructie facuta de mana omeneasca. Daca fondatorii religiei judeo-crestine v-au spus clar sa nu faceti lacase de cult, de ce cheltuiti banii populatiei pe constructii faraonice? De ce puneti naivii sa se inchine la intalnirea unor biserici? De ce va incalcati propriile dogme?
  8. Fondatorul religiei dumneavoastra, Jeshua, v-a recomndat sa nu adunati averi pe Pamant, ci in ceruri. De ce incalcati aceasta porunca, spoliind populatia in mod direct, prin taxe religioase si indirect, cu ajutorul statului ai carui lideri i-ati corupt la acest gest incorect? Ce avere poseda BOR in prezent si din ce surse a strans-o? Cate miliarde de euro a primit BOR de la statul roman, prin retrocedari, donatii, subventii si ajutoare salariale? Ce faceti cu aceste averi dumneavoastra, „slujitorii Domnului Isus Christos”? De ce luati taxe si de la oameni care nu va imbratiseaza ideile, folosind forta coercitiva si fiscala a statului? E corect?
  9. Daca Dumnezeu a creat tot ce exista in Univers, cine a creat personajele malefice antidivine satan, diavol, drac, demon etc.? Si-a creat Dumnezeu adversari? Daca au aparut din alta parte, de ce Dumnezeu nu-i distruge? In slujbele dvs spuneti ca Dumnezeul l-a surpat pe Diavol. Daca l-a surpat, cum se face ca, ulterior, sustineti ca exista? Nu cumva prin inventarea diavolului, vreti sa explicati si sa scuzati defectele omenesti? Nu cumva slujitorii religiosi si cei indoctrinati de ei creaza diavoli cu imaginatia lor, lansandu-i in mentalul colectiv, sub forma de entitati psihoenergetice receptabile telepatic de persoane nevinovate? Nu cumva aceasta este cauza multor alienari si crime justificate religios? Sa va amintesc cati oameni au foist ucisi de fanaticii religioasi in Romania, numai in ultimii 20 de ani?
  10. Religia judeo-crestina practica cea mai cumplita forma de rasism, rasismul justifcat divin. Ea afirma ca un singur popor terran, evreii, a fost ales de Dumnezeu si o singura tara, Israelul, este sfanta. Acest fapt creeaza sentimente de frustrare si de inferioritate copiilor nascuti in alte tari si popoare, precum si resentimente la adresa poporului evreu. E adevarat ca evreii sunt singurul popor ales de Dumnezeu si tara lor, singura tara sfanta? Daca e adevarat, cum se explica faptul ca, dupa aparitia acestor afirmatii, evreii au fost prigoniti in intreaga lume? Dumnezeu e sadic, sa-si supuna poporul ales la suferinte? Cum se explica faptul ca in Israel n-a fost si nu exista pace, desi e „tara sfanta”? Cum se explica faptul ca arienii, o rasa nealeasa de Dumnezeu si necreatoare de religii, au facut cele mai multe minuni din ultimile doua secole? Ei au inventat motorul cu aburi, motorul cu explozie, becul electric, telefonul, radioul, televizorul, avionul naveta spatiala, calea ferata etc. Cine i-a inspirat sa faca aceste lucruri bune, daca nu Dumnezeu? De ce Dumnezeu n-a inspirat indivizi din „poporul ales” sa descopere si sa inventeze aceste bunuri si valori civilizatoare? E Dumnezeu un salbatic care se da cu capul de ziduri ca rabinii sau un civilizator de oameni?
  11. Cum explicati aparitia celor trei rase principale, europida, negroidasi mongoloida, fiecare cu subrasele ei, fiecare cu patru grupe sangvine, cu RH pozitiv si negativ, din cuplul primordial Adam si Eva, de o singura rasa, cu o singura grupa sangvina si cu un singur tip de RH? Puteau aparea rasele actuale numai in ultimii 5760 de ani? Cum se explica faptul ca scrieri sumeriene si carpatine anterioare genezei biblice vorbesc deja de mai multe rase? Nu cumva crearea cuplului primordial Adam-Exa si pacatul originar savarsit de ei este o poveste puerila, pe care n-o mai cred nici retardatii mintal? De unde si-a luat Cain sotie, daca singura femeie de pe Terra primordiala era mama sa Eva? Prin incest repetat nu se putea, deoarece ar fi dus la degenerarea si disparitia Omenirii dupa cateva generatii.
  12. Religia iudeo-crestina se bazeaza pe frica de Dumnezeu. In textul original al Bibliei, Moise afirma ca zeul tribal Iahve a venit sa bage spaima in desfranatii de israeliti semisalbatici, pentru a-i face ascultatori, dar calugarul Ieronim a identificarea dintre Iahve si Dumnezeu, cu ocazia traducerii Bibliei in limba latina, in sec. 3 e.n. Iahve este Dumnezeu? Trebuie sa ne temem de Dumnezeu ori sa-i acordam toata increderea noastra? Psihologia a demonstrat ca frica este un sentiment negativ, care naste ura la adresa celui care infricoseaza. Ne invatati sa-l uram pe Dumnezeu? In timpul modern, nici animalele nu se dreseaza cu frica. Cu atat mai putin, nu putem educa oamenii cu spaima.
  13. Conform apocrifelorbiblice, Jeshua zis si Isus Christos s-a nascut pe data de 28 martie in Nazaret, iar pana in sec 4 e.n. ziua lui de nastere s-a sarbatorit pe 18 aprilie si pe 29 mai. De ce ati schimbat locul nasterii lui in Betleem, unde n-a fost nici un recensamant in acel an? De ce ati schimbat data nasterii pe 25 decembrie, de Craciunul arian sau de sarbatoarea Sol invictus? Ce semnifica acest fals probat cu propriile dumneavoastra documente? Conform evangheliilor canonice, Jeshua zis si Isus Christos a fost rastignit la doua zile dupa terminarea Pesahului ebraic, la o data fixa, deci. De ce schimbati in fiecare an ziua mortii si invierii? Sarbatoriti de fapt, un anume eveniment astronomic, care nu are nimic de-a face cu povestea evanghelica?
  14. Dumneavoastra, judeo-crestinii, va arogati dreptul de a judeca morala adeptilor si folositi sintagma inselatoare morala crestina. Ce fel de modele morale indicati mirilor in ziua cununiei? Mirelui ii spuneti sa se poarte ca patriarhul Avraam, un proxenet care-si trimitea sotia sa se prostitueze cu faraonul, un tip lipsit de orice credinta in Dumnezeu si predispus la orice compromis pentru a supravietui si a castiga. Miresei ii recomandati sa se veseleasca ca Sara, o femeie desfranata, care intretinea relatii sexuale contra cost cu faraonul si a incercat sa procedeze la fel cu regele Abimeleh. Ii mai recomandati miresei sa se inmulteasca ca Rasela, o idolatra care se inchina la terafimi (serafimi) din lut, o hoata care a furat idolii parintesti si o mincinoasa care si-a mintit tatal pentr a pastra idolii. Le mai dat ca exemplu de moralitate pe Iacob-Israel, un escroc care i-a luat fratelui dreptul de mostenire pentru un blid de linte, si-a inselat tatal pentru a-i fura binecuvantarea si averea, si-a inselat socrul pentru a-i lua turma, apoi s-ar fi luptat cu insusi Dumnezeu.
  Biblia abunda in fapte imorale savarsite inclusiv de Jeshua zis Isus Christos. De pilda, Jeshua a blestemat un smochin sa se usuce pentru ca , intamplator, nu avea rod cand ii era lui foame. Jeshua a blestemat orasele in care n-a fost bine primit. Jeshua bea cot la cot cu scursurile societatii. Jeshua a amenintat Omenirea ca a venit sa semene dezbinare chiar si in familii iar amenintarea lui s-a confirmat. Jeshua nu se spala pe maini inainte de a manca etc. Evanghelia e plina de imoralitati si manifestarile orgolioase ori misogine ale „iubitorului de oameni” Jeshua.
  Vechiul Testament abunda in crime, jafuri, tradari, furturi, inselaciuni, silnicii, omoruri. Aceasta este morala judeo-crestina?
  15. Daca preotii sunt slujitorii Domnului, ed ce savarsesc infractiuni si fapte imorale, incepand de la blasfemii si terminand cu perversiuni sexuale? De ce BOR a tacut malc atunci candguvernarea crestin-democrata a legalizat homosexualitatea, o fapta profund imorala si interzisa de legile divine, dar se opune legalizarii prostitutiei, o practica naturala? BOR este interesata sa dezvolte homosexualitatea? De ce? De ce dvs, ca patriarh, n-ati exclus din breasla monahala calugarii homosexuali dovediti cu probe, ci i-ati mutat de colo, colo?
  16. Cum se explica faptul ca, dupa introducerea religiei in scoli si o agresiva propaganda religioasa, faptele imorale si infractionale au crescut in natiunea noastra, incepand de la copii si adolescenti? Au crescut jafurile, perversiunile sexuale, consumul de droguri si alcool, libertinajul public, coruptia politicienilor sprijiniti de BOR etc. Sa credem ca BOR este o simpla organizatie de tip mafiot, care nu are nimic in comun cu Divinitatea, ci isi vede numai de afacerile ei?
  17. De ce BOR nu este interesata de viata cetatenilor din tara? In 20 de ani de dezmat religios, BOR s-a imbogatit, numarul bisericilor a crescut vertiginos, dar nivelul de trai al cetatenilor a scazut dramatic. In aceasta perioada, natiunea noastra a pierdut un milion de oameni morti si doua milioane de imigranti. Pentru cine a facut BOR atatea biserici, daca natiunea moare sub ochii nepasatori ai preotilor?
  18. Religia judeo-crestina practica magia prin contigenta si alte falsuri similare? De exemplu, de ce spoliaza naivii care ating moastele unor indivizi pretinsi sfinti, falsul brau al Maicii Domnului, icoane pretins facatoare de minuni? Toate acestea constituie infractiuni de inselatorie si trebuie pedepsite conform legii penale romane. De ce icoanele si moastele n-au produs ploi la nevoie si nu le-au putut opri cand a trebuit? Nu-i o salbaticie sa pui oamenii sa se inchine la niste ciolane ale unor necunoscuti din trecutul salbatic si la niste lemne vopsite? Unde vreti sa duceti acest neam?
  In sclavagism? De cand sunt cetatenii robii lui Dumnezeu si nu oamenii lui Dumnezeu?
  19. De ce judeo-crestinismul se adreseaza Divinitatii nepoliticos, la persoana a doua singular, tutuindu-l pe Dumnezeu, de parca ar fi pascut porcii impreuna? De ce, in schimb, foloseste formula de politete Domnia Voastra pentru niste vremelnici lideri pacatosi cat incape? Cum sa va ajute Dumnezeu, daca il insultati in toate felurile posibile?
  20. De ce amenintati mereu oamenii cu sfarsitul lumii terane? Apolcalipsa lui Ioan, un delir al unui nebun mistic, este o astfel de amenintare. Omul amenintat sufera psihic, se teme, se demobilizeaza de la invatatura si munca, isi dezvolta asteptari negative care il imbolnavesc si-l ucid. Cate astfel de crime au pe constiinta preotii judeo-crestini? Ati amenintat ca, in anul 2000, va veni Isus Christos calare pe un nor, sa judece populatia. Acum amenintati ca sfarsitul lumii va veni pe 21.12.2012. Ce va fi la acea data?
  21. Care este pozitia dvs fata de atrologie, vrajitorie, samanism si superstitii? De regula, in ziare si reviste, stirile religioase apar alaturi de astfel de informatii iar diverse calugarite concureaza cu tigancile vrajitoare la inselat naivii cu pretinse minuni.
  22. Care este pozitia dvs fata de constructia faraonica si inutila, botezata pompos catedrala manturii neamului? Neamul nostru se va mantui cu niste ziduri scumpe sau cu credinta, cunoastere, creatie si comportare morala? Cat va costa aceasta sandrama mistica si de unde sunt banii cu care o veti ridica? De ce ati luat bani de la gurile flamanzilor, prin intermediul statului, pentru a construi aceasta monstruozitate inutila? Chiar nu intelegeti ca Omenirea se indreapta catre viitor, astfel ca peste decenii, nimeni nu va mai avea nevoie de biserici si catedrale? La primul contact stabil cu extraterestrii, toate religiile se vor prabusi iar acest contact este iminent.
  23. V-ati dat seama ca bisericile contribuie la raspandirea bolilor infectioase, prin sarutarea icoanelor si folosirea unei singure lingurite pentru cuminecatura? Oamenii nu realizeaza ca au luat microbii, deoarece nu se imbolnavesc imediat, ci dupa o perioada de incubatie a virusilor. Ce veti face? Veti continua sa imbolnaviti lumea?
  24. Judeo-crestinismul este monoteist sau politeist? Daca e monoteist, cum se face ca incercati sa-l inlocuiti pe Dumnezeu cu diverse constructii speculative, inventate de salbaticii din urma cu 16 secole si ati creat un intreg panteon de zei numiti sfinti? Nu sint prea multi pentru sanatatea mintala a practicantilor?
  25. Preotii sint prestatori de servicii religioase platite de populatie, deci, liberi profesionisti. E cinstit ca ei sa ia salarii si de la stat? Sint ei cinstiti cand iau taxele de la populatie, atat fata de oameni, cat si fata de Patriarhie? Nu cumva majoritatea preotilor inseala si populatia si Patriarhia, bagand in buzunar sumele incasate? Ce faceti dvs cu salariul de la stat, caci primiti tot ce va trebuie gratis. Cand veti decide sa renuntati la salarii si sbventii statale?
  Domnule Daniel Ciubotea, poporul care v-a dat un cec in alb vrea sa mai afle multe de la dvs, in mod direct, cum a discutat si cu cel mai important om din stat, Presedintele Romaniei. Aveti urmatoarele posibilitati de actiune:
  1. Va faceti ca ploua, sperand ca, peste spusele mele, se vor asterne tacerea si uitarea. In acest caz, gresiti enorm, caci voi relua periodic intrebarile, din ce in e mai multe si mai incisive iar populatia va fi nemultumita ca patriarhul nu vine la televizor sa clarifice problemele.
  2. Puteti trimite un purtator de cuvant sa balmajeasca niste vorbe masluite. Populatia va fi dezamagita de lasitatea dvs.
  3. Va luati inima in dinti si, folosindu-va inteligenta, puteti incerca sa pacaliti populatia, dand raspunsuri pe langa intrebari. Majoritatea vor descoperi ca-i inselati si va voir taxa fara mila .
  4. Nu-mi plac revolutiile, dar daca raspundeti cinstit la aceste intrebari, veti destrama perfidele mituri salbatice ale judeo-crestinismului. Atunci voi striga in gura mare ca sinteti un OM.
  Va asteptam cu nerabdare, la dezvaluiri, nu la confruntari violente.
  Pavel Corut.
  Sursa; http://danlupu.wordpress.com/2010/06/19/scrisoare-deschisa-adresata-de-pavel-corut-domnului-daniel-ciubotea-seful-bisericii-ortodoxe-romane/

 55. Citind articolul de mai sus imi vine in minte gluma lui Vaida ,,mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu,, mai bine ramanea el la romanele lui de kkt pe care le scoate in ritm de manele ,decat sa dea cu bata in balta sa se stropeasca in halul asta. Adica mister Corut convins ca visul lui Baiazid de drept ii apartine deschide cutia pandorei unde ne demonstreza capacitatea lui de comprehensiune undeva la nivel de clasa IV -a contrazicandu-se in idei la fiecare pas. Paradoxal in opinia lui de ateu convins Dumnezeu exista, e un tip rafinat cu maniere inalte nicidecum un taran care umbla descult pe pamant asemeni lui Isus. Amestecand stiinta cu religia confunda progresul tehnologic cu ,,minunile,, apoi se afunda atat de rau in propriul ghiveci incat il declara pe Isus bastardul lui Frankenstein si este gata sa-l aduca in beciurile securitatii pentru marturisiri complete. Religia ii sta ca un nod in gat imputand greselile bisericii de doua mii de ani patriarhului care in opinia lui e principalul vinovat in ascunderea adevarului biblic si istoric, dar nu se opreste aici in caderea lui vrea sa ia cu el si sarbatorile dragi noua pastele si craciunul de fap totul e un scancet dupa puterea lui de altadata.Nu sa intrebat niciodata de ce? de ce a fost scrisa biblia? de ce nevoia oamenilor de a crede in ceva? sau ce s-ar intampla cu ei daca brusc de maine nu vor mai avea nimic in ce sa creada? e omul destul de evoluat asfel incat nu frica divina sa-l impiedice a savarsi fapte reprobabile?
  In neputinta lui loveste in Isus singurul fapt palpabil, stim cu siguranta ca a trait stiinta o atesta nu e doar un vis dintr-o carte, si chiar daca minunile savarsite de el nu se pot proba totusi a fost un om extraordinar prin gandirea lui evolutiv-reformatoare la acea vreme schimband legea veche,,ochi pt ochi si dinte pt dinte,, cu legea noua ,,daca cineva iti da o palma intoarce si obrazul celalalt,, fapt greu de inghitit la acea vreme chiar de biserica.
  Apoi se plange ca biserica i-ar invata de rau copilul nimic mai fals biserica de azi apara valorile morale si ale familiei, cred ca nimeni nu poate contesta acest lucru, biserica amenita credinciosii cu sfarsitul lumii, iarasi fals, in zilele noastre nu am auzit ca vre-o biserica sa-si ameninte in orice fel credinciosii.Ma intreb ce i-ar putea raspunde orice om cu judecata la kkt-urile fara noima insirate de el? Nimic. Un scuipat in scarba si mergi mai departe.

 56. MIRACOLE CE PRECED APROPIEREA NOUL ARMAGEDON?

  Abundenta de miracole negative;păsări moarte,deplasarea polilor,fenomene meteo extreme,etc..arata ca un mare spirit malefic este în zonă sau chiar a coborît pe pamânt..

  Se pare ca şi la noi mor păsările!
  http://webtv.realitatea.net/actual/zeci-de-grauri-morti-au-fost-descoperiti-intr-un-cartier-din-constanta

  Stirile cu privire la miracolele extraordinare legate de niste statui hinduse care beau lapte au facut înconjurul lumii. Niciodata pina la aceste evenimente nu se mai întimplase ceva asemanator. Televiziunea, radioul si ziarele au adus în atentia publicului fenomenul si pina si cei mai sceptici jurnalisti s-au dus la statui, cu linguri pline cu lapte si au privit uimiti cum acesta dispare.
  Amploarea pe care a luat-o în mass-media a fost coplesitoare si cu toate ca oameni de stiinta si experti au încercat sa explice fenomenul, concluzia a fost ca era vorba de un miracol.Totul a început în zorii unei zile, la un templu din suburbiile orasului Delphi, cand laptele oferit statuii lui Ganesh a disparut. Stirea s-a împrastiat cu rapiditate în întraga Indie si imediat mii de oameni au început sa ofere lapte zeilor si sa priveasca uimiti cum acesta dispare. Oamenii au început sa se îngramadeasca la intrarea templelor pentru a vedea cu ochii lor cum zeii beau lapte. Unii spun ca si statuiile mai mici din numeroase case din tara beau, de asemenea, laptele oferit.
  Traficul din Delphi a fost oprit, iar politistii se straduiau sa tina sub control miile de oameni care veneau la temple cu lapte pe care sa-l ofere statuii lui Ganesh, zeul hindus al întelepciunii si învataturii, si statuii lui Shiva, tatal acestuia, zeul distrugerii din trinitatea hindusa. În orasul Delphi, doamnele din înalta societate stateau la cozi alaturi de femeile simple pentru a oferi si ele lapte zeilor.
  La unul din templele din Delphi, un preot a spus ca peste 5.000 de oameni l-au vizitat si ca îi era foarte greu sa stapineasca multimea. O femeie s-a plins ca a trebuit sa astepte doua ore pentru a ajunge sa ofere lapte statuii lui Ganesh. Ea a mai spus ca raul de pe pamint va disparea în curind si ca are încredere ca zeii au venit în sprijinul celor credinciosi. Este incredibil. Prietenii mi-au povestit despre acest lucru, dar la început nu am crezut ca este adevarat, a afirmat Mabati Kasori, o femeie de afaceri din Delphi. Dar apoi am vazut cu ochii mei cum laptele disparea din lingura, a spus Parmeesh Soti, o directoare a unei companii, care e convinsa ca este vorba de un miracol.
  Susanne Goldenberg, o jurnalista din Delphi, a relatat urmatoarele: În interiorul templului întunecat, oamenii tineau în miini cupe cu lapte în apropierea satuii lui Shiva, distrugatorul raului, si vedeau cum nivelul laptelui scade treptat.
  in toata lumea, statuile zeilor beau lapte
  În India era o adevarata isterie. Toata lumea oferea lapte statuilor zeilor, atit în temple, cit si în propriile case. Vestile s-au raspindit repede în toate comunitatile hinduse din Singapore, Hong Kong, Nepal, Tailanda, Dubai, Marea Britanie, Statele Unite si Canada. Marturii veneau din toate colturile lumii. În Hong Kong, peste 800 de persoane s-au strins la un templu hindus din Happy Valley pentru a vedea cum statuile lui Krishna si Brahma alaturi de cea a lui Ganesh beu lapte. Preotii afirma ca aceste statui au baut peste 20 de litri de lapte.
  Cineva încearca sa le arate oamenilor ca este aici.. luna plina
  În Marea Britanie, hindusii au marturisit ca au avut loc miracole în templele si casele lor din toata tara. La templul Vishwa din Southall, Londra, 10.000 de persoane au fost martore în doar 24 de ore a faptului ca statuile taurului Nandi si a sarpelui Shash Naag au baut laptele din vase si linguri. Sushmith Jaswal, 20 de ani, a spus ca a fost sceptica la început, dar dubiile ei au disparut o data cu laptele. A fost ca o binecuvintare, a afirmat ea. Nita Mason a fost de asemenea martora evenimentului si a spus ca este un miracol. Dumnezeu încearca sa le arate oamenilor ca este aici. Girish Desai, un lucrator bancar din Edgware, a relatat ca: Am auzit marturii, dar nu am crezut. Dar apoi am fost eu însumi martor. Am tinut o ligura cu lapte lipita de buzele statuii si aceasta a început sa bea. Laptele disparea sub ochii mei.
  La templul Geeta Bhavan din Manchester, o statuie din argint a lui Ganesh a baut lapte. Rakesh Behl, 35 de ani, care hranea elefantul de argint de mai mult timp, spunea: Vedeti cit de repede bea Ganesh? Cum poate cineva sa creada ca acesta nu este un miracol? Aceasta minune mi-a întarit credinta. În casa lui Asha Ruparelia, 42 de ani, o statuie din lut a lui Ganesh bea lapte la ea în sufragerie: A baut 3 litri de dimineata pina acum. Peste 600 de oameni au venit sa o vada.
  Cenusa sfinta a lui Sai Baba
  O alta manifestare extraordinara a avut loc la un mare templu hindus din Wimbledon, sudul Angliei. Acolo, laptele oferit unei statui a lui Ganesh a disparut si, simultan cu acest fenomen, într-o camera alaturata în care era o fotografie mare cu Sai Baba, cenusa sfinta a început sa apara pe fruntea lui Sai Baba si sa curga nectar din picioarele lui.
  Multi jurnalisti au participat la astfel de evenimente miraculoase. Rebecca Mae, jurnalista la ziarul Daily Express, a scris: Aveam o vedere buna din locul în care eram si am vazut cum statuia sugea laptele din lingura unui credincios. Un fotograf de la un ziar national statea chiar în fata statuii si este convis ca aceasta a baut laptele. El spune ca nu a vazut nici un mecanism care sa explice fenomenul. Eu nu sunt catolica si nu cred în povestile despre lacrimile statuii Fecioarei Maria. Totusi, chiar daca am fost mai sceptica decit oricine altcineva, este dificil sa neg ceea ce am vazut cu ochii mei.
  Am fost surprinsa sa vad cum în citeva secunde jumatate din lingura s-a golit
  Jurnalista Susanne O’Shea a fost si ea martora unui miracol. Urmind exemplul celorlalti am îngenuncheat pe podea în fata statuii taurului si am atins cu lingura plina cu lapte buzele statuii. În citeva secunde laptele a disparut raminind doar o picatura în lingura pentru binecuvintarea mea. Am încercat si a doua oara si din nou laptele a disparut din lingura imediat.
  Rikee Verma, un ziarist de la The Times, a scris: Deoarece sunt o persoana religioasa, m-am dus în dormitor cu lingura cu lapte si am asezat-o linga fotografia lui Ganesh si am fost surprins sa vad cum, în citeva secunde, jumatate din lingura s-a golit. Am verificat rama fotografiei sa vad daca este uda si, spre mirarea mea, era complet uscata. Nu puteam sa cred ceea ce vedeam. Acesta era în mod clar un mesaj venit de la zei, care doreau sa-si faca simtita prezenta. M-am dus apoi la templul Sri Ram Mandir din Southall. Am pus o lingura cu lapte lînga statuie si aceasta s-a golit. Ceilalti martori ai miracolului erau plini de emotie. Unul din trei a spus ca Dumnezeu a venit în sfirsit la noi.
  Un semn al renasterii unui mare învatator sau demon?
  În timp ce mass-media si oamenii de stiinta se chinuiesc sa gaseasca o explicatie pentru aceste evenimente, majoritatea hindusilor cred ca sint un semn al nasterii unui mare învatator. Jurnalista Rebecca Mae scria: Multi dintre credinciosi spun ca se duc la templu din cind în cind si cu siguranta nu sint fanatici religiosi. Dar sint de parere ca un nou zeu s-a nascut pentru a salva lumea de rau.
  Krishna Anratar Dubey, un respectat astrolog indian, a explicat în acord cu mitologia hindusa ca aceste miracole se întimpla atunci cind un mare Suflet ajunge pe pamint.
  La templul din Southall din Londra, unde mii de oameni au fost martorii miracolelor, presedintele Bharbari a oferit explicatie: Tot ce stiu este ca Sfinta Carte a noastra spune ca atunci cand raul va predomina pe pamint, un Mare Suflet va cobori pentru a-l înfringe si pentru ca binele sa triumfe din nou. Noi credem ca acest miracol si întimplarile din cadrul templelor hinduse sint un semn ca Marele Spirit a coborit, asemenea lui Isus Hristos, a Lordului,sau a Prinţului… .

  http://ebizar.blogspot.com/2009/05/abundenta-de-miracole-arata-ca-un_15.html

 57. eu asi avea o intrebare care iasi adresao d-lui pavel daca nu cumva sar supara sa ne spuna si noua ce apartenenta religioasa are dinsul , pentru ca, nustiu cine face mai mare blasfemie el? sau (BISERICA ORTODOXA)
  cu respectul cuvenit celor ce afiseaza astfel de anunturi dar ce scrisoare deschisa a adresat patriarhului mie unu m-iar fi fost rusine sa astern cuvintele pe coala de hirtie mai ales sa fac un lucru oficial
  cu tot respectul cuvenit tuturor si bunul dumnezeu sa vegheze peste noi toti

 58. am o…..intrebare…..SANDY….care este parerea ta personala,despre acest…..articol….si daca mi se…..permite…..de ce …tot se INSISTA….cu parerile…..securistilor si….comunistilor……chiar….NU VOM REUSI NICIODATA SA LASAM…..TRECUTUL….CHIAR LA….UNII….LI SE FACE DOR….DE timpurile….glorioase…..sandy…..te respect prea mult….pentru ACTIVITATILE DEOSEBITE….PE ALTE TEME….dar lasa-i pe….comunisti si….securisti….sa se DUCA…unde le este ….LOCUL….IN HAZNA….am un gust amar…..cu acest….articol….republicat…..dar….AM SA-TI CITESC….de fapt…..AM SA-TI…RE…RE….RE…..CITESC….ARTICOLUL DE MAI SUS…… TOT AL TAU….DESPRE ….2012…..ESTE….TERIBIL….SI PE…INTELESUL…..A….UNEI MAI MARI PARTI…..DE OAMENI…..CHIAR DACA SUNT MAI…..prosti…..pana ne va…..raspunde……DANIEL CIUBOTEA……imi doresc…..raspunsul tau….sandy….

 59. anaconda…..trebuie sa stii ca…..in cercuri destul de…..largi…..numele REAL …este…pavel curut…….ca…..alint….

 60. CHEMTRAISLLERE-

  Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi. Urmărim să dezvăluim cu mult curaj adevărul zguduitor despre fenomenul aşa-numitelor „dâre ale morţii“ (chemtrails-uri), pe care mass-media îl trece cu obstinaţie sub tăcere, iar în SUA efectiv li se închide gura tuturor acelora care cer în mod insistent explicaţii, ei fiind acuzaţi nici mai mult, nici mai puţin decât de… propagandă teroristă antiguvernamentală.
  Dârele morţii (chemtrails-uri), ce constau atât din felurite substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate, cât şi din mai mulţi viruşi mortali ce au fost creaţi în anumite laboratoare secrete prin manipulări genetice, sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi“ (capii ascunşi ai sectei satanice mondiale a Francmasoneriei) profită de apatia, de inconştienţa şi de ignoranţa marilor mase de oameni, pe care se străduiesc să le manipuleze, să le îndobitocească şi să le împuţineze prin anumite căi. Ei încearcă la ora actuală să-şi ducă la îndeplinire planul criminal de reducere drastică a populaţiei globului până la 1 miliard de fiinţe umane.
  Fenomenul nu este singular, ba din contră. Nici în România nu suntem feriţi de aceste acţiuni criminale. În ţara noastră se pot observa deseori aceste dâre chimice deasupra mai multor oraşe. De exemplu, în luna martie a acestui an, în mai multe oraşe din sudul ţării a căzut din cer o pulbere cărămizie ce conţinea fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Acest praf a putut fi observat în săptămânile care au urmat şi în Bucureşti, în judeţul Constanţa, în Bărăgan. Specialiştii Agenţiei de Protecţia Mediului spun că în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea lor este deosebit de periculoasă.
  În Dobrogea, de exemplu, ploaia de pulbere conţinea crom, plumb, nichel, arseniu şi cadmiu, metale care se găsesc în mod normal în sol şi nicidecum în aer. De asemenea s-a eliminat ipoteza că aceste prafuri au fost aduse de la mare depărtare de curenţii de aer, deoarece în acea perioadă meteorologii nu au constatat nicio mişcare a curenţilor de aer care să fi venit din nordul Africii, aşa cum au presupus cei de la Mediu. Această ipoteză nu a fost decât „praf în ochi” (de data aceasta, la propriu) pentru naivii care se lasă prostiţi de declaraţiile sforăitoare ale autorităţilor.
  Multe persoane au observat aceste prafuri chimice ce cad din cer sub formă de ploaie sau se depun pur şi simplu pe lucrurile aflate la sol. Unii spun că după ploaie, frunzele au fost acoperite de negreală şi de atunci tufele de flori nu mai înfloresc. Alţii spun că legumele se ofilesc şi florile arborilor fructiferi se scutură înainte de vreme, în urma unor astfel de ploi otrăvite. La fel se petrece cu viţa de vie, care pare arsă.
  Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o Industrie a morţii – Chemtrails” , într-un interviu luat de Willy De Buck în ziarul De Gentenaar
  Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac să apară pe cer..

  Chemtrails – Moartea din aer


 61. Marea Britanie a facut publice rapoartele cetatenilor despre OZN-uri incepand din 1950
  Se pot descarca gratuit timp de o luna de pe http://ufos.nationalarchives.gov.uk/

 62. Iată acum criza a ajuns până şi la taxele bisericeşti:

  Taxele bisericeşti (după noul cod al muncii)
  PARTEA 1-a; CĂSĂTORII
  Căsătorie de probă – 1.100 lei
  Căsătorie de interes – 1.500 lei
  Cor şi orgă – 250 lei
  Orgă şi..cor-300 lei
  Mireasă uşor virgină-250 lei
  Mireasă foarte virgină-300 lei
  Mireasă tinerică gata preparată– 150 lei
  Mireasă bătrîioară dar cu inventarul complect- 200 lei
  Mireasă..gonfly-super cu amplificator de freqvenţă-100E.
  Mireasă gonfly cu protecţie la ..electrocutare-150E
  Mire halterofil-1leu
  Mire bariton-100lei
  Mire..cocoşat-100E..
  Naşă mare furnizată prin abilitatea BOR – 60 lei
  Pupat icoane cu sfinţi f.importanţi – 100 lei buc.
  Pupat icoane cu sfinţi de duzină(cohortă) – 45 lei buc.
  Pupat poala popii-100 lei
  Pupat poala popii de către mireasă-100lei/min.
  Ocolitul mesei-100lei/tura.
  Ocolitul mesei(invers)-200lei/tura
  Lasere, fumuri,lumini,explozii. – 400 lei
  Tămâie simplă-20 lei
  Tămâie etnobotanică– 40 lei pendularea
  Tămâie tip kanabys– 60 lei pendularea
  Dat din cădelniţă 1-10 ori – 220 lei
  Dat din cădelniţă 10-20 ori – 250 lei
  Sobor live – 450 lei
  Sobor playback – 300 lei
  Fără sobor-150 lei

  PARTEA II-a- BOTEZE
  Botez copil nou născut – 500 lei
  Botez copil bătrîior – 700 lei
  Suprataxă copil supraponderal – 50 lei
  Suprataxă copil care se gâdilă-100 lei
  Suprataxă copil care arată preotului degetul mijlociu ridicat în ..sus-150 lei
  Suprataxă copil care trage popa de barbă-200lei
  Taxă gemeni – 200 lei
  Acoperit căi respiratorii la copil – 40 lei
  Fără acoperire căi respiratorii la copil(la risc) – 20 lei
  Desfundat căi respiratorii copil-60lei
  Respiraţie artificială copil 80-lei/min.
  Costum scafandru-100 lei
  Lecţii de înot pentru copil-150lei/min.
  Apă călduţă şi curată în cristelniţă -30 lei
  Ciubăr cu apă de
  ploaie,refolosită – 10 lei
  Scăldat copil cu totul – 150 lei
  Băgat copil doar cu vîrful în apă – 5 lei
  Stropit copil cu pistolul cu apă – 2 lei
  Stropit copil cu..ţuică -5 Eu
  Topping mir – 4 lei
  Ulei parfumat – 5 lei
  Ulei de gătit – 2 lei
  Ulei ars-1leu

  Taxe bisericeşti III-DECESE

  Slujbă înmormîntare cu decedat – 800 lei
  Slujbă înmormîntare fără decedat – 500 lei
  Slujbă prin corespondenţă/telefon/Skype/Telegraf– 300/350/500 lei
  Preot autentic cu permis de port cădelniţă-1000lei
  Student la teologie în blugi cu cădelniţă electronică şi inel în nas-500lei
  Menţiunea “la loc cu verdeaţă” – 40 lei
  Menţiunea “ţărînă din ţărînă” – 30 lei
  Slujbă cu sfîrşit optimist şi fericit – 100 lei
  Slujbă în.. sfîrşit – 80 lei
  Bocitoare bio(babe)-100lei/buc
  Bocitoare electronice-50lei
  Colivă fără prea multe E-uri- 50 lei
  Colivă de ..arpakaş-.20lei
  Colivă provenită dela pescari -6lei
  Salve de tun-1000 lei buc.
  Salve de rakete-2000lei buc
  Salve şi..bombe3000lei(plata anticipată)
  Maşină mortuară de lux-2000 lei
  Tractor cu remorcă-1000lei
  Cal cu căruţă-500 lei
  Măgăruş şi talangă cu tricicletă-200lei
  Sicriu de stejar-1000lei
  Sicriu de arţar-500 lei
  Sicriu din scânduri dela demolări legat cu sârmă 200lei
  Ladă cu capak şi aerisire naturală-100lei

  Taxe busericeşti IV-exorcizări

  Exorcism clasic – 2.000 lei
  Exorcism cu finalizare – 2500 lei
  Exorcism de tip “Tanacu” – 200 lei
  Efecte speciale în plus – 100 lei
  Exorcism demon major atestat bisericesc – 2500 lei
  Exorcism demon cu experienţă/ legiune demoni – 3000 lei
  Exorcism demon minor neatestat bisericesc(mai tolomak) – 1900 lei
  Atestare demon – 600 lei
  Sfinţire imobil nou – 20 lei/m pătrat
  Sfinţire blocuri vechi cu bulină – 30 lei/m pătrat
  Sfinţire vilă – 5.000 lei,
  Sfinţire anexă/ garaj/ boxă/ wc-bloc – 10 lei/m pătrat
  Sfinţire coteţe de câini,găini.– 5 lei
  Sfinţire autoturism mai vechi de 5 ani – 500 lei
  Sfinţire autoturism peste 2.000 cm cubi – 800 lei
  Sfinţire motocicletă cu ataj – 300 lei
  Sfinţire Trabant-10 lei(PROMOŢIE!!!)

 63. icep sa cred ca in 22 .12.2012 ,vor fi schimbari pt. ca in lume au c-am inceput de acum


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: